sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kevättä kohti

Niinhän se on, kevättä kohti ollaan menossa, vaikka aika jouluiselta täällä meillä vielä näyttää. Ja saa ollakin vielä jonkun aikaa. Kuusessakin neulaset pysyy ihan hyvin oksissa kun ei hirveesti hengittele sinne suuntaan=) Toisaalta jo haluaisi tehdä oikein suursiivouksen, että raivaisi kaiken ylimääräisen pois ja pikkuisen harventelisi noita hyllyjä vähemmän täyteläisiksi.
Siis tuo ylläoleva kuvahan ei kerro totuutta tuostakaan nurkasta tällä hetkellä=) Pöytätasot ei ihan noin tyhjiä ole, jokunen joulukoriste taitaa siinä olla. Tuo kuva on otettu ennen kuin mopo karkasi käsistä=) Olkipukkikin vielä keittiön hyllyssä patsastelee.
Ja tonttujen kuteet kuivuu edelleen keittiössä. Muistelin tänään viime kevättä...onpas ihana keväällä käveleksiä koirain kanssa lenkillä auringonpaisteessa ja sen jälkeen mennä saunomaan ulkosaunaan. Ulkosaunaa ei olekaan lämmitetty pariin kuukauteen, johtuen pakkasista. Vaikka toisaalta ihana olisi pimeinä iltoina ulkosaunassa käydä, lämmittäminen pitäisi aloittaa paussista johtuen tosi varovasti.
Pikku-Pha kiittää jälleen saamistaan kehuista. Pienen koiran iso ego kasvoi taas ihan vähän=) Pikku-Pha taisi aloittaa laihiksen näin uuden vuoden kunniaksi, ruoka ei ole oikein maistunut vaikka lenkillä ollaan juostu. Pitäisi emännän ottaa koiristaan mallia=) Vissiin ruuissa parantamisen varaa sitten koirien mielestä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kyllä onkin ihana kun mennään jo kevääseen päin.Pakkaset saisi jo hellittää.
  Täälläkin odotellaan että pääsisi rantasaunaan mökille.

  Joulukoristeet on ihan vielä ajankohtaisia.Itse kyllä jo aika paljon keräsin pois,mutta kuusi on vielä loppiaiseen.

  Mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Jouluinen saa vielä ollakin.
  Meilläkin on vielä, mutta aurinko on paistanut ihan, tuntuu keväältä.
  Otettan vielä lunkisti ja tehdään suursiivois sitten 13p. jälkeen, Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kevättä kohti, vaikkei siltä tunnukaan, pakkanen jatkuu..

  Leppoisaa loppiaisviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kuusi matkustaa meillä huomenna vintille ja sitten pitää taas ruveta pähkylöimään olohuoneen järjestystä;)=lempipuuhaani:)
  Nautiskellaan nyt tästä talvesta.
  Pakkassää on niin kiva;ei ainakaan loska lennä:)
  Mukavaa viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3