torstai 21. huhtikuuta 2011

Liput korkealla

Täällä sitä vaan rempan keskellä edelleen elellään. Hurjasti on edistynyt, mutta vielä vaiheessa vähän on. Ihan pientä väsymystä on minulla ilmassa, pinnan pituus ei kai ole ollut parhaita puoliani koskaan. Juuri tällä hetkellä väsymys on melkoinen ja olo sen mukainen=( Äsken melkein itkeä tirautin, kun edelliseen aiheeseen oli tupsahtanut uusi kannustava kommentti, se oli vaan juuri täydellinen tähän hetkeen.
Mitään valittamisen aihettahan mulla ei tosiaankaan ole. Onhan se aika metkaa aina töistä tullessaan nähdä miten on taas edistytty sillä aikaa täällä, kun tilanne voisi olla sekin että töistä tullessaan pitäisi itse ruveta ahertamaan. Ja varmaan aherrettais jos osattais=) Mulle kai tää, että tavarat ei ole siellä missä pitäis ja teevedet pitää keittää olkkarin nurkassa on varmaan se pahin juttu. Niin ja onhan täällä aika kylmä kun ei olla keretty lämmittämään. Kylmä ja minä, ei hyvä juttu=)
Meidän ihanat uudet listat on ihanat! Voi että miten näyttää hirsiseinä ja koko ovi ihan erilaiselta kun siihen tulee kunnon leveät listat. Keittiössä on kans käynyt kuhina=) Kuvia laitan vasta kun pöydät on siistit ja uusi hieno liesituuletin paikallaan. Siitä tulee kyllä kans niin hieno.
Pitää vaan yrittää ajatella positiivisesti ja laskea vaikka kymmeneen kun meinaa väsymys ottaa vallan. Ja ei kai se pelkästään tämä remontti ole joka väsymystä aiheuttaa, onko se tämä kevät? Onneksi meillä kävi viime sunnuntaina pienet virpojat virpomassa, sai vähän väriä tänne sisustukseen. Kukkiakaan ei oikein ole viitsinyt ostaa, kun täällä ei ole pöytää mihin niitä laittaa=) Tässä vielä lopuksi kuva viime viikonlopulta kun meillä vielä oli melko siistiä:
Olen saanut tunnustuksen Elämää luonnossa -blogista, voi kiitos miljoonasti sinne! 8 asiaa täytyypi itsestään kertoilla. Kokeillaan:

1. Tykkään tosi paljon Vesa-Matti Loirin Eino Leino -lauluista. Nocturne on niin kaanis, että tippa tulee linssiin kun oikein niitä sanoja kuuntelee. Kun remppa on valmis aion ajan kanssa istua alas ihailemaan ruokasalin hirsiseinää ja kuunnella volyymit kaakossa Nocturnea=)

2. Olen kerran eläissäni laulanut julkisella paikalla karaokea. Isommassa ryhmässä tosin, että ihan yksin en ole luikauttanut. "...Pojat, miksi kiusaatte ja tuotatte vain harmin..." =)

3. Ajatuksena on ollut joskus laulaa luikauttaa tunteella Aikuisen naisen. Se voisikin olla mielenkiintoista kuultavaa, pitäisi olla ehkä muutama briiseri pohjalla. Ehkä. Muutama.

4. Tykkään lehmistä ihan hirveesti. Olen siitä kyllä täälläkin aiemmin hehkuttanut. Ne vaan on niin ihania että olin ihan onneni kukkuloilla kun naapurin pihalla viime kesänä lehmiä oli. Oon ihan hulluna sellaisiin mustaläiskälehmiin, se väritys on niin hulppea!

5. Haluaisin oman lehmän.

6. Inhoan remppakaupoissa käyntiä. Ihan jo sen takia että kun menee ostamaan jotain tosi yksinkertaista, sieltä tulee vaikeita lisäkysymyksiä joihin ei tiedä vastausta=) Joutuu tekemään vaikeita päätöksiä.

7. En ole kovin hyvä päättämään asioita, siis jahkailen ja vääntelen ja kääntelen aika lahjakkaasti ja pitkään asioita. Yhden ystävän myötä ja kannustamana olen viime vuosina yrittänyt vähän vähemmän jahkailla, vaihtelevalla menestyksellä=)

8. Toivon USEIN että en miettisi asioita liikaa. Tuohon edelliseen viitaten mietin vähän liiankin perusteellisesti asioita. Ja usein vielä pitkästi jälkikäteenkin, kun asialle ei ennee mitään voi. Ei oo heleppoo=)
Nyt oiskin edessä kokonaiset 4 päivää vapaata. Kummipoika on tulossa kaupunkiin, näkkee pitkästä aikaa. Ehkä ne remppajutut sen myötä vähän unohtuu kun mukavia asioita tapahtuu. Mukavaa aurinkoista pääsiäisen aikaa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Eihän se mitenkään vaarallista ole, jos joskus itkeä tihruttaa, kun on oikein väsynyt..:D

  Kyllä tuollainen iso remppa kysyykin voimia, mutta yritä maalata silmiesi eteen, kuvaa tulevasta..:)

  Oikein ihanaa ja aurikoista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jaksuja sinne remontin keskelle ♥

  Ja ajattelepa sitä ihanuutta, kun eräänä päivänä remppa on valmis ja kaikki tavarat on paikoillaan, ja kaikki näyttää niiiin ihanalta :)

  Aurinkoa sinunkin pääsiäiseen!

  VastaaPoista
 3. Heipä hei. Meikäläisen feivörit Vesku ja Nocturne ... kuin myös "Pojat" siellä karaokessa, *hih'.
  Voi että se remppa syö naista mutta kyllä se siitä lutviutuu, usko pois. Rauhallista pääisäisen aikaa sinne!

  VastaaPoista
 4. Voimia sinne sinulle.
  Otata ruhallisesti kyllä se Pääsiäinen tulee vaikkei kaikki olekaan kunnossa.

  Kivat tunnustukset,
  Olisi hauska tulla kuuntelemaan kun laulat "Aikuinen nainen."
  Rauhallista Pääsiäistä sinulle!♥

  VastaaPoista
 5. Itku tekee toisinaan ihan hyvääkin:) Keskity kovasti ajattelemaan sitä hetkeä, kun kaikki on taas valmista, josko sillä saisit lisää voimia jaksaa. Rauhoittavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. HeippaRallaa pitkästä aikaa! Remppa näyttää edistyneen todella vauhdikkaasti. Voi mitenkä ihanat leveät listat! Tsempit rempan keskelle!
  Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 7. Pieni taukokin on aina paikallaan,kun väsy painaa.Kyllä se siitä ajan kanssa valmistuu.
  Meilläkin on tapetointi vielä ihan alkutekijöissä.Ollaan miehen kanssa otettu rauhallinen linja,kun työtkin on tehtävä ja huilattavakin välillä.
  Pistä nyt puita takkaan ja kuuntele vaikka sitä Eino Leinoa.Sulje silmät ja nauti:))
  Nautinnollista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä, en voi muuta sanoa, meillä keittiöstä tavarat ympäri kämppää hujan hajan, joka paikka täynnä työkaluja ja keittiön tasot tupsahtivat kaksi viikkoa liian aikaisin itellan kuljetuksena...kaaos siis, mutta kesäkuussa pitäisi olla valmista, sillä eletään....oikein rauhallista ja aurinkoista pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia, vaikka remontti kesken!! <3
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 10. Iloista ja rentouttavaa Pääsiäistä sinulle :)

  VastaaPoista
 11. Maltan tuskin odottaa kuvia uudesta hienosta - tuota..., huuvastako se oli..??
  Heidi

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista! Tänään on jo ollut vähän parempi päivä hyvien yöunien jälkeen. Ja onhan ollut niin kaanis ilmakin että ei voi kuin hymyillä.

  Heidi ei usko että huuva on sana=) Väittää että olen keksinyt. Heidi kuukletitko!?!?

  Tosiaan ensi viikolla esittelen meidän uuden huuvan=)

  VastaaPoista
 13. Ymmärrän hyvin, että väsymys ja remppa saa aikaan erilaisia tunnetiloja, jotka nousee pintaan ihan auttamattomasti. Voi kun saisit väsymyksen levättyä pois,niin kaikki näyttäs valoisammalta. Kiva kun ollut jo parempi päivä välissä.

  Kiva meidän on täällä seurata teidän rempan edistymistä.

  Mukavia pääsiäisen pyhiä sinne.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Liisa! Onneksi koko viikonlopun oli niin hyvät ilmat että ei tarvinnut/halunnut paljon sisällä ollakaan. Tästä se taas lähtee... tällä viikolla päästään jo huonekaluja laittamaan paikalleen=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3