keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kevät punaisessa talossa

Jatkoa seuraa siis tälle. Tällä kertaa aloitetaan kierros yläkerrasta. Minähän olen jo pitkään tuskaillut, miten tuosta yläkerrasta en meinaa saada sisustettua mieleistäni millään. Nyt sitten olenkin ehkä keksinyt ratkaisun siihen, katsokaa vaikka:
No siis ehkä vika olikin siinä, että siellä oli liian hmmm... miten sitä kuvailisi... yksinkertaista, liian vähän tavaraa. No, nyt se ongelma on poistunut ihan kuin itsestään ja minä ainakin tykkään ihan hirveästi. Mitä sanotte?
Olenkin laittanut tavaroita sinne tänne joka nurkkaan, tällä tavoin kaikki tarvittava on aina käden ulottuvilla. Ja siis onhan se nyt kumma, aina kun olen ollut sisustusostoksilla, on tullut sellainen olo että mihin näitä kohta laittaa. Eipä tarvitse miettiä enää. Kyllä aina johonkin nurkkaan mahtuu.
Yläkerrasta siirrytään alakertaan (koko yläkertaa en viitsinyt kuvata, sänky oli petaamatta vielä, NIIN epäsiistiä!) Olkkari on aika perussettiä, en oikein ole kerennyt vielä kevättä laittaa. Mutta loppuviikosta on olkkarin vuoro.
Olkkarista voisikin siirtyä ruokasaliin. Koska yläkerran sisustus on niin runsasta, ajattelin että tasapainon vuoksi olisi hyvä että alakerrassa olisi vähän pelkistetympi tyyli. Eilen sisustin alakertaa, hain aitasta mattoja! Nyt tänne olisikin kiva kutsua ystävät pöydän ääreen istumaan iltaa. Ei sillä kai väliä että ainoastaan yksi voisi istua tuolilla, muut lattialla (onhan se sentään lautalattia)? Huhuu, haittaako?!!?
Ja seuraavaksi keittiöön. Keittiössä alakerran pelkistetty tyyli jatkuu. Hei täältähän löytyikin toinen tuoli illanistujaisiin! Nyt on ainakin jo talon väelle istumapaikat jaettu=) Keittiön kevääseen kuuluu myös kasa vanhoja lehtiä ja tyhjät hyllyt.
Ja mitäpä maalaiskeittiössä ei tarvittaisi enemmän kuin mikroa. Nämä vanhat elämää nähneet lautalattiat.... ja mikro, mikä yhdistelmä! Meidän punaisen talon kevääseen kuuluu myös tuo uusin sisustuselementti, luukku lattiassa. Sinne on hyvä mennä miettimään syntyjä syviä jos verenpaine nousee. Luulen, että tunnelmat viilenee melko pian. Ja onhan se kaunis, tuo vihreällä muovimatolla päällystetty luukku, vähän väriä kevääseen! Niin ja verhot on muuten ihan liian yliarvostettuja.
Niin ja minusta on ehdottomasti vain plussaa että uutiset (50-luvulta) voi lukea suoraan lattiasta. Tuoleja kun ei juurikaan ole, aamupalan voi nauttia istumalla lattialla (lautalattialla) ja lukea samalla lehden. Siinä se, ainekset meidän kevääseen. Mitäs tykkäätte?
***
Niin ja loppuun vielä kiitokset että olette "jaksaneet" kommentoida näitä mun hömpötyksiä. Ja uusille lukijoille tervetuloa! Ja hei, olisi kiva kuulla teidän muidenkin kommentteja jotka siellä taustoilla pyöritte mutta ette yleensä kommentoi. Mukavaa viikon jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Hih, tulipas hyvä mieli tätä postausta lukiessa!

  Tasapaino säilyy oikein hyvin, kun yläkerrassa rönsyilee ja alakerrassa pelkistelee. Eihän tokikaan ole tarkoitus, että sisustus kulkisi käsi kädessä talon läpi... :D

  VastaaPoista
 2. Mitäs sieltä luukun alta paljastui??Utelias...

  VastaaPoista
 3. Hienosti alakerta tasapainottaa yläkertaa.Minimalisti ja maximalisti.

  Hurmaavat matkalaukut.

  Hyvin siellä remontti etenee,kun emännällä riittää vielä huumorintajua.=)

  VastaaPoista
 4. Olipa hauska postaus...hyvä että sisustus pysyy jotenkin tasapainossa.hih,hih...:)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!!!
  Väkisin suupielet kääntyivät ylöspäin..:)
  ihana tuo teidän uusi sisustustyyli.... pitäiköhän ottaa oppia..:)))
  Oikein aurikoista loppuviikkoa sinulle!!!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus :D. Luukulle olisi tarvetta täällä.
  Kyllä se niin on, että koti ei tunnu kodilta ilman "rösettä" niin kuin täällä päin sanotaan, eli sitä riittää joka hyllylle ja nurkkaan ja kertyy aina vaan lisää.

  VastaaPoista
 7. MÄ tietäsin heti mitä..tai oikeestaan kenet mä tunkisin tuonne luukkuun aina aika ajoin..!!

  Toi on tosi modernia, että voi lukea lehdet siis ilman käsiä ja samalla syödä! Kätevääää!!!! ;D

  Kivvaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. :D
  kiitos tästä ihanan hauskasta postauksesta :D

  VastaaPoista
 9. Kivan tekstin ja kuvat oot laittanut:))Koiratkin taitaa ihmetellä,jotta mikähän nyt on homman nimi.Uskoisin.
  No,loppujen lopuksi aikas vähällähän me pärjättäisiin.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia, ja mä olen itsestäni huomannuut sen että jos tavaraa ei ole riittämiin , niin en viihdy kotona....ja sitten laittelenkin tutunomaisesti tavaraa sinne tänne ja avot äippä viihtyy taas =)

  VastaaPoista
 11. Ihanalta näyttää:) Aurinkoista viikonloppua♥

  VastaaPoista
 12. Kiitos friidut kommenteista.

  Juu huumorintaju tallella, vielä. palataan asiaan viikon kuluttua.

  Luulen että jos tuo luukku ois saatu esille pari viikkoa sitten, olisin viettänyt siellä paljonkin aikaa=)

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3