lauantai 9. huhtikuuta 2011

Lattia on kiva juttu!

Heips kaikille! Linjoilla jälleen. On ihan pienesti ollut tohinaa täällä punaisessa talossa=) Keittiön lattia on paikallaan jälleen ja voi miten se onkaan hieno!! Tosin eipä tästä lattiasta kunniaa kovin paljon itselleen pysty ottamaan, mutta tohinaa on ollut ihan jo tavaroiden siirtelyn kanssa. Maalaamaan ei päästä ennenkuin ruokasali on valmis, siksi on kulkuväylille levitelty tyylikkäästi matot. Tiskipöydän alta on maalattu, vähän tuosta kuvasta näkyykin, vaaleanharmaa tulee väriksi.
Niin, tuohon lattiaan jäi edelleen se luukku, joten viilentymispaikka turvattu mikäli verenpaine nousee=) Ruokasalin puolella me ollaan purettu pitkää ikkunaseinää hirrelle. Tässä lähtötilanne, ikkunan toisella puolella on saman verran seinää.
Paneelin alta paljastui tosi hienoa raitatapettia. Aika monta tapettia oli päällekkäin ja melko mielenkiintoisilla kuvioilla. Sellaista ihanaa ruusutapettia ei tässä talossa ole näiden mukaan ollut. Yritin kuvata tuota tapettiseinää mutta ei tästä oikein taida selvää saada:
Ja alla olikin se hirsi. Ja vanhat ikkunan aukot, eivät tulleet yllätyksenä, olen nähnyt kuvan tästä talosta 60-luvulla ja silloin tuossa seinällä olikin 2 ikkunaa. Tarkoitus olisi siis että tuo iso hirviä ikkuna lähtee tuosta pois ja entisille paikoilleen tulee ikkunat ja tuohon keskelle tuota nykyistä ikkunaa tulee seinää (ymmärsiköhän tuosta mitään).
Tässä vielä epäselvä selventävä kuva=) Eli noiden paneelien väliin tulee seinää mitkä tossa ikkunan päälle olen laittanut. Tulevat ikkunat on sen malliset kuin tässä on ollutkin eli että keskeltä menee alas poikkipuu.
Tänään tein jopa pitkästä aikaa sisustusostoksen. Ostin saunaan tuollaisen hienon kyltin. Tuskin maltan odottaa että me päästään omaan osuuteen tässä rempassa eli maalaamiseen ja tavaroiden järkkäykseen, tähän mennessä tehdyt jutut menee kyllä remppamiehen hyväksi. Kyltti pääsee tietenkin kylppäriin saunan oveen, heti kunhan kylppäri on maalattu ja siivottu ja sisustettu.
Kohtapa tästä pittääkin lähteä koirien kanssa lenkille ja sitten ulkosaunaan! Ehkä tässä pääsiäiseen mennessä johonkin järjestykseen päästään. Ikkunat tosin eivät vielä silloin ole täällä mutta muuten toiveissa olisi. Leppoisaa lauantai-iltaa!

11 kommenttia:

 1. Siellä ei sitten ollutkaan pelkkä lattiaremppa,hirsiseinä on hieno ottaa esille.
  Kivalta vaikuttaa tilanne tällä hetkellä,vaaleanharmaa on kaunis väri lattiaan.

  Tsemppiä sinne ja mukavaa saunailtaa.Täällä jo käytiin sauvakävelemässä ja saunaa lämmitellään.

  VastaaPoista
 2. Hieno on lattia ja tosi ihana tuo hirsiseinä..:)
  Leppoisaa lauantai-iltaa sinnekkin!

  VastaaPoista
 3. Ihana lattia. Minkävärinen siitä tulee? ja noita hirsiseiniä jaksan aina vaan ihailla enemmän ja enemmän. Mukavaa viikonloppua sinne rempan keskelle!

  VastaaPoista
 4. Vaaleanharmaahan siitä tuleekin kun luin tarkemmin, kaunis väri .

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle lattialle ;) ja tsemppiä lopulle urakalle!

  VastaaPoista
 6. Voi tosta tulee ihana!

  Myös ikkunahommasta, mikäli ymmärsin oikein ;D

  Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
 7. Kivalta näyttää tähän asti! Ja ikkuna on varmasti paljon parempi alkuperäisenä, mikäli mäkin ymmärsin oikein.

  Kivaa sunnuntaita ja rempan jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kaunis lattia teille tuleekin (meillä on mökissä harmaa lautalattia *hih*). Hirsiseinä on tosi hieno ja vielä kun ikkunatkin tulee entisille paikoilleen niin oih. Meissä naisissa on se yhteinen piirre, että vaikka ois vuorivillat lattioissa ja seinissä näkyvissä sisutaa mielessään huoneita jo täysillä :D. Hyvää rempan jatkoa sinne ja tietysti tätä sunnuntaita.

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää:)Ootte jo vissiin voiton puolella!
  kiva väri lautalattialle.Ja räsymatothan käyvät sitten,kuin nenä päähän.
  Mukavaa sunnuntai päivää:))

  VastaaPoista
 10. Oi,siellähän on saatu jo paljon aikaiseksi....ja NIIIIIN tavallista,että noihin rintamamiestaloihin jossain vaiheessa vaihdettiin noita muka kauniimpia ikkunoita...ihana,että tuotte taloa ikkunoiden osalta myös "parempaan"päin....:)viikonloppua:)

  VastaaPoista
 11. Voi kun olette olleet ahkeria, lattiasta tulee varmaan upean näköinen ja harmaa väri hyvä valinta!!

  Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3