perjantai 11. maaliskuuta 2011

Joulupukin toivelista, osa 1

Otsikko on vähän harhaanjohtava. Sen pitäisi olla kai Hannen toivelista joulupukille. Nukuin tuossa reilun tunnin päikkärit työpäivän päälle ja taisin olla aika syvässä unessa kun en oikein ole herännyt vieläkään. Ystävää lainatakseni: Olo on kuin olis öö aapisen laidalla. Tai jotain sinne päin=) Eli menköön nyt sen piikkiin harhaanjohtava otsikko. Tässä siis oikeastaan listailen asioita, joita tässä kevään ja kesän aikana olis järjesteltävä ja tuunailtava. Aloitetaan yläkerrasta:
Niin siis oikeestaan koko yläkerta ois tuunailtava. Siellähän ei muuten mitään vikaa ole, vasta remontoitu ja siltä osin ei parempi vois ollakaan. Lattiat lautaa ja muutenkin mieleistä kaikki. Mutta noitten kamojen kanssa oon helisemässä. Kun en onnistu millään saamaan sitä sellaiseksi kuin haluaisin. Kokonaiskuvaa en edes viiti ottaa, siellä on vähän epäjärjestystä havaittavissa. Sen takia kuvailin vaan näitä nurkkia.
Yläkerta on vähän hankala, kun siinä on rappusten molemmilla puolilla tuollaiset siipaleet tilaa. Noi 2 kuvaa on just niistä siipaleista (uusi sana). Ja kaikki on vähän eri tasoissa vielä. No ehkä se lamppu tässä vielä syttyy ja saan joku yö jonkun ihan mahtavan vision. Sitä odotellessa, jatketaan eteenpäin. Rappuset.
Ne olisi tarkoitus maalata. Koska jos alakertaan tulee vaalea lautalattia, niin nämä ei oikein käy siihen. Olen vaan miettinyt että minkätyyppisellä maalilla maalata, ettei tule liian liukkaat raput. Kun meidän lisäksi koirat kulkee näitä aika vauhdikkaasti. Kuten kuvasta näkyy, meno on niin vauhdikasta että kuvaan jäi vaan suunnilleen varjo=)
Tässäpä listan alkupää. Loppupää on vähän pidempi, kun alakertaan päästään=) No siis ihan tyytyväinen olen kaikkeen, mutta ainahan sitä pitää ideoita ja haaveita olla. Ja pysyy mieli virkeänä kun suunnittelee uudistuksia ja muutoksia. Aika pienillä näistä ykkösosan toiveista päästään, maalipurkki vaan on hommattava rappusia varten. Huomenna jatketaan joulupukille kirjoittamista=)

8 kommenttia:

 1. Kiva kun sinulla on ideoita,
  Meilläkin täytyisi vielä rappu maalata, muut kun en tiedä millä.
  sinulla on kaunis koti.

  VastaaPoista
 2. Hei mut meil on viel kok yläkert ihan rikki revittynä...
  No, ymmärränhän mä sua, ainakin vanhoissa taloissa noita vaikeita kohtia tuntuu riittävän, vaikee tehdä tilat täysin käytännölliseksi ;)
  Iloa suunnitteluun ♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinä sen keksit, miten niitä kalustetia siirtelisit... ootappa vaan..:)

  VastaaPoista
 4. Tää kevät on kummaa aikaa,kun alkaa kaikki paikat näyttää nuhruselle ja täydelle tai muuten vain tekee mieli sissustusta uusia....Hyvät on tuitteet teillä tehdä vaikka mitä.Nuo raput ois vaaleana aivan ihanat.

  Suunnitellaan kukin tahoillaan:)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin on toivelistaa tehty.Monenlaista viilaamista olisi.

  Ihan kivalta näyttää nuo sirpaleet ainakin kuvissa.Ja rapuista tulee kauniit maalattuna.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Ihan kivat siipaleet sinulla on siellä rappusten molemmin puolin.
  Kivalta näyttää sisustuksetkin siinä.
  Rappuset on varmasti upeat valkoisena.
  Mukavia visiointia sinne vaan!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää yläkerrassa ainakin noissa kuvissa ja varmasti sulle tulee mieleen mitä haluat, ainakin kuvien osalta näyttää siltä että olet hyvinkin taidokas saamaan esille ihanan kotoisaa ja niin kaunista <3

  VastaaPoista
 8. me naiset ei varmaan koskaan saada sisustusta lopulliseen kuntoon,vaan aina on viilaamista ja tavarat vaihtaa paikkaa. Meillä on sellainen asunto ettei saa oikein mieleistä millään.
  Sulla kyllä näin minun silmääni näyttää hyvältä, mutta itsehän sitä katselee päivät päästään.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3