sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tavaroiden raivailua

Heips kaikille! Uusia lukijoitakin on joukkoon tullut, oikein ihana juttu! Ja kiitos kommenteista=) Tämä on ehkä se loman paras juttu; sunnuntai-iltapäivä ja tieto siitä ettei huomenna aamulla tarvikaan herätä aikaisin. Niin ja kuten kuvista näkyy, täällä on oltu ahkerana.
Paljon on tavaraa raivattu. Pikkuhiljaa. Välillä aina iskee into ja sitten taas istutaan tunti ja taas jatketaan. Eilen jopa siivosin vaatekaappini, joka oli siis ihan järkyttävässä kunnossa. Miten sitä joka kerta aina lupaa etten ikinä laske sitä enää siihen kuntoon, kunnes taas... No toi vaatekomero nyt ei mitenkään liittynyt tähän lattiaremonttiin, mutta silloin kun inspis tulee niin se tulee. Raportoin täällä varmaan nyt aika tiuhaan tahtiin, on vähän niinkuin remppapäiväkirjana, sitten jälkeenpäin on mukava lueskella, kun lattia on valmis.
Pesukone meillä on laulanut melkein taukoamatta. Olen pessyt peittoja ja tyynynpäällisiä, verhoja ja liinoja. Kiva onkin sitten laittaa puhtaat liinat ja tyynyt paikalleen. Mietin vaan että onko ne mun puhtaat tekstiilit turvassa tuolla yläkerrassa, voiko sitä pölyä tulla niin paljon että sitä on ihan joka paikassa?!?! Vai pitääkö mun kantaa ne varuiks vaikka aittaan...
Kynttilät lastasin yhteen (kahteen) laatikkoon. Miten mulla voi olla noin paljon kynttilöitä!?!? Heh, kesä tulee=) Mutta toisaalta tulee se syksykin sieltä ja silloin niitä taas poltellaan. Mutta onneksi nyt ollaan keväässä, meillä on lämmitelty ulkosaunaa pikkuhiljaa. Moneen kuukauteen ei olla siellä saunottu joten ihan varovasti lämmitellään. Huomenna pääsee jo saunomaan, ihanaa!
No piti sitä välillä lenkilläkin käydä. Phantomin kanssa vietettiin laatuaikaa ja käytiin ihan kaksistaan. Onni nimittäin oli yökylässä ja onkin päässyt ihan kaupunkilenkille, missä niitä hajujakin on vähän eritavalla. Myö Veetin kanssa katseltiin maalaismaisemia ja käveleksittiin ihan rauhassa. Olihan tuolla noita hajuja Veetillekin, kaikki eläinten jäljet piti nuuskutella. Nyt blogivierailulle muiden blogeihin, joissa on vähän kivempi sisustus kun minulla näissä kuvissa=)

9 kommenttia:

 1. Miten voi raivaamisestakin saada noin upeita kuvia.

  Ei ihan kateeksi käy tuo teidän urakka,on se niin iso homma.Mutta siinä vaiheessa kun se on valmis,niin sitten käy kateekis,nimittäin meillä olisi sama homma edessä.

  Mukavia hetkiä sinne.

  VastaaPoista
 2. Löytyipä täältä ihana blogi, liityin lukijaksesi:) Kauniin värisiä kynttilöitä, oikein keväisiä! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Oletkin ollut ahkera... ja silloinhan sitä on oltava, kun innostusta piisaa ja miten mukavaa on, kun kaikki on saatu pestyä ja siivottua..:))
  Intoa edelleen..:))

  VastaaPoista
 4. Pistä ne pestyt peitot sun muut jätesäkkeihin....Vai?
  Kyllä vaan ootte ahkeroineet.Lopussa kiitos seisoo:)
  Ulkosaunakin kuulostaa aikas romanttiselta.Kuinka usein tulee muuten tuumattua,jotta kyllä maalla on mukavaa:)
  Kivaa sunnuntaita ja puhtia ensi viikolle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!

  Jaana: Totuus ei ehkä ole ihan niin upea=) Tosin siistiähän täällä nyt rupiaa olemaan kun ei ole tavaroita ollenkaan.

  Syysunelma: Kiitos kiitos ja tervetuloa joukkoon!

  Irmastiina: Kiitos innosta=)

  Pitsienkeli: Jätesäkit, miten mä en edes tajunnutkaan. Siellä ne ainakin olis turvassa, miun pestyt tyynyt. Maalla on kyllä mukavaa, toi sauna on mulle niin rakas että ollaan varmaan vähän ylivarovaisiakin sen lämmittämisessä.

  VastaaPoista
 6. Siellähän on raivaus jo hyvällä alulla!! Siitä se urakka sitten pikkuhiljaa etenee!

  Voi miten haaveilenkaan ulkosaunaan pääsystä...tulevaisuuden haaveisiin siis ulkosaunan teko :)

  Mukavaa alkavaa remonttiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Meillä säilytetään monia asioita tällä hetkellä jätesäkeissä remontin takia, ja luulen et tuuletus riittää sit kun kaivelen niitä esiin;)
  Valtavasti tosiaan noita kynttilöitä :D
  Tsemppiä sinne aherrukseen!

  VastaaPoista
 8. Hyvinhän tuo rempan valmistelu sujuu.
  Kivpja kuviakin oletkerennyt ottamaan.
  Mienköhän onnille käy, siitä pian tulee kaupunkilainen, Hih.

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ja juttuja sulla täällä!

  Aurinkoista viikoa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3