tiistai 14. joulukuuta 2010

14. luukku: kaikenkarvaiset valokuvamallit

Heips kaikille ja muikeaa tiistai-iltaa! Ulkona ihan kivan rapsakka ilma ja täällä sisällä lämmitellään uunia. Ihan niinkuin eilenkin. Tykkään kyllä tällaisista talvisisita ilmoista, mukavampia nämä on kuin loskakelit. Ulkona on niiiiin kauniin näköistä, puut on ihan valkeina. Tämän päivän luukusta paljastuu meidän viime vuoden joulukorttikuva-ehdokkaita. Monen monta kuvaa tuli otettua ja tässä ensimmäinen ehdotus:
Jooei. Ei vaan jotenkin ollut hyvä, vaikka nätistihän nuo meidän valokuvamallit istuu. Ja joka kuvassa missä ne tuijottaa lasittunein silmin samaan paikkaan, kuvitelkaa Teemu hyppimässä kameran takana metukkasiivu käsissään=) Seuraavaksi vaihdettiin paikkaa, siirryttiin koirankopille.
No ei nämäkään ihan putkeen mennyt. Mullahan oli siis jo valmiina ajatus että haluan korttiin pätkän Tonttu-laulusta, säkeistö jossa lauletaan vahtikoirasta. Meidän vahtikoirat=) Tämä seuraava on jo vähän parempi ja taisi olla vakavasti harkittavien listalla:
Ja välillä ei vaan kertakaikkiaan jaksanut olla paikallaan. Ei edes meetvurstin voimalla.
Ja sitten siirryttiin takapihalle uusille rappusille. Taas jaksoi meetvursti kiinnostaa. Tai no... jaksoi ketä jaksoi. Naamasta päätellen Onni (oikeanpuoleinen) on ollut kuvaushetkellä nälkäisempi. Veeti seurailee jo mitä siellä kaukaisuudessa tapahtuu.... ehkä oksa liikahti.... tai lintu lähti lentoon.... tai... ei sittenkään mitään.
Ja välillä Veetin piti ihan kääntyä kattomaan vierustoveria oikein kunnolla. Tässä vaiheessa tuntui jo että tuleeko tästä yhtään mittään. Kun pitäis saada ne suurinpiirtein samaan suuntaan katsomaan.
No ei tarvinnut onneksi pitkään maanitella... ja lopputulos tässä:

...kopissa vahti hyvin voi,
herää ja häntää liehakoi,
tonttu harmajanuttu,
vahdille kyllä on tuttu...


Tyylikkäitä herrasmiehiä, ei voi muuta sanoa. Vaikka järkytyksekseni huomasin että kuvaajalle on sattunut ihan hirveä virhe. Herroilla on nimittäin edellisvuoden kuvassa täysin samat jumpperit päällä... Noilla kuitenkin varmaan on enemmän villapaitoja olemassa kuin mulla (ja mulla niitä vilukissana on jonkin verran). Mukavaa tiistai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus:)
  Sulla on kyllä ollut suloiset mallit siellä kuvattavana.
  Kortin saajalle tulee takuu varmasti hymy huulille:)
  Mukavaa iltaa sinnekkin!

  VastaaPoista
 2. Niin ihania:)voi voi ei helpota koirakuumetta sitten yhtään!

  VastaaPoista
 3. Ihania karvakuonoja....ja onko sillä paidalla nyt niin väliä...kuhan on punaista:)

  VastaaPoista
 4. Oi kun on ihanat nämä sinun koirulit!! Kyllä tämä ilma vesikelit voittaa!

  VastaaPoista
 5. voi kun on ihanat tonttukoirat.
  Hyvät kuvat olet saanut.
  No nyt kävin läpi blogisi mitä olin missannut.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3