tiistai 8. helmikuuta 2011

Villitys sen kuin jatkuu vaan...

Täälläpä taas. Hyvällä mallilla tämäkin viikko, viikonloppuun enää 3 päivää=) Tai no, joko voisi sanoa että 2 päivää koska perjantaihan menee jo viikonloppufiiliksissä. Täällä nyt ei mitään uutta ole tapahtunut, lunta on tullut taas ihan kivasti, sekin on jo ihan vanha juttu tänä talvena. Vaaleanpunainen on taas ihan vähän lisääntynyt, silleen tosi hillitysti tietysti...
Lunta tosiaan satelee tälläkin hetkellä. Koirain kanssa oli kiva tarpoa tuolla lumessa, täällä maalla kun se teiden auraaminen ei ole niin justiinsa=) Auraajat varmaan odottelee, että sataa nyt tämän illan, niin kerralla sitten käy tiet vetämässä, kuka niitä alvaariinsa jaksaa aurailla. Jahka hankiaiset keväämmällä tulee niin koirilla ei pihalle ole kyllä irti asiaa. Meidänkin aidasta ei näy kun pikkasen yläosaa. Paljon on lunta.
Kiva istua tässä sohvalla lämpimässä kun oven takana lasissa kiinni näkyy kaksi mustaa nenää=) Hunksit ei oikein viihdy ulkona näillä keleillä, paljon kivempi ois olla minun vieressä tässä sohvalla. Mietin tuossa yksi päivä että onpa ihana kun ne voi kesällä pistää pellolle heti töiden jälkeen ja hyvin viihtyvätkin siellä. Tälleen talvella ovat aina 10 minuuttia kerrallaan.
Yläkerta on jälleen mylläyksen alaista aluetta. Suunnittelin tuossa, että jos kuitenkin sinne saatais mahtumaan tämän talon mukana tullut päästä jatkettava vanha sänky. Kiva kantaa se tuonne ylös ja sitten huomaakin että jooei se olekaan hyvä. Teemu kiittelee=) Harmittaa vaan säilyttää sitä sänkyä tuolla autotallissa, kun se kuitenkin on se ainut huonekalu, joka tämän talon mukana tuli.
Niin ja yläkertaanhan meni kaikki punainen tästä olohuoneesta. Nyt mietin jos kuitenkin sinnekin laittaisi.... juuri niin: vaaleanpunaista. Nyt siellä ruudun takana Lohjan suunnalla pyyhitään varmaan tuskanhikeä otsalta=) terveisiä vaan... olen hulluna pinkkiin=) Jos vaikka kesällä laittaiskin maalia talon pintaan ja blogin nimeksi vaaleanpunainen talo maalla... hmmm...
Ja asiasta kukkaruukkuun. Seuraavaksi kuva meidän Onnista. Oli muuten mukava aamulla ennen seiskaa lähteä todella lämpimään micraan istumaan, kun kotiin jäävä porukka näytti tältä:
Uudet lukijat, micralämmin tervetulotoivotus=) Olen niin onnellinen mukavista viesteistä joita jätätte. Ei kai tässä muuten oliskaan mitään järkeä. Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Minä lähden saunaan, jos vaikka hartiat laskeutuis ja päänsärky lakkais.

10 kommenttia:

 1. Ihania vaaleanpunaisia juttuja, ihan keväinen fiilis kyllä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla yleinen suuntaus auraajilla, täälläkään ei ole vielä näkynyt vaikka lähes kaupungissa asutaankin... Ja tuo viimeisen kuvan fiilis on niin tuttu, kiva kun yrittää tyttöjä saada aamulenkille ja ne katsovat pedistä ilmeellä "mee yksinäs, meitä nukuttaa"... Ihanaan pesään on Onni kaivautunut!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia jälleen!Ja ihana tuo ovi.Minulla on kolme vanhaa ovea tallissa ja yksi olikin täällä sisällä,mutta nyt kun on tuo yksi vee kiipijäapina,niin piti viedä pois:)
  Hih ei varmaan harmittanut yhtään lähteä micrailemaan:)

  VastaaPoista
 4. Somaa vaaleanpunaista tunnelmaa :)

  Onni näyttää hyvin tyytyväiseltä vällyjen alla!!

  VastaaPoista
 5. Muakin kiehtoo vaaleanpunainen ja muut pastellit tällä hetkellä. Kauniin näköistä teillä ja kateeksi käy tuota turrikkaa tuolla vällyjen välissä =D

  VastaaPoista
 6. Kevät tuo vaaleat värit.
  Vaalenpunainen talo maalla.

  Niin talon väriä ei joka vuodenaikaa viitsisi vaihtaa. vai kuinka?.

  "Röd stuga med vita knutar ", on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Vaaleanpunainen tuo kyllä ihanaa hempeyttä näin keväällä.Pastellisävyt on meilläkin nyt vallannut kodin.

  Tämä talvi on ollut todella luminen ja varmaan auraajat tekee parhaansa.Meilläkin vaikka asutaan kaupunkialueeella,laitakaupungilla kylläkin,tie ehditään usein auraamaan vasta iltapäivällä eli ihan umpihangessa aamulla lähdetään töihin autolla.

  Onneksi tämä talvi on kohta ohitse,kevät on ihan nurkalla jo.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 8. Pastellinvärinen talo, kuin karkki. Vaaleanpunainen näköjään valloittaa tänä keväänä vähän siellä sun täällä.
  Onni olla Onni, sen verran tyytyväiseltä näyttää kaveri peittopesässänsä :).

  VastaaPoista
 9. Niin täälläkin on tuo suuntaus, että auraaja odottelee että olis enempi lunta ja sitten me kahlataan lumessa tai auto jää kiinni. lapio on aina oltava mukana. Meillä kun on täällä paljon aukeeta laakeeta, niin lunta pyryttää erilailla, ja juoksuttaa tielle.

  Ihania kuvia taas kodistasi.

  VastaaPoista
 10. Kauniita vaalenpunaisia juttuja.. ihana katsoa täällä blogeissa muiden puuhastelua, kun jotenkin itsellä on veto ihan lopussa..... mutta kyllä se inspis varmaan minuukin taas iskee..:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3