torstai 17. maaliskuuta 2011

Kaikki kotona?!?

Hep! Ihan alkuun kalluppi, käsi pystyyn joka viimeistään edellisen aiheen lukiessaan tuli siihen tulokseen että mulla ei oo kaikki kotona? Tai no älkää vastatko=) Täällä mä elelen onnellisena hanhien ja karhujen kanssa. Kaikki tällä hetkellä kotona, yksi friiduista on jopa päässyt taas kuvaan:
Monessa blogissa on ollut kirjoituksia miten kevään ja auringon myötä Tarmo ja Into ovat olleet tuttu vieras. Eivät ole vielä meille kerinneet=( Missä lie luuraavat. No onneksi joillain virtaa riittää, kuvissa pyyhkeet jotka olen äitiltä saanut. Ja lisääkin on jo valmistunut. Minähän pyysin näitä alun alkaen 2 kappaletta. Mutta en valita, ihaniahan nämä ovat.
Niin ja äitille ei taida nämä käsitöiden tekeminen olla sen kummempi juttu, aina on joku työ vireillä, tai jopa useampi. Mitä tapahtui, kun minulla ei minkäänlaista innostusta käsitöihin ole=) Eikä kyllä taitokaan riittäisi vaikka innostusta olisikin. (Sen verran tuoreessa muistissa koulun käsityötunnit). Onneks sentään äitiltä saan sitten näitä ihania juttuja, varovasti olen toivonut omaa tilkkupeittoakin...
Kohta jo maaliskuu käsitelty. Aika mielenkiintoinen alkuvuosi on ollut. Voisi jopa toivoa että välillä olisi vähän vähemmän mielenkiintoista: Oon aika tylsä tyyppi, kaikista paras olisi jos olisi tylsää ja tavallista=) No toisaalta, kai tää aika tavallista loppujen lopuksi on ollutkin.
Niin, vaikka meillä ei Intoa ja Tarmoa ole näkynyt. Onneksi meillä kuitenkin on Onni. Se jaksaa minun kanssa hengailla kun oon niin väsynyt etten jaksa tehdä yhtään mitään. Hmm..Tarkemmin ajateltuna, kyllä meillä taitaa Intokin (ja Tarmokin) olla, tämän muodossa:
Minä lähden tästä nyt hoitamaan tätä lukuista eläinlaumaani. Into/Tarmo ja Onni saivat juuri ruokansa, hanhit ja hevoset on vielä hoidettava. Palaillaan!

10 kommenttia:

 1. Ehkä se "kevätinto" tai "kevättarmo" ei ole vielä ehtinyt sinne maalle asti...:))
  Viime postauksesi oli tosi hyvä... humoristinen ja ihana..:)

  VastaaPoista
 2. Viime postaus oli kiva:)
  Meillä se into ja tarmo käy aamupäivällä,mutta iltapäivällä häviää kuin pieru saharaan:)
  Ihania nuo pyyhkeet,näin niin kuin asiasta kukkaruukkuun:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on nuo pyyhkeet kauniit. En ole vielä itse saanut aikaseksi tehä, kiitos muuten ohjeestä,s e tuli kyllä perille,mutta en kai muistanut kiittää.

  Kivaa loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa että sinulla on tuo ihana Onni! Ei ole Tarmo ja Into meillekään ehtinyt kyläilemään...
  Kauniit pyyhkeet naulakossa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pyyhkeet olet äidiltäsi saanut.
  sinulla on taitava äiti.
  Hauska postaus sinulla oli viimekerralla, tykkäsin siitä.
  Kun onni on vierellä niin silloin kaikki on hyvin.
  Kevät Tarmo ja into tulevat auringon myötä.

  VastaaPoista
 6. Voi Hanne, samassa veneessä ollaan, minäkin saan välillä jonkun intopiikin, mutta sitten taas väsy voittaa. Plääh..minkähän potkun sitä persuksilleen tarvitsisi, että alkais homma kulkea. Minä kyllä epäilen, että siinä vaiheessa kun maata on näkyvissä enemmänkin kuin nyt, niin kyllä meitsi varmaan siitä innostuu.Jotenkin ällöttää tää lumi, vaikka olen yrittänyt pitää sitä ystävänä, käymällä Väinön kanssa metsälenkillä ja hiihtämässä, mutta ei ole auttanut.
  Tsemppiä sulle ja mulle, ja mukavaa viikonloppua ja rapsutuksia Onnille.

  VastaaPoista
 7. Niin upeat pyyhkeet.Äitisi on kyllä monitaituri.

  Minäkin ostin lankaa noita pyhkeitä varten,ajattelin kokeilla ohjeellasi virkata pyyhkeitä.Pitää vaan ensin saada valmiiksi muutama muu telkkarin katsomisjuttu.

  Yhtään en epäile etteikö siellä olisi kaikki kotona,ei noin kauniista kodista lähdetä minnekään.=)

  Mukavaa viikkonloppua.

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä tasan varmaan kaikki kotona,kun hyvinkin huolta pidät katraastasi:))
  Kauniit värit pyyhkeissä.Kiva,kun äitisi sinulle tekee kaikkea kivaa sinne kotiin.
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 9. Mitkä herkun väriset pyyhkeet. Piristää kummasti. Ja kivat koissukuvat. Ihastuin myös tuohon aiemman postauksen hirsiseinään, saiskohan sitä meille mitenkään tuotua? :)

  VastaaPoista
 10. Friidut kiitti kommenteista. Aina yhtä suuri ilo!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3