torstai 30. joulukuuta 2010

Menneitä muistellen

Niin se vaan tämäkin vuosi lähenee loppuaan. On ollut ihan hyvä vuosi. Kyllä sitä näin vanhemmiten enemmän ja enemmän arvostaa niitä ihmisiä joita ympärillä on. Ja koiriakin, tässä tapauksessa=) Ihanat vanhemmat ja perhe, ihan parhaita ystäviä joita ilman ei tulisi mistään mittään. Ja tämä koti. Ihmisineen ja koirineen.
Monesti on tämänkin vuoden varrella mielessään tullut kiiteltyä, että on olemassa näin ihania ihmisiä ympärillä. Sitä jaksaa kaikenlaista ylimääräistä, kun siinä omassa pienessä kotiympäristössä on asiat tolallaan ja vaikka jotkut ystävät ei ihan lähellä asukaan, monessa asiassa on tuntunut kuin olisivat mukana olleet kannustamassa ihan siinä vieressä. Vaikka minäkin täällä höyryän aina mitä kaikkea ihanaa sitä nyt on kirpparilta kotiin roudattu, niin ne on kuitenkin vaan tavaroita. Jotka ei merkitsis mitään jos ei muuten asiat olis kunnossa.
Tästähän tuli ihan niinkuin uudenvuoden puhe=) Mitähän sitä sitten menneestä vuodesta on jäänyt mieleen... Ainakin piiitkä kuuma kesä. Ja se päivä kun tuo terassi valmistui ja istuin auringonpaisteessa siinä ja ihmettelin että tässähän vois vaikka tanssit järjestää. Tai sitten se kun koko porukalla maalattiin tuota meidän aittaa, silloinkin oli aika kuuma. Niin ja Helsingin reissu, kun kummipoika nukkumaan mennessään kävi antamassa hyvänyönsuukon. Ja se kun ajettiin Joensuuhun avoautolla kesäisenä lauantai-iltana ja kuunneltiin Eino Leinon runoja laulettuina=)
Näin pakkasella sitä on kiva muistella tuota mennyttä kesää. Asiasta kukkaruukkuun, nämä kuvat on otettu yläkerrasta. Siitä siis jota en millään saa laitettua mieleisekseni. Mielessä taas muutama idea, mutta antaa nyt tämän joulun koristeineen vielä olla ja katsellaan muutoksia sitten. Tässä meidän yläkerran kuusi, muovinen sellainen:
Ja tässä otos pikku-Pha´sta. Ilmeestä voi päätellä mitä mieltä se oli siitä kun loikin tuolla ympäriinsä kuvailemassa. Kun eihän täällä saa rauhassa edes nukkua!
Pikku-Pha´n myötä takaisin alakertaan ja niihin kirpparijuttuihin. Löysin kirpparilta tällaiset kirjaillut tyynyt ja peiton. Nämäkin saa vielä odottaa tuolla kaapissa sitä että joulu lähtee, jotenkin sitä jo haluaa värejä ympärilleen. Ihanan pirteitä nuo ovatkin.
Tässä sitten eilinen ostos. Lipputanko ja Suomen lippu. Nyt voi liputuspäivinä liputtaa! Ihan mainio juttu, meillä ei pihalla lipputankoa olekaan niin nyt sekin asia on hoidossa=) Tätä versiota ostaessa ei tarvinnut edes micralla olla liikenteessä, tämä mahtuu pienempäänkin autoon!
Niin ja loppuun vielä kiitos Teille lukijat kuluneesta vuodesta. Toivottavasti jaksatte jatkaa jaaritusteni parissa vielä ensi vuonnakin! Ja kiitos kaikista kommenteista, niitä on kiva lukea.
***
Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä tasainen kuin mennytkin. Ainakin kaikkea mukavaa on tiedossa, ympärillä tapahtuu kaikenlaisia iloisia asioita Mutta minun pitäisi nyt ruveta siivoamaan ja lähteä kauppaan, iltapäivällä on vuorossa suklaafondanttien teko.

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

11 kommenttia:

 1. Olipas ihana kirjoitus.Ja ihania kuvia.

  Joskus onkin mukava muistella vuotta taaksepäin ja kiittää niistä hyvistä hetkistä joita on ollut matkan varrella.

  Aivan hurmaavat kirppariostokset.Tuollainen peitto oli minun siskolla päiväpeittona joskus.

  Mä täällä vein matot ulos tuulettumaan.Meidän tiellä on niin kauhea meteli kun piikkaavat jäistä tietä auki,että taidan lähteä paukuttamaan mattoja.

  Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille siellä punaisessa talossa.Olen iloinen että löysin blogisi,täällä on niin mukava aina piipahtaa ja tosiaan tuntuu kuin olisimme hyviä ystäviä.

  VastaaPoista
 2. Kiva muistelupostaus kuvinen päivineen. Onnea ja iloa tulevan vuoden jokaiseen päivään sinne Punaiseen Taloon.

  VastaaPoista
 3. Kauniit muistelot, pitää varmaan itsekin pysähtyä fundeeraamaan mennyttää ja tulevaa. Oikein mukavaaa vuoden viimeistä päivää teille.

  VastaaPoista
 4. Kiva oli lukea sinun muistojasi menneestä vuodesta.
  Me huomenna muistellaan kun ollaan parin siskon kanssa yhdessä.
  Oikein hyvää Uutta vuotta toivon sinulle ja meille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kirjoitus muistoista!

  Pikku Pha:lla on veikeä ilme :)

  Kevättä kohti sitä mennään, valoisampaan päin onneksi!! Kotiakin on mukava piristää sitten raikkain värein!

  Oiken mukavaa uutta vuotta 2011!

  VastaaPoista
 6. Uusi vuosi ja uudet kujeet! Tai sulla vanhat;) Oikein hyvää UUTTA VUOTTA teillekin sinne kauas(jonne en varmaan ikinä saa aikaiseksi itseäni raahattua) ja toivon mukaan nähdään mahd.pian!!

  Riikka

  VastaaPoista
 7. Paljon on vuoteen mahtunut yhtä sun toista!:) Tosiaan kuuma kesä jäi niin elävästi mieleen ja tämä kylmä talvi. Saas nähdä mitä ensivuoden kesä tuo tullessaan.

  Minä katselin kaupoissa tekokuusia.Kaikki olivat niin harvoja!:D Mistä te muut löydätte noin tuuheita?

  Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2011 toivottelen!

  VastaaPoista
 8. Kiitos itsellesi ihanasta blogista,kuvista ja "jaarituksesi"
  ovat kyllä oikeinkin kivoja lueskella.
  Toivon iloa uuteen vuoteen ja näkymisiin ensi vuonnakin:))

  VastaaPoista
 9. Olen iloinen että löysin sinun blogisi!! kiitos sinulle menneestä, vielä viimeistä päivää menevästä vuodesta ja jatketaan taas ensi vuonna.
  Toivottelen blogiystävälle riemurikasta uutta vuotta noiden hännänheiluttajien ja pikku tonttusen parissa!!

  VastaaPoista
 10. Kaikkea mukavaa on sinunkin vuoteesi mahtunut ja hienoja kirppislöytöjä myös.

  Oikein hyvää uutta vuotta 2011 sinulle ja kiitos blogiystävyydestäsi, on ollut mukava olla seurassasi.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Teille kaikille ihanista kommenteista! Ihan sydäntä lämmittää.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3