torstai 9. joulukuuta 2010

9. luukku: hyasintteja ja sypressejä

Täälläpä taas ollaan! Viikko lähenee loppuaan ja onneksi kohta pääsee viikonlopun viettoon! Tänään töistä tullessa kävin ostamassa noita pieniä sypressejä, tarkoitus olisi tuohon talojen yhteyteen hankkia vielä pari lisää. Jostain blogista tuon idean sain, että noihin talojen läheisyyyteen tekisi vähän niinkuin metsän sypresseistä=) mainio idea.
Vähän on keskeneräinen muutenkin tämä "asetelma", nimittäin tuolle toiselle ruukulle pitäisi tehdä samanlainen tuunaus kun tuolla toisellakin on, eli päällystää tuolla nuottipaperilla. AIka paljon olen ostellut näitä joulukukkasia, ottaen huomioon (tai juuri siksi) että en ole kovin hyvä pitämään mitään kukkia hengissä.
Viime vuonna ostin myös joulun alla tuollaisen jättisypressin, sain säilytettyä sen keväälle asti ja sitten nostin sen kuistille sitä varten että istutan pihalle. No, siihen se sitten unohtui ja kastelukin unohtui... toivottavasti tämäkin yksilö kestää kevääseen asti.
Hyasintteja ostin myös muutaman ja "istuttelin" sinne tänne. Tämä on kyllä vasta alkua, viime vuonnakin tuli jokunen näitä hankittua. Ihanan tuoksuisia ovat.
Valkoisen joulutähden voisi vielä hankkia. Rupeaa vaan pöytätila loppumaan kesken=) Ja yläkertaan ei viitsi paljon mitään viedä kun sitten en muista siellä niitä kastella. Mutta kyllähän tänne vielä yksi joulutähti jonnekin mahtuu.
Niin ja puuttuhan täältä vielä se tärkein "joulukukka": joulukuusi!!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!Joulukuusi on vielä hankkimatta.Kai se appiukko tuo niin kuin joka joulu:)
  Ei ole taas viikonlopusta tietoa,kun töihin pitää mennä.Toisaalta kiva päästä ihmisten ilmoille,kun viikon ollu lasten kanssa kotona:)

  VastaaPoista
 2. Kivasti käy kyllä sypressit talojen kanssa yhteen.Ja tuossa oven suussa on kyllä komea jätti sypressi peltämpärissä;todella kauniin näköinen.Ja jouluhan ei tule ilman hyasintteja ja valkoista joulutähteä.
  ..kivan näköistä joulutunnelmaa sinulla jo siellä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana metsä sinne syntyy mökkien keskelle. Tykkään. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana mökkikylä.

  Pitääkin ostaa sypressi kotiin,viime jouluna mulla oli ulkona,ja se kyllä meni ruskeaksi keväällä.Mutta kaunis oli talven tuossa oven luona.

  Mukavaa tunnelmallista ja rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti sopii yhteen nuo talolyhdyt noitten sypressien kanssa :)
  Toinen joulukukka mistä tykkään on valkoinen amaryllis!

  VastaaPoista
 6. Joulukaunista sinulla jo,
  Olet taitava, mutta etkö voisi vielä tehdä sen kaikkein tärkeimmä, jouluseimen.
  Sitä jään odottelemaan
  Leppoisaa viikonloppua

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3