lauantai 11. joulukuuta 2010

11. luukku: valkeita unelmia

Heissan! Täällä taas, kiirettä on pitänyt. Eilinen päivä + ilta ja vähän yötäkin meni pikkujouluissa Kuopiossa. Tänä aamuna sitten heti herättyä (herätyskellon avulla) lähdettiin äitin kanssa Joensuuhun. Ja taas, äitin kanssa kun kirppareille lähtee niin sen tietää miten siinä käy=) aarteita oli micra pullollaan kotimatkalla. Tämän päivän luukusta aukeaa siis kirpparin aarteita. Ja niitä valkeita sellaisia, värikkäät esittelen huomenna=)
Oikeesti. Minun piti jo yhdellä kirpparilla valita, mitä aarteita mukaani otan ja mitkä jätän muille. Iskikö pihiys vai mikä lie, uusi kokemus sekin. Ja suuri osa näistäkin löytyi samasta pöydästä. Nyt täytyy jouluun asti pysytellä kotona. Taukoa kirppistelystä. Peräti kaksi viikkoa, se on kuulkaas pitkä aika!
Alla olevaan lokerikkoon laitoin pieniä kynttilöitä ja pitsejä ja nauhoja. Kunnes keksin paremman käyttötarkoituksen, vaikka ihan hyvä tuo on noinkin. Pitsi- ja nauhavarastoni on aivan liian suppea kyllä. Tai siis no jos kaikki pitsit ja nauhat mitä täällä on ripoteltu ympäriinsä niin ei saattaisi tuo lokerikko riittää...
Alla olevat patalaput eivät kylläkään ole kirpparilöytöjä, äitin tekemiä ovat ja aika mainioita. Ei noita kyllä käyttöön taideta ottaa, ihan vaan koristeeksi.
Kiitokset kommenteista edellisiin. Ihania ootta=) Mukava niitä aina on lukea. Nytpäs täytyykin lähteä taas blogeja tutkimaan, mitäs uutta sinne on tullut. Leppoisaa lauantaita!

9 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä olet taas tehnyt.
  Hyvää 3 Adventti sunnuntaita.♥

  VastaaPoista
 2. Ihania aarteita olet taas löytänyt...onko tuo viulukin yksi aarteistasi...ihana...mistä ihmeestä sinä noita oikein löydät...

  Pikkupakkasterveisin Lehmosta:)

  VastaaPoista
 3. Sylvi: Kiitos!

  PikkuBertta: No sieltä samoilta kirppiksiltä missä sinäkin käyt=) Viulu on muutaman euron löytö myös.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Höh, nyt tuli moneen kertaan omat kommentit niin piti poistella.

  VastaaPoista
 6. Voe että mitkä löydöt olet tehnyt!! Tosi ihania ja minä kun perjantaina kävin Joenkirppiksellä, en löytänyt muuta kuin pari vanhaa kakkuvuokaa... ensi viikolla pitää käydä toisella kirpparilla, jospa siellä olis jotain kivaa.

  Mukavaa advettia huomiselle.

  VastaaPoista
 7. Ihania kirppari löytöjä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 8. siis aivan mahtava tuo viulu!!!!

  VastaaPoista
 9. Näinhän se menee;joskus löytyy kasapäin ja toisinaan taas ei oikein mitään.Kirpparilta siis.
  Mukavaa adventti sunnuntaita!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3