lauantai 15. tammikuuta 2011

Synttärilahjoja

Niin, siis minullahan ei ole synttärit lähimainkaan (ihan hyvä niin=), kesällä vasta vanhetaan. Tänään kuitenkin sain synttärilahjan, kävin nimittäin tuhlaamassa lahjakortin jonka viime kesänä lahjaksi sain. Sarustiikka ja Valkoinen tila Joensuussa oli kohde. Olenhan minä siellä käynyt melkein viikottain ostoksilla kesän jälkeen, mutta lahjakortin halusin käyttää johonkin ihan erityiseen ostokseen, tässä lopputulos, tällainen ihana rautainen koriste olohuoneen ikkunanpokien yläpuolelle:
Toinen lahjakortin ostos oli tällainen ihana rasia, vanhoista kakkuvuoista tehty. Nyt sinne sisälle laitoin vanhoja lusikoita ja kakkulapioita.
Kiitos Niinalle lahjoistaKirpparikierros tehtiin myös samalla, aika laiha saalis oli, mutta eikai sitä joka kerta aarteita löydäkään. Muuten on viikko mennyt ihan vauhdikkaasti. Edellisen aiheen erikoisvieras on täällä paikkakunnalla käymässä, siellähän sitä on pitänyt sitten päivittäin vierailla. Tässä muuten kuitenkin yksi löytö tälle päivälle, vanhat lusikat, 3 euroa rasioineen päivineen.
Niin ja kyllähän sitä alennusmyynneistä jotain pientä matkaan lähti, kuten tämä seuraavan kuvan puinen tarjotin.
Kiitos kommenteistanne jälleen, uusille lukijoille tervetuloa, tästä lähdenkin tutustumaan teidän blogeihinne. Leppoisaa lauantai-illan jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Oletpas ostanutkin tosi hyvät lahjat itsellesi . Tuo kakkuvuokista tehty olisikin ihan toteuttamisen arvoinen.

  Minäkion kävin tässä yksi päivä kirpputorikierroksen, mutta aika laihoin tuloksin. Mutta kivahan siellä kierrellä on muutenkin.

  Leppoisaa lauantainjatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kirppareilla voisi pyöriä vaikka joka päivä,jos vaan aika riittäisi:)
  Kivoja löytöjä metsästämässä.
  Minäkin etsiskelen noita vanhoja aterimia,kirpparilta.Ovat niin kauniisti koriteltuja nuo vanhat sellaiset.
  Rautakoriste on kyllä kaunis:)
  Mukavaa viikonvaihteen jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Rauta koriste on todella kaunis.
  Hyvä idea tuo kakkuvuoka purkki.
  Oikein leppoisaa pyhää sinulle!♥

  VastaaPoista
 4. Hei!
  ihana tuo rautakoriste onkin..ja kaikkea kivaa olet löytänyt nuo lusikat on kanssa ihania oikeita aarteita..ja eipä ollut tosiaan hinnalla pilattu..mukavaa sunnuntaita sinulle

  VastaaPoista
 5. Vau, mä en ehkä kestä. Ihania ostoksia ja kirpparilöytö.

  VastaaPoista
 6. Kivoja ostoksia oletkin tehnyt...nuo lusikat kertakaikkiaan HALVAT...

  VastaaPoista
 7. Hei sulla on aivan mahtava talo, ja blogi. Ollaan muuttamassa rintamamiestaloon ilomantsiin välille elokuussa, Helsingistä ja voin kertoa että oon saanu niin paljon inspiraatiota blogistasi! :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3