lauantai 19. helmikuuta 2011

Auringonpaistetta

Ihana auringonpaiste on tainnut ollakin koko viikon, tosin ilma on ollut niin kylmä että ei ole paljon pakollisia kuvioita enempää huvittanut nenäänsä ulos pistää. Meidän koiravaljakkokin kulkee yhteensä kuudella jalalla. Kaksi koiraa... laskekaa siitä monta jalkaa per koira on maan kamaralla=)
Oon ihan hurjana taas sisustanut täällä. Tavarat on vaihtaneet paikkaansa, kirjahylly muutti torstaina olkkarista ruokasalin puolelle. Mullahan siis ois unelmana sellainen kirjastohuone, jossa on isot kirjahyllyt täynnä kirjoja ja sit noi meidän vanhat omilla tolpillaan pysyvät tikkaat siinä vieressä, siis että pääsee niitä ylähyllyn kirjoja katselemaan. Sitä unelmaa odotellessa Teemu rakensi meidän kirjahyllylle sopivat tikkaat=)
Sainpa siis tuohon ruokasalin nurkkaan takan eteen oman pienen kirjastohuoneen. Tuossapa sitten onkin hyvä aamutakissa kirjoja lueskella. Tikkaat on kyllä sen verran kevytversiot, että minun ei passaa niille nousta, tosin kirjahyllykään ei niin iso ole, ettenkö ylähyllylle yltäis.
Jossain vaiheessa oli ajatus, että ei enää yhtään kynttilää/kynttilänjalkaa meille. Kunnes tajusin että kynttilöillähän saa kivasti värejä sisustukseen. Nyt olenkin viikon sisään selkä vääränä kantanut meille erivärisiä kynttilöitä ja kivasti tuovatkin keväistä väriä sisustukseen. Kukkiakin tuli kassillinen ostettua tänään=) Vaaleanpunaisia neilikoita ruokasalin pöydälle ja santtuja keittiöön.
Kiitokset ihanista kommenteista edelliseen. Vanhan sydäntä ihan lämmittää=) On se vaan tää blogimaailma antanut aika paljon. Osasta teistähän on tullut ihan melkein tuttuja, kun teillä vierailemassa aina käy. Kiva juttu. Nyt taas vierailuja tekemään, kutsuittepa tai ette! =)

8 kommenttia:

 1. Kynttillän jalat on kivoja kun niihin voi vaihtaa erivärisiä kynttilöitä, aina maun mukaan.
  Kauniita kukkia olet ostanut, niin hempeen värisiä.
  Kivä täällä on vierailla♥

  VastaaPoista
 2. Kaunista kevät tunnelmaa kuvissa :)

  Kivoja sisustus muutoksia olet tehnyt!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. niin kaunista keväistä tunnelmaa..
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onpas täällä taas kauniita kuvia - suloisen keväiseltä näyttää :)
  Ja vaaleanpunaiset neilikat on pionien ohella ihanimpia kukkia ♥

  Pirteää pakkas-viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hyvänen aika olet ollut toimelias. Miten joillain tässä vaiheessa vuotta riittää tuota energiaa, itse olen kuin pahempikin zombie varsinkin tämän flunssan jälkeen. Ihana lukunurkkaus tuli ja kyllä se ihan tosi on, että pienilläkin jutuilla saa sitä kevättä aikaiseksi, tosi kauniita nuo kynttilät. Tervetuloa vaan vieraisille, kiva kun käyt aina minunkin touhujani kurkkailemassa, vaikka nyt on ollut hiukan hiljaiseloa, pitää vissiin terästäytyä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tunnelmaa valkoisella ja vaaleanpunaisella:))
  Ja pitäähän kirjoillekkin olla oma paikkansa ja kiva paikka sinulla onkin siellä lueskella.Mullakin oli aikoinaan kolme valkoiseksi maalattua varastohyllyä kirjoja täysi,mutta kun tavaraa on tullut hankittua lisää,eikä tuo olohuone ole haluttua isompi,kirjat ovat joutuneet luovuttamaan paikkansa muulle roinalle:)
  Kirjastohuone kyllä kuulostaa oikenkin kivalta ajatukselta:))

  VastaaPoista
 7. Kiva lukunurkkaus! Luetko paljonkin kirjoja?

  Aivan oikein, erivärisillä kynttilöillä saa mukavaa ilmettä kotiin! Sulla näyttää kauniilta. tuo vaaleanpunainen ja vihreä on nätti väri.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista!

  Liisa: Olen ns. tuurilukija=) Eli kun kipinä iskee, luen monta kirjaa putkeen ja istun koko ajan nenä kiinni kirjassa. Nyt taas on hiljaisempi kausi. Viimeksi luin kesällä kaikki Pohjantähdet. Inspistä ootellessa=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3