torstai 2. joulukuuta 2010

2. luukku: joulutaulut

Kokeillaanpas nyt sitten tätä joulukalenterin pitoa täällä blogissa. Voihan se olla että joinain päivänä tulee korkeintaan joku kuva, jos ei mittään sanomista löydy=) Mutta jatketaan... Onkos teillä ollut tällaisia joulutauluja (julisteita)? Minä muistan että meillä lapsena näitä jouluna seinillä oli ja pari vuotta sitten sain päähäni että pakko saada näitä julisteita. Äiti oli jo meidän julisteet kerinnyt heittää pois, olivat varmaan vuosien saatossa menneet niin huonoon kuntoon ettei niillä mitään tehnyt.
Onneksi sitten kuitenkin sain näitä julisteita itselleni. Tuo ylläoleva kuva on tällä hetkellä keittiössä, jotenkin ihanan jouluinen tunnelma tonttujen tuvassa=) Alla oleva kuva on kuitenkin se kaikista suosikein. Tämä juliste on "lainassa", jokohan omistaja sitä kaipailee... ei millään raaskis palauttaa. Tämä meillä lapsosena seinällä oli ja kyllä sitä on tuijoteltukin, on niin paljon kaikkea kateltavaa.
Kuvat vois olla parempiakin mutta näillä mennään. Mulla on noita julisteita vielä muutama erilainen tuolla laatikossa, kaikki ei mahdu seinälle=/ Olisi ihana asustella tuollaisessa isossa tuvassa, leivät katossa ja ihana vanhan ajan huonekaluja ja räsymatot lattialla. Varmaan alitajuntaan jäänyt jo lapsena muhimaan unelma vanhasta talosta kun noita kuvia olen katsellut=)

16 kommenttia:

 1. Tuli muistoja noista julisteista,kotona niitä oli seinillä:)

  VastaaPoista
 2. Minä kun pöhkänä keräilen kaikkea vanhaa joulujuttua, omistan noita paperisia joulukuvia jonkun verran, pitääpä kuvailla niitä joskus seinälle.

  VastaaPoista
 3. Voi noita ihania joulukuvia oli meilläkin lapsuuskodissa seinällä.Muistan kuvatkin.

  Ihania ovat kuvat.Saako niitä jostain ostettua.

  VastaaPoista
 4. Oi joi, nyt kyllä tulee muistot lapsuudesta mieleen. tutun näköisiä seinätauluja. Eikös noita saa sieltä nostalgiakaupasta? muistelen että siellä on myynnissä.

  VastaaPoista
 5. On kyllä tänäkin päivänä joissakin kaupoissa myynnissä:)
  Samanlaisia kuvia seinällä oli minunkin lapsuudessa.Nostalgista tunnelmaa.

  VastaaPoista
 6. Heissan! Joo kyllähän nuo tutuilta näyttää :) meilläkin niitä oli silloin kun itse olin pieni ja niitä oli mukava katella.

  VastaaPoista
 7. Minullakin on noita muutama ja joka joulu ne seinälle laitetaan, vaikka ovatkin jo aika nuhjaantuneita. Toiset ei sitä ymmärrä, mutta minulle ne tuovat joulun :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla että muillekin tulee lapsuus mieleen=) Jos tiedätte kaupan josta noita saa niin ilmoitelkaapa... itse nimittäin kolusin silloin netinkin läpi mutta en näitä löytänyt. Sain nämä ystävän kautta.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat vanhanaikaiset joulutaulut, mistäköhän löytäisi itselleen. Tunnelmallista joulunalusaikaa Punaiseen taloon.

  VastaaPoista
 10. Juu muistan tuollaisia julisteita oli meilläkin lapsuuden kodissa ja muistelen että voisi vieläkin olla jossain tallessa, täytyneekin kysellä!
  Ovat kyllä niin ihania :)

  Kiitos tunnustuksesta jonka olit viime postauksessa lähettänyt!!

  Hyvää viikonloppua, sehän on jo toinen adventtisunnuntai :)

  VastaaPoista
 11. Ihania nuo julisteet! Meillä oli pääsiäisjulisteita mutta jouluisia en muista. Olisi ihana jos jostain saisi näitä tilattua!!!

  VastaaPoista
 12. Meilläkin oli pääsiäisjulisteita, niitäkään ei varmaan tallella enää ole=(

  Kiitos kommenteistanne ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Ihania joulujulisteita!
  Mummullani oli tuollaisia, ja pääsiäiseksi myös. Nekin taitavat olla jo aika surkeassa kunnossa...Pitääkin kysyä, löytyiskö ullakolta joku. Kiitos vinkistä! :)
  Eksyin mutkien kautta blogiisi, ja täältä löytyikin vaikka mitä mukavaa!

  Mukavaa joulunalusaikaa!
  Toivotteleepi Sumi

  VastaaPoista
 14. Hei Sumi! Tervetuloa vierailulle uudestaankin!

  Toivottavasti ullakon kätköistä löytyy julisteita, nehän onkin sitten jo varsinaisia aarteita.

  VastaaPoista
 15. hei,minulla myytävänä vanhoja paperisia joulu ym.tauluja,kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä hintoja 040-7466427

  VastaaPoista
 16. ihania tauluja minulla on ne kumpikin minulla paljon joulutauluja tulleet maksamaan paljon kun olen tilannut traderasta kun kun suomesta ei saa

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3