lauantai 5. maaliskuuta 2011

Heräteostoksia

Punainen talo kiittää ja kuittaa edelliseen tulleet kommentit=) Hunksien kanssa taas rauha maassa, kiitos kannustavista viesteistä. Olen tässä viettänyt pitempää viikonloppua kun eilen oli vapaapäivä. Ja pitihän sitä sitten lähteä kiertämään kaikki paikalliset kaupat, joista jotain voisi löytää (niitä ei montaa täällä ole). Ja löytyihän sitä jotain, kuten tällainen hyllykkö:
Tähän olkkariin se tuli, mutta luultavasti sen pysyvä paikka ei tuossa kuitenkaan ole (ei kerrota Teemulle, joka juuri seinään tuon ruuvasi=) Noihin laatikoihin voisi laittaa vaikka pitsiä tai jotain. Ei oikein nyt innosta tämä sisustamninen, kun mielessä miljoona ideaa, jotka voi toteuttaa vasta kesällä. Tuolla ulkona kun sitten voi paremmin maalailla ja askarrella=)
Tällaisen pienen puisen kannellisen laatikon ostin myös. Ei vielä tosin tietoa mitä siihen laitan, ehkä jotain kukkia, narsisseja vaikka, keväämmällä sitten. Kyllä sille käyttöä löytyy.
Äiti teki minulle kylppäriin tällaiset matot. Aika ihanat värit=) Voi voi kun pääsisi jo maalaamaan ja laittamaan tuota kylppäriä, täytyy vaan ulkosaunakausi saada avattua ensin. Meillähän on kylppärissä paneeliseinät, kun siellä on suihkukoppi. Ihan kiva sinne sitten laitella kaikenlaista kun ei koko kylppäri ole veden vallassa suihkussa käynnin jäljiltä.
Jotenkin on muutaman päivän ollut puhti ihan totaalisesti poissa. Väsyttää ihan kauhiasti. Kohta varmaan pittää päiväunet taas perinteisesti ottaa. Onneksi ilma ulkona ei ole kovin aurinkoinen, muuten harmittaisi sisällä maleksiminen. Tältä aamulta sain tosin näin aurinkoisen otoksen, hunksien vapaa-aamu:
Mietin jo, että tuohon terassille voi kohta tuolit kantaa, kunhan siihen kevätaurinko rupeaa oikein lämpimästi paistamaan. Aika paljon on lunta terassinkin vieressä, koirat tuossa kuvassa ovat melkein katon korkeudella (no ei ihan kuitenkaan). Jokohan ois juhannuksena sulaneet lumet pois=) Mukavaa viikonlopun jatkoa teille sinne! Toivottavasti olette energisempiä kuin minä...

8 kommenttia:

 1. Voi, täällä on aurinko paistanut koko päivän... tuuli vaan on aikamoinen.
  Ihania läytöjä olet tehnyt1

  VastaaPoista
 2. Ihana hylly! Mistäs moisen ihanuuden löysit?
  Kauniit ovat myöskin kylppärinmatot.
  Aurinkoista Viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Allidaalia: Paikallisesta huonekaluliikkeestä. On lapun mukaan tehty kierrätetystä puusta (Parolan rottinki). Tosi painava onkin.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana hylly sinulla siellä ja matotkin niin kauniin väriset:)
  Matot olisivat kyllä kauniit vaikka olohuoneessa tai makuuhuoneessakin:))Pitäiskin leikellä vanhat lakanat matonkuteiksi....
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis hyllykkö.
  Onpa äitisi virkannut kauniit matot, aivan ihanat.

  Hanne, jos kiinnostaa niin huomenna koit kuunnella minun kokoamaa radio-ohjelaa netin kautta. suomen aikaa klo,10.30-11-30. Osoitteesta.
  borasnarradio.se
  ja sieltä lyssna live

  Hyvää pyhää sinulle

  VastaaPoista
 6. Onko siellä kevätväsymystä havaittavissa, täällä on.
  Vaahtokarkkivärisiä mattoja on äiti virkannut, aivan ihania. Ja hylly on tosi sievä. Piristävää viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 7. aivan ihana tuo alempi postaus ja upeita kuvia koirista.

  VastaaPoista
 8. Ihana hylly.Tykkäisin minäkin.

  Sinä löydätkin aina kaikkea mukavaa kierroksilla.Täältä ei oikein löydä mitään.

  Hurmaavan väriset matot,äitisi on taitava.

  Täälläkin odotellaan kevättä,ja että pääsee ulos maalailemaan ja tuunaamaan.Talli on niin kylmä tehdä mitään.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3