lauantai 4. joulukuuta 2010

4. luukku: uusi tuoli

Onkos teille käynyt koskaan niin, että olette ostaneet vaikkapa kirpparilta, tai mistä vaan "kun halvalla sain" -tyyliin jotain, jota ette välttämättä ole tarvinneet ja lopputuloksena on joutunut vaihtamaan kaikkien muiden tavaroiden paikkaa, että tämä tarpeellinen tavara saadaan sijoitettua jonnekin? Tulipas pitkä lause. No jokatapauksessa. Minulle kävi tänään juuri noin.
Tämä tuoli löytyi tänään kirpparilta. Minähän lähdin aamulla siis ostamaan joululahjoja ja kirpparit piti kiertää kaukaa. No ei sitä voinut ihan kirppari-vapaata reissua tehdä, poikkesimme siis yhdellä kirpparilla. Kävelin jo yhden kerran tämän tuolin ohi, enpä kiinnittänyt juuri huomiota koko tuoliin. Toisella kerralla piti jo pysähtyä. Ja siitä se ajatus sitten lähti...
No ruokasalista se paikkansa löysi, siihen sitä suunnittelinkin. Mutta mutta. Pari tuntia täällä sitten vaihdettiin hyllyjen ja huonekalujen paikkaa. Taas. Yhden tuolin takia. Ihan jo hirvittää kun joulukuuselle rupean paikkaa etsimään että kuinkas käy taas. No lopputulokseen olen tyytyväinen, nyt on ruokasalissa vähän niinkuin toinen olohuone=) jee jee.
Tuon ylläolevassa kuvassa olevan kirjan ostin Valkoisesta tilasta/Sarustiikasta Joensuusta. Ajattelin, että siihen vois vaikka kaverit käydessään raapustaa vaikka värssyjä. Vähän niinkuin vieraskirja=) Tervetuloa meille!

11 kommenttia:

 1. Oi, kuinka kaunis tuoli! Paljonko maksoit tuosta kaunokaisesta?

  VastaaPoista
 2. 40 euroa. Ainakin näillä leveysasteilla halpa hinta, minusta täällä on aika kallista kirppareilla.

  VastaaPoista
 3. Halvalla sait, tuoli näyttää tosi hyväkuntoiseltakin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuoli!! Monesti minäkin jouduin vaihtaa kaikkien paikkaa, kun olen jonkun raahannut kotiin. Koko sisustus tahtoo vaihtaa silloin paikkaa.

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis tuoli.

  Juu,täällä on käynyt monesti niin.
  Tavarat kiertää jatkuvasti.

  Nyt en enään uskalla uutta huonekalua ostaa,kun ei mahdu minnekään ja varastokin alkaa olla täynnä.

  Tunnelmallista adventtisunnuntaita.

  VastaaPoista
 6. Mahtava löytö ja sait kyllä tosi halvalla.
  Tuttu juttu; kun oikein halvalla saa niin ei voi millään jättää ostamatta;
  ainakaan jos tavara on liki satavuotias. Tällä filosofialla on huusholli on jatkuvassa muutostilassa.Toisaalta; aina sitä löytyy joku paikka... vaikka sitten pitäisi mööpeleitä välilllä vähän väistellä kulkiessa huoneesta toiseen.

  VastaaPoista
 7. Hei nyt puhut kyllä asiaa! Eli vaikka nyt alkaakin olla aika tarkkaan joka paikka täytetty, niin kyllä jonnekin vielä mahtuu. Jos oikein halvalla löytää=) Ja tottahan se on että vaihtelu virkistää.

  VastaaPoista
 8. Kauniin tuolin ostit.
  vieraskirjaan raapita nyt näin.
  Paljon onnea ja Taivaaan Isän runsasta siunausta tähän kauniiseen kotiin ja kiitos kun sain vierailla♥

  VastaaPoista
 9. Kaunis tuoli.Meillä ei kirppareilla ole oikein mitään ja aika kallista on,jos jotain mieleistä löytyy.Kerran olisi ollut keittiötuolia(vanhoja pinnatuolia) 10e kpl,en ottanut ja ne jäi mieltä vaivaamaan niin,että seuraavana päivänä piti mennä katsomaan olisiko ne ollut vielä siellä,mutta olivat kerenneet mennä.

  VastaaPoista
 10. Kaunis on tuoli ja oikeassa olet...täälläpäin on kirpparihinnat korkeita,mut löydön olet tehnyt...
  Niin meilläkin tuppaa käymään,että huonekalujen vyöry alkaa,kun uusi tavara sisään astuu..mut sopu sijaa antaa,huonekaluillekin:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista, nyt kun tuoli on paikallaan niin en kyllä siitä enää luopuisi. Ja uusi järjestyskin näyttää jo paaaljon paremmalta kuin entinen. Eli kylläpäs kannatti!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3