sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

No onkos tullut kesä...

Tänään on hengailtu terassilla ja otettu aurinkoa. Eikös se sitten melkein ole niinkuin kesällä? Briiseriä lukuunottamatta siis. Tietenkin, ei kai sitä nyt kun huomenna työpäiväkin... =) No siis homman nimi ihan oikeesti on se, että otettiin varaslähtö kesään kantamalla tuolit ja systeemit tuohon terassille.
Niin no, melkoinen varaslähtö. Lunta nimittäin on ihan kiitettävästi, menee ehkä joku viikko ennenkuin nuo sulaa... Montas viikkoa siihen juhannukseen olikaan...=)
No oli lunta tai ei, lämmin siellä oli auringonpaisteessa aamulla istua. Minäkin vilukissa siellä tarkenin lehteä selailla.
Niin voishan siellä tähän aikaan vuodesta hörppästä kupposen kuumaa=) Kesällä nuo terassijuomat kun tuppaa olemaan niitä kylmän puoleisia. Ainakin viime kesänä.
Mietin tänään haikeudella viime kesää. Ei tuossa terassilla tosin paljon päiväsaikaan pystynyt oleilemaan, sen verran kuumasti siihen aurinko paistaa koko päivän. Viime kesänäkin kampesin kirjaa lukemaan aina iltaisin 8-9 aikaan. Silloin oli sopivan lämmin/viileä.
Kiitos kommenteistanne edellisiin! Aina yhtä kiva niitä on lukea. Ja uudet lukijat, tervetuloa joukkoon! Sauna kutsuu. Hieman on outo olo, liekö johtuu yleisestä väsymystilasta vai olenko kipeäksi tulossa. Uskon (ja toivon) että kyseessä ensimmäinen vaihtoehto. Vai kerkisinkö mä jo kylmettää itteni tuossa istuessani?!? =)

7 kommenttia:

 1. Minä ja aurinkotuoli ollaan tänään myös liikuttu auringon mukana:)
  on se vaan niin ihanaa aikaa tämä kevät.Kivat sisustukset sinulla siellä terassilla:)
  Toivotaan,jotta tämä aurinko tukahduttaisi sinunkin väsymyksen!
  iLOA uudelle viikolle:))

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma. Lunta näyttäisi olevan aika lailla. Uskomatonta, että muutaman viikon päästä vihertää ja sipulikasvit nousevat lumen keskeltä. Eikä juhannukseenkaan ole kuin 3kk =D

  VastaaPoista
 3. Täällä Varsinais-Suomessa ei tänään ole kyllä aurinkoa näkynyt ja niin kovin kun sitä odottelin... no josko huomenna... tai ensi viikonloppuna..:)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana päivä tänään olikin...meillä vain meni autoillessa.Käytii anopin syntäreillä Heinävedellä.
  Huomiseks onkin jo luvannut lumisadetta,että hyvä kun otitte varaslähdön teranssilla:)

  VastaaPoista
 5. Tänään onkin ollut aivan ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Sinä olet ottanut varaslähdön terassille:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan tuntuista on sinulla ollut tämä päivä-
  Meillä ei aurinko paistanut mutta oli+5c.
  Toivotaan ettet tule kipeeksi.
  Hyvää pyhäiltaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voi miten mukavaa! Minäkin mökillä jo siivosin terassin talven töryistä mutta en vielä tuoleja nostanut ulkosalle. Tänään onkin tullut lunta taivaan täydeltä mutta loppuviikosta lämpenee, toivotaan ainakin. Kyllä kuuman juoman puolelle vielä menee terassilla :).

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3