lauantai 27. marraskuuta 2010

Joulusiivousta

Tänään onkin aloitettu aamu aikaisin siivoamalla. Kyntteliköt ja ikkunatähdet on kaivettu kaapista ja nyt täällä onkin ihanan jouluisen näköistä. Tää on ehkä se vuoden paras siivous=) Keittiöön vaihdoin jouluverhot. Ei niissä mittään tonttujen kuvia ole, pikkuisen punaista vaan. Kuvia napsin siivouksen lomassa meidän ruokasalista.
Olkkariin laitettiin joulutähti ikkunaan ja rappusten kaiteeseen viritettiin havuköynnös valoineen, ihan tekohavua vaan... Näissä kuvissa meidän ruokasalin shakkinurkkaus=) Täytyyhän ruokasalissa shakinpeluumahdollisuus olla. Tosin pelata en ossaa, mutta oon ajatellut että vois vaikka opetella. Pitäisi vielä saada sellainen shakkikello, voitaisiin Teemun kanssa sitten shakkiturnajaisia järjestää.
Tässä alla olevassa kuvassa näkyy (Onnin lisäksi) meidän uusi ruokasalin matto. Tai no ei se uusi ole, äitin vintin kätköistä löytyy näitä aarteita. Ukin ja mummon vanha matto. Ennen meillä ollutkin vaan valkeita mattoja, kivasti tulee väriä tuon maton myötä. Kuten kuvasta näkyy, on ollut rullalla aika pitkään, kirjat on nurkissa painoina kun kipristelee vielä.
Pyhäliinankin laitoin pöytään, mummoni tekemä. Muutaman viikon päästä ruokasaliin tulee myös joulukuusi. Paikka on vaan vähän vielä hakusessa... tai on sille paikka mutta nykyään siinä on astiakaappi ja mietinnän alla on että mihin ihmeeseen minä tuon astiakaapin siksi aikaa heivaan.
Koiraparat on varmaan väsyneempiä taas siivousmylläkän päätteeksi kuin me. Kun koko ajan on oltava hengessä mukana ja pyörittävä jaloissa niin väsyyhän siinä=) Nyt voikin loppuillan ottaa rauhallisesti ja vierailla Teidän blogeissanne. Mukavaa lauantai-iltaa! Minä ainakin nautin kun on niiiin siistiä...

8 kommenttia:

 1. ekaa kertaa tääällä-liityin heti lukikasesi

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, siivousurakka eilen jo aloitettu tänään olen hiippailut vähän ostoksilla,joten olen vain heittänyt olkkarin maton ulos ja järjestellyt tavaroita ja laitellut joulujuttuja, imurointi ja luuttuaminen jää huomiseksi.
  Nyt saunaan nauttimaan puhtaista löylyistä, kun pesin saunan eilen.
  Mukavaa 1.adventtia sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia:)
  Ruokasali kuulostaa niin juhlalliselta ja ihanalta.Ihana lamppu siellä pöydän yläpuolella ja mummon tekemä liina tietysti kruunaa koko jutun.
  Mukavaa lauantaita sinnekkin ja ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
 4. Ruokasali näyttää niin kauniilta, ja avaralta.Mukavaa adventtia sinulle!

  VastaaPoista
 5. Teillä on niin kaunista.Alkaa näyttää jo niin jouluiselta.

  Kaunis matto ja liina.

  Tunnelmallista adventtia.

  VastaaPoista
 6. Kyllä se vaan mieli lepää aina siivousurakan jälkeen!

  Teillä niin kauniin näköistä!

  Hyvää adventti-iltaa sinne :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Uusille lukijoille tervetuloa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3