perjantai 3. joulukuuta 2010

3. luukku: kynttilöitä ja joulusieniä

Heips! Ja kiitos kommenteista edelliseen! Aika monella on tainnut lapsuudessa noita joulujulisteita olla, täytyykin kuvailla vielä niitä kaapissa olevia, nekin on tosi ihania! Tänään onkin ollut vapaapäivä. Ihana vapaapäivä. Se on kuulkaas luksusta kun pääsee koirien kanssa päivänvalolla lenkille, koska iltaisin täällä saa kulkea kyllä ihan pilkkopimeässä. Ei ole katuvaloja ei. Muutenkin jäänyt lenkkeily liian vähälle sairastelun takia. No lenkin jälkeen virittelin ikäänkuin jälkilämmittelynä tämän seuraavan kuvan kynttiläsysteemin kattoon.
Ei ollut taas ihan yksinkertainen juttu, ainakaan minun tekemänä saada koukkua kattoon ruuvattua=) Muutama ei niin jouluinen sana kävi mielessä. On niin kovaa materiaalia tuo katto, etten millään meinannut koukkua siihen saada. Ja sitten kun yksin näitä virittelee, niin siinä on vielä sekin, että se ei kerralla satu oikeelle kohdalleen. Huoh. No siinä se nyt on sitten kuitenkin. Hanne vastaan katto, 1-0.
Pelastin tuon kynttilätelineen tuosta terassilta, ei sitä talvella siinä tarvitse. Nyt poltellaan lyhdyissä kynttilöitä. Ja mukavan tunnelmallisen valon se tuonne ruokasaliin tuokin. Ja jotta ei olisi liian yksinkertainen, viritin siihen roikkumaan noita valkeaksi maalattuja olkikoristeita. Muutenkin olen tänään viritellyt yhtä sun toista. Kuten esimerkiksi nämä sienet tähän sydämen keskelle. Tilasin nämä Mailegin sienet Pikku Iidan Puodista. Ovat aika söötit.
Kiitos ihanat ihmiset kommenteista joita jätätte, luen ne aina innolla! Ja ketkä ette ole osallistuneet arvontaan niin tuossa alapuolella 1. luukussa se on käynnissä. Huomenna minä lähdenkin aamutuimaan jouluostoksille. Voihan se olla että huomisen luukusta paljastuu kuitenkin kaikkea ihanaa mitä itselle on tullut hankittua=)

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää kattokruunu. Kyllä kannatti nähdä se vaiva :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kattokruunu! Ja aika hyvä idea muuten maalata valkoiseksi olkokoristeita! Voisinkin kokeilla josko nitä saisi spreijattua...

  Mukavia shoppailuhetkiä huomiselle :)

  VastaaPoista
 3. Niin tunnelmallista taasen ja ihana tuo kattokruunu ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista kaikille!

  Linda: Minä ostin noita valkoiseksi maalattuja olkikoristeita ihan meidän tokmannilta, itse en niitä maalannut ole. Jossain blogissa kyllä näin valkoiseksi maalatun olkipukin, se oli tosi hienon näköinen.

  VastaaPoista
 5. On kaunis tuo kattokruunu.Ihana valkoinen.

  Meillä on kattolämmitys,ei voi kiinnittää oikein mitän kattoon.Paitsi naulariveihin.=( Harmi.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Nätti kattokruunu :)
  Sydänkranssi on myös kaunis!

  Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Kauniilta näyttää kruunu ja kranssi. Leppoisaa advettiviikonloppua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3