keskiviikko 15. joulukuuta 2010

15. luukku: joulukortteja menneisyydestä

Onpas hieno otsikko=) niin salaperäinen. Ei, en ole saanut joulukortteja menneisyydestä, ostin niitä kirpparilta pinon. Harmi etten ostanut enempää, nuo on tosi ihanan näköisiä, ei mittään kiiltävää tai glitteriä. Postileimojen mukaan nuo kortit on lähetetty 50-luvulla.
Virittelin ne tuollaiseen sydämeen, jonka olin jo laittanut kaapinperälle luullen, ettei sille ikinä tule käyttöä. Pitää vielä punainen nauha laittaa roikkumaan tuohon yläosaan.
Omat joulukortit sain viimeinkin vietyyn postiin. Nyt voi sitten vaan istua alas ja ruveta odottelemaan omaan postilaatikkoon tipahtelevia kortteja=) Omat joulukorttien riipustusvälineet vapiseekin jo tuossa keittiön tuolilla.
Itseasiassa tänään olikin jo yksi kortti tullut, täytyykin virittää tuo lanka keittiöön niin voi ruveta kortteja siihen ripustamaan. Jokos teille on tullut kortteja?
Tänään onkin leivontapäivä. Pitäisi tehdä sellaisia muffinssintapaisia. Ihan hirvittää. En ole oikein onnistunut niissä tavan muffinsseissakaan. Pitäkäähän peukkuja!

7 kommenttia:

 1. Ei ole vielä kortteja tullut=(

  Varmaan meillä suvussa ja tuttavuuksissa sama viime tippaan jättö,itse sain vasta tänään kortit viime tingassa vietyä postiin.Taitaa olla jo perinne,paniikki korttien kanssa.

  Ihania nuo vanhat kortit.Itse tänään katselin vanhoja kortteja.Olen nimittäin säästänyt kaikki meille tulleet joulukortit.Aivan ihania kortteja oli ja lähes kaikki erillaisia.

  Kiva tuo korttisydän.

  Kivoja leipomishetkiä.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniita nämä vanhat kortit on!! Piti ihana klikata kuvia isommiksi että näkee tarkemmin. Mullakin on muutama vanha kortti. Yhtä vanhaa lapsena saamaani kadonnutta korttia kaipaan, siinä tontut laski mäkeä ja toinen oli tupasahtanut pyllylleen, se oli mulle niin rakas.

  VastaaPoista
 3. Muutama kortti on jo tullut...mulla on säästössä vanhoja vuosientakaa saatuja kortteja,virittelen niitä sit esille,jos ei montaa korttia tule...narraan itteeni.hih,hih,...

  VastaaPoista
 4. kivasti olet laittanut kortit esille!!!

  VastaaPoista
 5. Ei ole tullut vielä yhtäkään korttia ja kovin montaa en odota,kun itse olen laiska lähettämään:)
  Ihania vanhoja kortteja!

  VastaaPoista
 6. Olispa ihana löytää jostain noita 50-luvun kortteja, minun lapsuusaikaa. Nykyään olenkin alkanut säästämään kortteja, jos joku vaikka joskus innostuisi niistä. Tänäkin jouluna odotan saavani paljon kortteja, vaikka itse laitoin vain vaivaiset viisi :)

  VastaaPoista
 7. Eipä ole vielä kortteja näkynyt..
  Ihania vanhoja kortteja olet löytänyt!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3