tiistai 1. maaliskuuta 2011

Maaliskuun kuva

Saanko esitellä: Onni! Voi minun pieni Onni, kun se on niin nätti. Otin taas aika monta kuvaa, vaikka tämä kuvattava onkin helppo kohde. Se on niin äärettömän kiltti. Siksi täytyy laittaa useampi kuva, pitkään piti ihan miettiä että mikä se on se maaliskuun kuva. Ja voiton vei tämä:
No siis jos mulla ois vapaat kädet, oikein perinteisen hunks-otoksen saisi kun laittaisi jomman kumman hunkseista vaahtokylpyyn ja siihen shampanjalasi vierelle + kynttilöitä. Mutta mä luulen, että näiden mallien tes:siin ei sellaiset kuvausympyrät kuulu=) Vois tulla liiton kanssa onkelmia.
Kattokaa nyt tätä koiraa... Ihan sydän pakahtuu kun sitä katsoo. Se on niin kaikin puolin ihana, en vois tarpeeksi ylistää. Voin lietsoa itseni missä tahansa itkun partaalle, jos mietin sitä päivää kun siitä joutuu joskus luopumaan. Sitten joskus vuosien vuosien päästä.
Joo pidätte varmaan minua ihan pimeänä kun aina ylistän tuota koiraa. Mutta kun sanat ei ees riitä kertomaan... Tuossa se nyt makoilee jalkojen juuressa, kohta lähetään varmaan saunaan=)

7 kommenttia:

 1. Kyllä Onnia pitääkin ylistää,on se vaan niin suloinen.

  Mahtavat kuvat.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Onnia voikin hehkuttaa.... täällä vähintään yhtä ihana... Niilo. Niilo pyysi lähettämään Onnille terkkuja ja rapsutteluja!

  VastaaPoista
 3. Mitäpä tuohon enää voisi lisätä.
  Söpö mikä söpö:))

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuukauden kuvan valitsit!!
  onni on niin suloisen ja kiltinnäköien <3
  iloista maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
 5. Olet onnekas kun omistat Onnin.
  Kaunis kuukauden kuva.

  VastaaPoista
 6. Suloinen tapaus, varmaan ihana omistaa tuollainen kullannuppu :) Kauniit kuvat !

  VastaaPoista
 7. Mahtava kuva,mutta eihän tuollaisesta hunksista ei voi muunlaisia kuvia saadakkaan:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3