lauantai 8. tammikuuta 2011

Joulunjälkeismylläystä

Heips! Kiitos kommenteista edelliseen, Onnille terveiset kerrottu=) Tänään onkin ollut aika kiva keväinen ilma. Auringonpaisteessa sai lenkillä käydä pitkästä aikaa. Ja ulkonahan on suorastaan lämmin kun pakkasta ei ole juuri ollenkaan.
Täällä punaisessa talossa on meneillään pienimuotoinen joulunjälkeismylläkkä. Paraikaa olen yläkerran kimpussa. Sain viime yönä nukkumaanmennessä suorastaan loistoidean. Siitä ei sen enempää ennenkuin on kokeiltu käytännössä että oliko se nyt niin hyvä idea kuitenkaan. Joulukuusi meillä on edelleen, ensi viikolla kai siitä on pakko luopua=/
Tarkoitus olisi saada tämä "mylläkkä" valmiiksi ensi perjantaihin mennessä, sitten ostan töistä tullessa tuoreita kukkia tuohon pöydälle, ja yritän olla mylläämättä hetkeen yhtään mitään. Kaiken joulun olen kerännyt pois (lukuunottamatta siis kuusta), sypressit ovat vielä niin hyvässä hapessa että niistä en luovu, olkoot nyt, onpahan mullakin jotain vihreetä täällä=) Ainiin ja onhan mulla vielä kynttelikkö keittiössä.
Uusi visioni on sen mukainen, että jokaiseen huoneeseen tulee valkoiset matot. Johtuu ehkä siitä että en tykkää nykyisestä lattian väristä niin ehkä se valkoisten mattojen kanssa ei näytä niin pahalta. Muuten aion kyllä väriä laittaa tyynyjen ja peittojen muodossa.
Kynttilöitä täällä poltellaan edelleen ahkerasti. Ne kuuluu niin talveen, ei ole pelkästään joulun juttu. Mutta mutta... nyt on lähdettävä järjestelemään tuota yläkertaa, ennenkuin Teemu katoaa ulos lumitöihin, tarviin sen apua näiden loistavien ideoiden toteutuksessa=) Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvinkin tutulta tuo suunnittelu nukkumaan mennessä.Ideoita pyörii päässä,mutta kun vilkaisee kelloa,pakko nukkua,vaikkei millään malttaisi odotella ,jotta pääsee toteuttamaan niitä.
  Taidan olla vähän malttamaton luonne.
  Mutta mukavia suunnitteluja ja toteutuksia sinne punaiseen taloon.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun on ideoita.
  Mielenkiinnolla jää niitä
  odottelemaan odottamaan.

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans sama vika, että kun petiin illalla menen , kaikki suunnitelmat pukkaa mieleen ja sitten vaan nukahtaa niihin suunnitelmiin:)

  Minäkin jään odottamaan mitä suunnitelmia sinulla on ja millainen tulee myös, kun kaikki valkoiset matot on lattiallasi.

  VastaaPoista
 4. Jäänpä odottelemaan ideoidesi toteutuksia....yön hiljaisuudessa ne parhaat ideat syttyy...

  VastaaPoista
 5. Ihme juttu, mutta mulla oikeesti kesken unienkin saattaa tulla ihan loistavia oivalluksia=)Vielä kun näkis ne lottonumerot silmissään...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3