maanantai 11. huhtikuuta 2011

Katto ois kiva juttu!

Hehe. Tänään kohtasi täällä punaisessa talossa minut mielenkiintoinen näky kun kotiin tulin. Niin, kun siis alunpitäen meidän piti uusia vaan noi lattiat... no remppa vähän laajenee. Ihan silleen tosi vähän vaan. Mietin tuossa just että onneksi tämä rempan laajeneminen johtuu meistä, eikä esimerkiksi siitä että olisi löytynyt jotain katastrofaalista vaikkapa lattian alta. Eikös tämä naisen logiikalla ole ihan plusmiinusnolla-tilanne, kun varauduttiin henkisesti lattian kannalta ihan mihin vaan ja sit kun se olikin ihan iisi juttu, niin toki sitten voi vähän remontti laajeta muuten. Ajallisesti sama määrä remonttia=)
On tätä meidän ruokasalin kattohommaa tässä pohdittu, kun se oli sellainen ruma jostain levyistä tehty katto. Ja eikä siinäkään vielä mitään jos se ois ollut siisti, mutta kun yläkertaan menevät tikakset oli ennen siinä ja kattoon oli tehty aukko ylös ja me sitten paikattiin se silleen tosi nätisti. Se oli vähän niinkuin "nyt tai ei koskaan"-tilanne, koska jos meinattiin kattoon kajota nyt oli paras hetki kun tavarat on veks.
Mulla ei siitä levykatosta kuvaa ole, mutta tuossa ensimmäisessä kuvassa vihreät paneelit jotka alta löytyi. Olisin voinut säästää nämäkin tähän, olisi vaan maalattu, mutta olivat kuulemma olleet niin huonot ja kärsineet jostain kohti nuo paneelit että ei niistä ois nättejä saanut.
Tuon katossa olevan hirren haluaisin jättää jollain tavalla näkyviin. Muutenkin ihan muikea juttu että huonekorkeus nousi varmaan parikymmentä senttiä, se vaan on eri juttu että onko se lopullisessa versiossa yhtään korkeampi, paneelit seinässä nimittäin loppuu juuri siihen vanhan katon kohtaan. Jep, että tämmöistä tänään, aina yhtä mielenkiintoista tulla nykyään kotiin=) Mutta pääasia, katosta tulee miljoona kertaa hienompi kuin se oli!

12 kommenttia:

 1. Hih, niin se meillekin kävi, että remontti laajeni, kun vauhtiin päästiin:) Olisi kyllä todella upeaa, jos saisitte nuo hirret jätettyä jotenkin näkyviin!:)

  VastaaPoista
 2. Joo,noi se tuppaa käymään kun remppaa aloittaa IHAN pikkuisen vaan...meilläki lattian laitto poiki parin seinän kaadon ja eteisen ja pikkumakkarin komeroiden purkuhomman...jotta silleen...ihan jo pelottaa,jos lupa sille keittiön laajennukselle saadaan...mut se on sen ajan murhe.

  Remppaintoa vain teille:)

  VastaaPoista
 3. Niinhän siinä yleensö käy, kun aloittaa remontoimaan, se pakkaa laajentumaan, heh. Kylläpä olisikin kivat kattohirret näkyvillä. Tuskin maltan odottaa mitä saatte aikaseksi. Hiukan kadekin olen, kun itse en saanut tuollaista vanhaa taloa, jossa vois kaikkea tehä. Mutta tyydytään siihen mitä on.

  VastaaPoista
 4. Se pakkaa nälkä kasvaa syödessä ja remotti laajentua..:))
  Harmi, että ette voinut vanhoja paneeleita säästää..:)

  VastaaPoista
 5. Kannattaahan se kerralla laittaa.Ihana katto tulee.

  Touhua teillä siellä riittää,mutta varmasti ihanaa touhua.

  VastaaPoista
 6. Tuttu juttu, remontti saa uusia käänteitä yllättäin! Mutta aina kun joku kohta on valmis, kummasti se saa leveän hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 7. Niinhän siinä yleensä käy, että remontti senkun laajenee ja laajenee :) mutta hyvähän se on tehä kun on vauhtiin kerran päässyt!

  Kiva odottaa mitä kaikkea saatte aikaiseksi ja millaiseksi talo muuttuu!!

  VastaaPoista
 8. Hieno tulee katosta, todellakin.
  Kyllä siinä yleensä niin käy, että remppa tahtoo laajeta, meilläkin on pienimuotoinen remontti menossa ja oli tarkoitus laittaa samat kaapistot takaisin, mutta nyt olen tullut vähän toisiin aatoksiin...
  Heh...ei pitäs käydä kattelemassa uusia kalusteita..mutta kun...NIIN..!!

  Ja hitsi miten on vaikeaa valita laattoja..plääh..

  Onneksi kohta pääsee puutarhaan kunnolla möyrimään, sitä ennen on vaan pakko tehdä nuo valinnat, että remppa edes joskus valmistuisi.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 9. No niin,teillähän on kohta kokonaan uudistettu koti:))
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, kiitos, kiitos!!! Lehti saapui tänään, se on ihana :)
  Sehän on jännää tulla aina kotiin kun ei ikinä tiedä mitä on tapahtunut ;))

  T.Kristiina

  VastaaPoista
 11. Meillä isäntä aina saa jännityksellä odottaa,että mitä se rouva nyt on purkanut.Kummasti se remontti aina laajenee:)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteistanne! Taitaa tosiaan olla enemmän sääntö kuin poikkeus että remontti aina vähän rönsyilee. Ja nyt on sellainen olo että ei koskaan enää... kunnes taas keksii jotain=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3