perjantai 1. huhtikuuta 2011

Huhtikuun kuva

No siis kun tämä remontti nyt on ollut tässä tapetilla tämän viikon, ja on varmasti pari viikkoa eteenpäin. Lienee aika paljastaa meidän remonttimies:
Tämän remppamiehen erityistaitoihin kuuluu mm. listojen rustiikkinen muotoilu, nuorempana varsinkin oli siinä ihan haka. Tällöin remonttitaidot ulottuivat myös joihinkin huonekaluihin. Nyt on nämä tällaiset remontit (onneksi) taaksejäänyttä elämää. Siinähän arvailette onko kyseessä aprillipila=)

***

Tämän päivän "Päivän pelastus" -palkinto menee Minttuselle. Hihii, oonkohan ikinä voittanut mitään ennen! Oikeesti, viimeinen lomapäivä ja mieli vähän niinkuin sen mukainen, kunnes äsken aukaisin netin. Kiitos Minttunen! Totta tosiaan täällä tarvitaankin vähän väriä ja kauniita kankaita, kuten varmaan olettekin huomanneet.

Ja koska Minttunen ilmeisesti todellakin päätti pelastaa minun päiväni, laittoi myös tunnustuksen tulemaan=)
Mitähän sitä nyt tunnustaisi itsestään.... hmm....

1. Haaveilin koko ikäni omasta kultaisesta noutajasta ja ajattelin että joku päivä sellaisen otan. Kunnes... ystävä otti parsonin, se oli menoa sitten=)

2. Välillä mietin että olisi ihanaa asua Pohjanmaalla jossain isossa pohjanmaalaisessa hirsitalossa, joka tietenkin olisi täynnä vanhoja ihania talonpoikaishuonekaluja.

3. En ole koskaan käynyt Pohjanmaalla.

4. Kun tähän muutettiin 3 vuotta sitten, ei mulla ollut hajuakaan mistään hirsitaloista ja niiden erinomaisuudesta=) Haluttiin vaan talo jota ei tarvitsisi remontoida. Kunnes rupesin tajuamaan hirsitaloista ja niiden erinomaisuudesta. Nyt sitten on rempattu. Vaikka ihan välttämättä ei olisi tarvinnut. Maku on muuttunut siis tässä 3 vuodessa ja olen niiiin onnellinen että "vahingossa" ostettiin hirsitalo=)

5. Yksi lempisarjoistani telkussa on Kova laki=) Terveisiä Varpulle! Me aina huastellaan uusimmat käänteet (En taida tietääkään muita jotka kyseistä sarjaa seuraisi).

6. Nyt mulla soikin sitten päässä Kovan lain alkutunnari...

7. En ole vieläkään trimmannut Pikku-Pha´ta! =/

Siinäpä ne, ihan hirveät tunnustukset. Ja mitkään noista ei ole edes aprillia=) Tänään kävin kirpparilla ja löysin kaikkea kivaa, niistä lisää huomenna. Mukavaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Miten niin, hirveät tunnustukset... ihan hyviähän nuo olivat... meidän edellinen koirulainen oli myös kova ramppamies... Siinä remontoitiin, kynnykset, huonekalut, kuin mamin kukat... että silleen..:D

  VastaaPoista
 2. Heips, tarkoitin että ihan tylsät tunnustukset. Ei noi mun tunnustukset ole tunnustuksia nähneetkään=) No okei, vähän hävettää että Phantom on vieläkin trimmaamatta=)

  VastaaPoista
 3. Siis Hanka voin kertoo et tää kyllä ainakin seuraa Kovaalakia, niinku for real=)

  Riikka

  VastaaPoista
 4. No niin... no niin... nyt rupeaa jo muutkin tunnustelemaan! Kaikki mukaan vaan=)

  VastaaPoista
 5. No siis hei; mä seuraan kovaa lakia aina aina aina!! :D Se on meidän "perheen" ehdoton ykkössarja ja tämäkään perjantai ei olisi mitään ilman "tumtum":a, kuten leikkisästi sarjaa kutsumme ;D

  Hieno remppamies teillä!!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Upea remppareiska teillä.

  Kivoja tunnustuksia.Kovaa lakia tääläkin seurataan,jos jaksetaan valvoa.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Ihana remppamies teillä!Meillä on alkanut nuo sähköhommat kiinnostamaan:)
  Laitetaan oma remppafirma pystyyn,kun on niin osaavaa väkeä:)

  VastaaPoista
 8. Komea remonttireiska teillä, tuollaisen voisi itsekkin ottaa!!!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Mukava ja komee remppakaveri teillä !
  Mukavaa viikonloppua sinne remontin keskelle :)

  VastaaPoista
 10. Siis ihana kuva kerrassaan ♥ oikein inspiroivaa viikonloppua ja sympatiat sinne, meillä köökki tyhjä ja kaapit lentää.......tuntuu ettei tästä tule ikinä mitään, mutta pakko....

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista. Ja etenkin tsemppauksista. Vaikka tämä on vain tällainen "pieni" remppa, niin en kyllä yhtään tykkää elellä epäjärjestyksen keskellä=(

  Ja Kovan lain fanejakin löytyi=)

  Minttunen: Laitetaan joo remppafirma pystyyn, sähkömies ja kirvesmies samassa firmassa=) Onni on ihan vaan herrasmies, se ei remontoi.

  Meidän remonttireiska kiittää!

  Ihanaa lauantaita kaikille!

  VastaaPoista
 12. On tainnut tuo remmareiska laittaa hanskat jo naulaan tai tuonne tikkaille paremminkin....oiskohan urakka käynyt jo voimille,hih,hih..:)

  VastaaPoista
 13. Luin jostain, että itä- ja länsisuomalaiset ovat yhtä kaukana (ei maantieteellisesti) toisistan, kuin suomalaiset ja italialaiset. Huomattu on, sano tää savolainen. Mutta se talo ja talonpoikaishuonekalu, oih. Hyviä tunnustuksia aprillipäivänä :)!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3