torstai 24. helmikuuta 2011

Pyyhkeitä ja tunnustuksia

Ihan alkuun koko sydämen pohjasta: Onneksi on jo torstai! Eli otsikon mukaisesti pyyhkeitä menneelle viikolle ja tunnustuksia tulevalle viikonlopulle=) Heh, enkös olekin ovela. Ilmoitin jo tänään kotiin tullessani, että minä se kun huomenna kotiin tulen töistä, niin koko viikonloppuna en minnekään lähe. No siis tietenkin lenkille koirien kanssa, mutta lähinnä tarkoitinkin että ihmisten ilmoilta pysyn poissa. Se on aika rentouttavaa sekin, kesälomalla nautin suorastaan kun saan vaan pyöriä tässä pihapiirissä päiväkausia käymättä missään.
Se se onkin jännä juttu. Silloin kun tänne syrjempään muutettiin, niin alussa vapaapäivänä tuntui että jossain oli illan tullen lähdettävä käymään. Oli jotenkin tottunut siihen, että näki muitakin ihmisiä. Pikkuhiljaa osaa vaan arvostaa sitä juuri esimerkiksi lomalla, ettei tarvitse minnekään lähteä Onneksi on tuo toinen osapuoli, että joku edes käy kaupassa välillä=) Onks musta tullut mökkihöperö?!
Ja nyt taas harpataan asiasta kukkaruukkuun. Nämä kuvien pyyhkeet on äitini tekemiä, aivan ihania eikö olekin! Teemulle tosin mainitsin että näihin ei sitten välttämättä käsiä pyyhitä, antaa nyt vaan nätisti roikkua tuossa keittiössä ihan koristeena. Ja sitten siihen toiseen kukkaruukkuun.
***
Huhuu Liisa, nyt on tehty työtä käskettyä eli briiserit tempaistu ja tunnustukset haettu. Liisalta ja Jaanalta siis olen saanut tällaisen hienon tunnustuksen. Ei siis mennyt ihan päin prinkkalaa tämäkään viikko. Kiitos siitä friidut! Olette molemmat gorgeous!
Ja kuten asiaan kuuluu, asiaan:

1. Milloin aloitit blogisi?
- Reilu vuosi sitten tammikuussa. Synttärit meni nyt sivu suun... =/

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
- Sisustuksia ja koiria.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Ei kyllä yhtään mikään. On tää jaarittelu varmaan aika tylsää, yritän kuitenkin pysyä aika pinnallisissa jutuissa. No noi meidän hunksit on aika erikoisia=)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
- Ajatus kai aluksi oli, ja kuten on vieläkin, että toimisi vähän niinkuin sisustuspäiväkirjana. Harmittaa kun en ihan heti hoksannut aloittaa kun tänne muutettiin. Suuremmat muutokset ehkä kuitenkin on tullut tähän taloon aika alussa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Kuvat vois olla parempiakin...
***
Siinäpä sitä on taas tunnusteltu tälle päivälle=) Taas saunaan, jospa ne enimmät höyryt siellä lähtis. Oikein ihanaa viikonloppua teille siellä, rentoutukaa!!

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniit nuo pyyhkeet!!! Rentouttavaa viikonloppua sinne rauhaan :)

  VastaaPoista
 2. no eipä sitä noin somiin pyyhkeisiin rratsi käsiään pyyhkiä. kauniit ovat koristeena..:)

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat pyyhkeet että minullakin ne saisi vain roikkua koristeena.
  Ja kukka vielä koristeena. hienot.

  VastaaPoista
 4. Ihanat pyyhkeet!Nyt on ollut itsellä tiukkaa olla kotona,kun ei ollut autoa.Sitten kun mahdollisuus on päästä jonnekkin niin ei tahdokkaan lähteä kotoa minnekkään:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat pyyhkeet, kaunis kuvio ja värit, terkkuja vaan äidille. Saako varastaa idean ja mallin :)?
  Onnea tunnustuksesta, näin sitä taas lisää tiedetään sinusta ja blogistasi :D. Kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 6. Suloiset nuo pyyhkeet, ohjetta kaipailisin, en ihan kuvasta osaa tehä, tai ainakin luulen niin.

  Minä voin sanoa itsestäni että olen ihan mökkihöperö, varsinkin nyt kun vuoden olen ihan kotosalla ollut, 2 kertaa viikossa on pakko päästä ihmisten ilmoille, kaupunkiin.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Ihan ylisöpöt pyyhkeet, tahtoo tuollaiset vihreät.

  VastaaPoista
 8. Minä myös viihdyn kotona oikein hyvin, asia jota armas mieheni ei ymmärrä, mutta se tykkääkin pärisyttää prätkällään ympäriinsä, ja sopii mulle hyvin, koska silloin voi toteuttaa omia juttujani kotona ihan rauhassa.

  Onnea tunnustuksesta! Blogisi on ihana ja juttujasi on mukava lukea.

  Kivaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 9. Ihanat pyyhkeet on äitisi tehnyt!

  Mökkihöperyys on välillä ihan paikallaan, on ihan kiva joskus olla vaan omissa oloissaan ja rentoutua!

  Onnea tunnustuksesta ja mukavaa viikonlopun aikaa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3