keskiviikko 8. joulukuuta 2010

8. luukku: joulumusiikkia

Kiitoksia kommenteista jälleen edellisiin, tonttulan blogitonttu kiittää=) Ihanaa että käytte täällä! Tällä kertaa ajattelin pitää puhetta joulumusiikista. Kuuntelettekos te paljon jouluna joulumusiikkia ja mitkä ovat suosikkeja?
Minun ehdoton suosikkini on Vesa-Matti Loirin joululevy, varmaan ensimmäinen oma joululevyni. Sydämeeni joulun teen on kyllä aika hyvä joulumielen tuoja, puhumattakaan siitä toisesta suosikista. Nimittäin Tonttu on ihan paras joululaulu. Siinä on sitä tunnelmaa niin paljon, että ihan kylmänväreet tulee kuunnellessa. Wanhan ajan tunnelmaa. Varmaan vielä ihan oman aiheen teen kyseisestä laulusta vaikka täällä sitä jo sivusinkin.
Joululauluja tulee näinä päivinä kuunneltua paljon, tänäänkin laitoin levyn pyörimään heti kun kotiuduin. Aika monta joululevyä onkin kertynyt, joka vuosi tulee joku levy ostettua. Taidankin tästä taas lähteä kuuntelemaan joululauluja, jospa se olo siitä tasaantuisi, tuntuu ikäänkuin olisin noussut väärällä jalalla aamulla ylös...

7 kommenttia:

 1. Nyt soi metal xmas, joka aika raisua, mutta tyhjää mukavasti päätä. Sitten joku kalssinen on myös kaunista....sopivasti vaihdellen

  VastaaPoista
 2. Youtubesta kuuntelen laidasta laitaan joulu kappaleita.Myös raskaampana versiona perinteisiä joululauluja:)

  VastaaPoista
 3. Minun lemppari on "Varpunen jouluaamuna",Toki moni muukin jouluinen laulu kolahtaa ja tietenkin kuuntelen ihan laidasta laitaan..

  Jouluisia tunnelmia musiikin kanssa;)

  VastaaPoista
 4. Vesa-Matti Loirin joululevy on minullakin ja se on ykkönen näin joulun alla.

  VastaaPoista
 5. Joo täälläkin joululaulut soi joka päivä..lempparia mulla ei oikeestaan oo..niitä on niin monta hyvää :)

  VastaaPoista
 6. Joulumusiikki on vielä hyllyssä.Pitääkin etsiä levyt.

  Minulla on monta suosikkia,niitä niin harvoin kuulee,että kaikki kelpaa.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 7. Kuuntelen mielelläni joskus 50-60-luvulla tehtyjä, amerikkalaisia äänityksiä, joiden taustalla kuuluu rahinaa. Tykkään myös Veskusta.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3