lauantai 26. helmikuuta 2011

Ruostetta ja ruusuja

Ne on niin runollisia noi minun otsikot, että ihan hirvittää=) Kiitos kommenteista edelliseen ja uudet lukijat tervetuloa joukkoon! Noihin edellisen aiheen pyyhkeisiin ohje löytyy Toivekoti & puutarha -lehdestä 6/2010. Jos jollakulla ei lehteä ole ja ohjeen haluaa, laittakaa sähköpostia, skannailin nuo ohjeet koneelle.
Eilen nostin tuosta kuistilta meidän ruostuneet vanhat uuninluukut tuohon ruusujen taakse. Ruoste ja vaaleanpunainen näyttää kivalta yhdistelmältä. Nuo uuninluukut löytyi tuolta meidän navetan periltä, ovat varmaankin olleet tuossa ruokasalin takassa joskus. Nykyiset luukut on nimittäin ihan samankokoiset, mutta erilaiset.
Ostin eilen tuollaisen ristikkokuvioisen huovan ja noita yläkuvassa näkyviä tyynynpäällisiä. Onni pääsi poseeraamaan ostosten kanssa=) Onni on muutenkin ollut tänään "tapetilla". Otettiin nimittäin hunksien maaliskuun kuvia tänään. Voi voi miten häikäiseviä otoksia tänään saatiinkaan.
Aamulla herättiin ihan liian aikaisin, kahdeksalta jo, kerrankin kun sais nukkua... Järjestystä on ehditty vähän vaihtaa (siitä lisää huomenna) ja leipoakin. Nyt taitaa olla päikkäreitten paikka!

4 kommenttia:

 1. Hienosti tosiaan sopii tuo vanha ruosteinen takkaluuku noiden ruusujen kanssa. Onni niin tomerana istuu tuolilla..:)

  VastaaPoista
 2. kauniin vaaleanpunaista sisustuksessasi..ja se ja ruosteen ruskeahan passaavat tosi kivasti yhteen!
  ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Kauniit, romanttiset kuvat. Taidan olla blogissasi ensi kertaa, mutta tulen toistekin :)

  VastaaPoista
 4. kivasti käy;ruusut ja luukku siellä taustalla.
  Kuukauden kuvaa odotellessa...
  Mukavaa viikonlopun jatkoa:))

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3