torstai 16. joulukuuta 2010

16. luukku: punaista ja pilkkuja

Torstai-iltaa kaikille! Ja kiitos jälleen kommenteistanne, olen onnellinen ihan jokaisesta=) Ajatelkaas, jouluun enää viikko. Veikkaanpa että ensi viikolla tähän aikaan on melkoinen tohina. Kinkku on valmistumassa ja lahjat paketoimatta. Lahjat! Onkohan mulla nyt kaikille lahjat... Näitä meidän pienpäisiä lukuunottamatta taitaa jokaiselle olla jo.
Tätä ei varmaan pitäisi sanoa ääneen, mutta olen aika tyytyväinen tuohon minun micraan. Siinä kulkee kätevästi nojatuolit ja joulukuuset. Tänään oli vuosihuolto ja varauduin tietysti pahimpaan, mutta sehän tulikin ihan halvaksi. Eikun tietä pitkin vaan. Piti ihan kunniakierros korttelin ympäri hymyssä suin ajella kun korjaamon pihalta läksin=) Onnellinen micran omistaja. Niinkuin olen tuosta autosta sanonutkin, että köyhän ei kannata huonoa ostaa=)
Toivottavasti tuohon edellämainittuun ei palata vähemmän positiivisissa merkeissä ihan lähiaikoina. Pitäisikin joskus kiillottaa micra ihan kunnolla ja tehdä siitä ihan oma kirjoitus. Sellaisia kesäkuvia siihen missä se kiiltelee kilpaa auringon kanssa. Laitetaanpas korvan taakse ensi kesäksi.
No micra sentään ei ole punainen ja pilkullinen, joten tämän päivän luukusta ei siis paljastu micra. Vaan otin kuvia meidän pilkullisista joulutavaroista. Niitä onkin kertynyt ihan kohtalaisesti. Tänä vuonna meillä onkin joulunpunaista paljon.
Joulutyynyjäkin olen ostellut useita erilaisia. Tuota yläkuvan tähteä piti ihan pysähtyä miettimään. Oli vaan niin hauskan näköinen että olihan se mukaan otettava. Ja hyvä kun otinkin! Ja sitten on näitä äitin tekemiä pilkullisia juttuja. Ajattelin jos joulukuuseen noita lintuja laittaisi. Toisaalta tekis mieli laittaa pelkästään valkeita juttuja. Nähtäväksi jää kuinka käy.
Huomenna joulukuusen hankintaan, ihan ostamalla oli aikomus hankkia. Meillehän tulee tänä vuonna 2 kuusta. Yläkertaan tosin muovikuusi (vaikka en muovikuusista tykkääkään). Sunnuntaita odotellessa... silloin meille tulee kuuset sisälle!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus...ja tuo tähtityyny ,aivan upea...jo vähän katsoin"silläsilmällä"josko pmmella surauttaisin sellaisen viikonloppuna....valkoisia koristeita minäkin ajattelin"joulukuuseen",meillä kun sekään ei ole perinteinen kuusi,vaan aiivan joku muu...siitä lisää myöhemmin:)

  VastaaPoista
 2. Sun äiti on kätevä ompelija, kauniita ompeluksia. Ja ihanat punaiset jutut, kuten punaisessa talossa kuuluukin olla.

  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ihania pilkkuja:)
  Meillä miehellä on kova autokuume ja isompaan haluaisi vaihtaa,mutta itse en lämpene ajatukselle.Meidän ikivanha corolla pelaa sen mitä tarvii ja aina olen katsastuksesta läpi sen saanu:)

  VastaaPoista
 4. Olen missannut sinun päivitykset.
  Täytyy kollata olenko laittanut ne uudelle sivulleni.
  Täällähän on niin paljon kaikkea hienoa tullut.
  Ihana koti sinulla.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3