keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Farmin uusimmat tulokkaat

Lähtölaskenta on alkanut=) enää yksi päivä lomaan. Uskokaa huviksenne, kun sanon että olen sen tarpeessa. Tosin niin kai sitä jokainen tuntee ennen lomaa. Ihana keväinen ilma on ollut täällä meilläpäin, mikäs sen keväisempää kun muutaman kerran lenkillä käydä pitkinpoikin tiellä makaamassa. Ja ei, en ole ollut mieron tiellä, tennareiden kanssa vaan luikastellut=)
Pikku Iidan puodista piti taas tilailla kaikkea ihanaa. Oli ihan pakko. Meidän farmille muutti siis uutta porukkaa, tipuja ja pupuja. Nämä ihanat uudet asukkaat toivat tuulahduksen kevättä tullessaan.
Tuollaisen hienon kirjetelineen tilasin myös samalla. Koska kirjeitä ei enää postilaatikosta näinä sähköpostin kulta-aikana ei tipahtele (paitsi ehkä laskuja), laitoin tuohon näytille vanhoja pääsiäiskortteja. Postileiman mukaan ovat olleet liikenteessä v. -63. Ostin nuo kortit kirpparilta. Ihan aarteita, mukana tuli kaikenlaisia kauniita kortteja. Nykyään ei taideta enää pääsiäiskortteja juurikaan lähetellä.
Niin ja koska minun ei todellakaan pitäisi levitellä tänne enää mitään uusia tavaroita, pikemminkin kerätä nämä vanhatkin pois, onneksi paketissa tuli myös tuollainen vaaleanpunainen pussukka johon voin tiput ja puput laittaa odottamaan pääsiäistä.
Ajattelin alkuloman (eli viikonlopun) vielä rentoilla ja maanantaina ruveta pakkailemaan kamoja laatikoihin ja siirtelemään yläkertaan. Lattiamaalien värikartta käytiin jo hakemassa. Kahden vaiheilla olen ollut harmaasävyisen ja vaniljansävyisen maalin välillä. Ollaan kuitenkin kallistumassa siihen harmaasävyiseen. Mutta nyt saunaan haaveilemaan uudesta lattiasta=) Palaillaan!

7 kommenttia:

 1. Kivat ostokset! Tänään on tainnut moni muukin makoilla pitkin tienpiennarta matkoillaan. Työkaverilta meni käsikin aamulla sijoiltaan, oli vesilammikossa istunut ja koittanut saada käden taas omalle paikalleen. Hurjaa.

  Mukavaa loman odottelua!

  VastaaPoista
 2. Uudet tulokkaat sopivat oikein hyvin teidän farmille.Niin ovat söpöläisiä.

  Tosi huonossa kunnossa on tiet,ja tämä on kuulemma vasta alkusoittoa.Itse en liukastellut,mutta lätäkössä kastelin kengät ja sukat heti aamusta.

  Oikein mukavaa lomaa,puuhaa ainakin riittää.

  VastaaPoista
 3. Mukavia ostoksia, niin se farmi vaan kasvaa..:)
  Pitäähän se muutaman kerran talvessa luidensa kesto testata, siis kaatuen....:)
  Oikein hyvää lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Saunatontulle terveisiä vaan!
  Ihania ostoksia, ja suloisia farminasukkaita taas olet löytänyt!
  Oikein iloista lomaa!

  VastaaPoista
 5. Meillä on autotiet sulia, mutta metsätietä tänään meinasimme kävellä, mutta , piti lumipenkkoja pitkin kävellä kun ei ei pysynyt pystyssä tiellä.
  Farmi senkun lisääntyy kauniista eläimistä.
  Mukavaa olmaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Siellä sen kun elukat lisääntyy:)
  Suloinen pupu.Ja niin on kevään vihreässä mekossaan.
  No,nautihan viikonlopun lomasta täysillä,jotta saat taas nauttia viikolla lattiarempan kanssa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3