tiistai 16. marraskuuta 2010

Vaihtelu virkistää

Heissan! Ihan alkuun kiitokset kommenteista ja kiva kun käytte lukemassa näitä minun jorinoita. Uusia lukijotakin on liittynyt joukkoon, kiva kiva! Aloitetaan sillä perinteisellä eli säällä=) Lunta täällä ihan kivasti maassa, tosin harmaata on silti ollut. Taitaa tuleville päiville olla luvassa vähän kylmempää ilmaa kuin nyt on ollut.
Tänään on vaihdettu järjestystä. Ihan pienimuotoisesti vaan. Viikon muhinut idea on päässyt toteutusvaiheeseen=) Siksi meillä onkin nyt tavaroita siellä missä niitä ei pitäisi olla... pöydillä, rappusten edessä, uunin edessä... täytynee vissiin ainakin tuo ruokapöytä siivota aamuksi että Teemu saa aamun lehtensä luettua.
Ärsyttää kyllä tämä epäjärjestys mikä täällä vallitsee. Viime viikonlopun löydötkin on vielä pitkin pöytiä paikalleen laittamatta. Torstaina taasen koittaa siivouspäivä, ajattelin jo vähän punaista väriä levitellä tänne sisätiloihinkin. Kohtahan sitä voikin jo kyntteliköt kaivaa esiin, oon yrittänyt pihistellä perinteisesti siihen joulukuun alkuun ennenkuin kynttelikön ikkunalle laitan.
Terassille tulevaan kuuseen ostin tänään kynttilät. Tää on kyllä näin jouluihmisen mielestä vuoden parasta aikaa=) Voisi vähän tuo ajankulu hidastua, parasta joulussa kai on joulun odotus...

5 kommenttia:

 1. Tuttu tilanne mulla, kun remontti vaan venyy eikä tavaroita saa paikallee ... kivoja tavaroita kuvissa vilisee ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi,tänne tulee mielellään kun on niin kiva blogi.

  Kuvissa ei näytä sotkuiselta ollenkaan vaan ihania valoisia kuvia.

  Meilläkin täällä tänään tavarat ovat kiertäneet kokeilumielessä huoneesta toiseen ja sitten taas palanneet entisille paikoille.


  Mukavia joulunlaittopäiviä sinne.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen tänään puuhastellut tavaoiden vaihdon parissa ja vaihdoin ikkunoihin verhotkin.

  VastaaPoista
 4. Kauniita tavaroitahan sinulla kuvissa vilisee,eikä näytä yhtään sotkuiselta.
  ...tämä on kyllä kesän jälkeen ehdottomasti vuoden parasta aikaa.
  Joulun odotus!
  Nautitaan siitä täysillä:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3