lauantai 30. tammikuuta 2010

Uusinta muotia ja ulkokuvia

Koirat saivat eilen uudet villapaidat, no hetihän niistä piti kuvia ottaa...


Kuten kuvista näkyy, Veetin puvussa on rennon miehekäs violetinsävyinen karvakaulus ja Onnilla tyyliin sopiva klassisen musta kaulus. Molemmilla omiin persooniin sopivat paidat=) pojathan on kun dressmannin mainoksesta...

Ei ole kovin helppoa saada noista hyviä kuvia, ne on niin nopeita...Ja otin samalla sitten muitakin ulkokuvia:
Näiden takapihan rappusten jatkoksi haluaisin ensi kesänä pienen terassin... suunnitelmat on jo päässä valmiina, pitää enää vakuuttaa tekijä siitä että se on ihan hirveen hyvä idea...

Ulkosaunan ikkunat on hieman jäässä, ei ole näillä pakkasasteilla tullut lämmitettyä yli kuukauteen. On niin helppo sisäsaunan kiuas ollut napsauttaa päälle... mutta ei voi edes verrata sitä tunnelmaa mikä tuolla pihasaunassa on. Kun tänne muutettiin niin tuo sauna on alusta asti ollut suosikki, alkuaikoina piti aina iltaisin ihan vaan käydä ihastelemassa sitä.

Yläpuolella vielä erittäin huono puolikas kuva ensi kesän projektista, eli aitasta. Tähän asti se on toiminut lähinnä varastona mutta ensi kesänä sieltä lentää roinat pihalle ja sinne laitetaan sänky ja sit siitä taitaa tulla minun paja, jos vaikka ihan oikeesti innostun askartelemaan kaikkea. Sinne voi sitten majottaa vieraat koska pihanperältä löytyy myös ulkohuussi. Eli tutut varsinkin sieltä Helsingin suunnalta, tervetuloa käymään ja tutustumaan tähän maalaiselämään=)

perjantai 29. tammikuuta 2010

Aarteita ja tärkeitä yksityiskohtia

Taas yritin tuolla aataminaikuisella kameralla räpsiä siedettäviä kuvia... Itse en ole kirppareille päässyt moneen viikkoon, mutta onneksi muut sitten hoitavat senkin minun puolesta=)


Rakas äiti toi kirpparilta muutaman ihanan emalikipon ja pärekorin, ja kangaskaupasta nauhaa.

Samanlaisen vanhan korin sain aikaisemmin ihanalta ystävältä, joka raaskii aarteitaan minulle antaa=) korista on tullut pikku-pha´n lempinukkumapaikka. On vissiin niin turvallinen paikka käpertyä kerälle.
Veetiä vissiin rupes vähän ujostuttamaan, tiesi taas pääsevänsä nettiin. Ajatteli varmaan että kun laittaa silmät kiinni niin menee se pois sen kameran kanssa heilumasta... Vai iskeekö se epeli silmää...

Kävin tänään ajatuksena piristää itseäni ostamassa kukkia ruokapöydälle
Hyvin toimivat, piristyin heti.

Ja sitten niihin aarteisiin ja yksityiskohtiin

Kirnu, joka oikeastaan taitaa olla ensimmäinen vanha "isompi" tavara jonka olen ostanut. Tämä vanhojen tavaroiden palvonta on vielä aika tuoretta, siksi tuntuu että mulla on vielä liian vähän näitä aarteita. Mutta pikkuhiljaa...

Vanha matkalaukku on todellinen aarre jo senkin takia että se on ukin vanha. Aivan ihana. Toimii tällä hetkellä koirien vaatteiden ja tavaroiden säilytyspaikkana eteisessä.

Tuossa ylläolevassa kuvassa nyt ei varsinaisesti vanhaa ole muu kuin tuossa kuvun alla olevat keksit, mutta yksityiskohta josta tykkään on tuo kranssi tuossa peilin yläpuolella. Lahjaksi olen sen saanut ja tykkään kovasti.

Tuon seinän haluaisin tuosta hirrelle, kovin paljon kannatusta idealle ei vielä toistaiseksi ole tullut, mutta katsotaan katsotaan... sehän on suoranaista kaiken hukkaa että vanha hirsiseinä on siellä piilossa, minun mielestäni.

Tässä vanhat arabian lautaset, ukin ja mummon vanhoja. Ihania ja tärkeitä. Lautashylly on hienosti tehty kirpparilta ostetusta tavallisesta hyllystä. Maalia vaan pintaan ja Teemu laittoi nuo rimat että voi lautasia pitää. Hinta 2 euroa.

Tässä vielä viimeisempänä muttei vähäisimpänä tärkeä aarre ja yksityiskohta=)

Onni ja ovisilmä-efekti=)

Lisää aarteita luvassa kunhan saan kameraan taas virtaa.

Ja lopuksi vielä, kaverit hei! käykö täällä kukaan?! kommenttia pliis! (samalla selviää lukeeko näitä tekstejä kukaan)
maanantai 25. tammikuuta 2010

Uusimpia hankintoja ja viikonlopun aikaansaannoksia

Viikonloppuna sain viimein maalattua "opettajan tuolin" jonka kirpparilta ostin jo ennen joulua. Puunvärisenä ei oikein sopinut tänne niin valkoiseksi sitten maalasin.

Pari viikkoa sitten kävin Kuopiossa ja löysin sieltä eräästä ihanasta sisustusliikkeestä nämä:

Ihanat kahvikupposet (kaverit, tervetuloa kahville!) ja tosi kätevän kirjan joka ei olekaan kirja vaan säilytysrasia. Koiraa ei ole hankittu sisustuskaupasta vaikka niin voisi luulla=) linssilude phantom päätti tunkea itsestään kunnon kuvan nettiin.

Tuunasin myös teepusseille tarkoitetusta rasiasta kynttilärasian (eli maalasin tekstin piiloon...)
Ja ostin uudet nauhat keittiön purkkeihin

Ja lopuksi tasapuolisuuden nimissä kuva jossa näkyy myös Onnilauantai 23. tammikuuta 2010

Ja vielä jatkuu...

Tässä vielä kuvia yläkerrasta. Alakertaan haluaisin myös tuollaisen lautalattian, mutta en varmaankaan maalaisi tuolla samalla harmaalla, ehkä vielä vaaleammalla. Unelmissa olisi "kaivaa" vanha alkuperäinen lautalattia esiin alhaalta, mutta saas nähä. En oikein ole tuon laminaatin ystävä.

Tuossa puusohvan virkaa toimittaa ulkoa tuotu versio, kunnes kirpparilta löytyy aito vanha sopivan pieni sohva.


Yläkerta on remontoitu vuosi sitten kesällä, alunperin tässä oli vain yksi pieni huone yläkerrassa, remontissa tehtiin uudet rappuset yläkertaan (vanhat oli sellaiset kivat tikapuu-malliset). Nyt koko talon yläkerta on yhtä tilaa.

Hyviä kuvia yläkerrasta ei oikein ole mutta tässä pari yksityiskohtaa:Vielä lisää kuvia...

Tässä vielä pari kuvaa

Ruokahuone joulun aikaan...


Keittiötä... Tosin nyt on taas ihan erinköistä. Jouluverhot sun muut joulutavarat on raivattu pois.


olohuonetta...


Kuvien laatu ei ole kummoinen, kamera kun on mikä on, mutta eiköhän tuosta jotain selvää saa...

Tervehdys!

Tervetuloa tutustumaan minun maailmaani! nopeamman netin myötä vihdoin voin ruveta väsäämään tätä blogia, täällä maalla kun ei nuo nopeat yhteydet ole ihan itsestäänselvyys...

Kokeiluna laitan tähän nyt pari kuvaa joululta, katsotaan onnistuuko...Maalla siis asutelen pienessä punaisessa hirsitalossa kera miehen ja kahden parsonrussellinterrierin. Vuosi sitten muutettiin tuolta "kaupungin" humusta ja aivan totaalisesti olen hurahtanut tähän maalaiselämään.