tiistai 28. joulukuuta 2010

Lomalla oloa

Heissan! Täällä taas, väkisin tuohon otsikkoon meinaan tunkea että monettako luukkua sitä tänään availlaan. Jäi vähän päälle joulukalenterin pito=) Pakkasta piisaa ulkona mutta onneksi sisällä on lämmintä. Täällä juuri koiran kanssa sohvalla istun ja molemmissa uuneissa porisee tulet. Nämä ovat niitä ihania lomapäivän hetkiä.
Tänään käytiin äitin kanssa alennusmyynneissä Joensuussa. Mittään en tarvitsis mutta ainahan sitä jottain mukaan lähtee. Tai no, vaatteita ei kai koskaan ole liikaa!?! No pari joulujuttuakin lähti vielä matkaan, löysin sellaisen aika kivan seimikoristeen jossa ei ole liikaa kiiltävää ja mitään valoja. Ens vuotta varten, tosin saa se nyt tuossa pöydällä vielä tämän viikon olla. Ja kun halvalla sai niin pakko oli ottaa...
Tonttukirjan löysin kirpparilta, tänään voinkin opiskella kaikenlaista tontuista. Lisäksi löytyi varsin hurmaava pöytälamppu. Mietin kyllä jo että kohta loppuu pöydät kesken kun on niin paljon lamppuja.
Huomenna sitten uusi kierros uudessa seurassa. Voihan sitä päiviään näinkin viettää, täytyykin laittaa lottokuponki vetämään=) Tänään tuli ohikiitävän hetken ajan mieleen että raivaan kaiken jouluisen ihan just pois, äiti sai onneksi ylipuhuttua. Olkoot nyt vielä. Ei meillä tosin niin hirveesti tonttu-ukkoja täällä juoksentele. Olkkarissa saa punaista olla jatkossakin, punaisia tyynyjä ja punainen torkkupeitto. Ja tuo ensimmäisen kuvan punainen lamppu.
Pitäisiköhän tässä nyt ottaa pienet päiväunet, jos olisi herätessä vaikka vähän paremmalla tuulella... Tänään aamulla herätessä jo tiesi että verenpaine saattaa kohota ihan turhasta. Tuo toinen hunksi kaikenlisäksi koettelee ihan pikkuisen hermoja, ei aamulla suostunut syömään ja nyt on jo niin näläkä että ulkona yritti lumen alta löytää vaan kuivuneita heiniä. Pitää varmaan käydä pienellä lenkillä niin rupiaa taas ruoka maittamaan.

4 kommenttia:

 1. Onneksi et ottanut joulua pois,
  Joulu loppuu vasta 13p.tammikuuta., Knutinpäivänä tanssitaan kuusi ulos.
  Hyasintikin näyttävät kukkivan vielä.
  Mukavia loppuvuoden päiviä sinulle

  VastaaPoista
 2. Minä kanssa ihmettelen ,kun monet ovat jo kantaneet joulun pois kokonaan.No,kukin tavallan.Osan vein minäkin jo pois vintille,mutta joulu fiilistelyt jatkuvat vielä meillä.
  Mukavia fiilistelyjä sinullekkin sinne loman keskelle:))

  VastaaPoista
 3. Joo,ruotsinkielisillä alueilla joulu loppuu vasta Knuutinpäivänä,mut eikos meillä ole totuttu joulua juhlistamaan loppiaiseen asti....muistelen.
  ihania kuvia taas kodistasi,ja etenkin tuo uusi ylätunniste kuva...niin talvinen,ihana:)

  VastaaPoista
 4. Mukavannäköistä. Onnea uudelle vuodelle!!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3