maanantai 4. huhtikuuta 2011

Maanantai.

Niin. Tämä on näitä maanantaita. Maanantai isolla M:llä. Tiedättehän, se loman jälkeinen maanantai kun edellisenä yönä on unet jääneet vähiin päänsäryn takia. Ja aamulla sataa vettä. Päivällä sataa vettä. Ja koska yölläkin satoi vettä ja meillä ei talonmies käy pihaa hiekottamassa, saa aamulla koiran kanssa luistella lenkille (vesisateessa), kunhan ensin on löytänyt itsensä makaamasta pitkin pituuttaan pihalla (vesisateessa).
Tänä Maanantaina tuossa kyltissä on vissi sanoma. No kun on selvinnyt siitä ensimmäisestä loman jälkeisestä työpäivästä, onneksi on kiva tulla kotiin rentoutumaan, ehkä se Maanantai siitä vielä iloksi muuttuu.... Vai muuttuuko=) No joo, kivahan se on että heti ensimmäisenä ovella on vastassa joku... tällä kertaa siis jääkaappi=)
Niin ja keittiön alakaapit. Pyh. Ihan yliarvostettuja. Ylipäätään kuka nyt tiskipöydällä mitään tekisi? Eikös se oo tämän päivän juttu, että yläkaappeja ei keittiöön oteta. Noh meillä ei oo alakaappeja, repikää siitä=) Itseasiassa meillei oo lattiaakaan, tasapaino kasvaa tuossa trapetsilla, toivottavasti vessaan ei tule ihan hirveä hoppu... =)
No joo, ei tämä nyt remonttia kummempaa kuitenkaan ole, kunhan jutunjuurta keksin. Olen oikeestaan tyytyväinen että tämä vaihe vihdoinkin alkoi. Se on aina askel lähempänä lopputulosta. Vaikka täytyy kyllä myöntää että ihan vähän hirvitti tulla kottiin, luulen että tämän Maanantain muistaa vielä pitkään=) Pikku-Pha´kin on joutunut vasuineen evakkoon:
Jep. Sellainen Maanantai. On se kyllä jännä tulla aina kotiin kun ei tiedä mikä odottaa. Onneksi kaikki hirret sun muut oli tuolla keittiön puolella ainakin ihan hyvässä kunnossa, se vähän hirvitti. Täähän on jo hyvällä mallilla,meidän remppa, ja nyt on vasta Maanantai! Minkäslainen Teidän Maanantai on ollut?

11 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! :)

  Tän maanantai oli semmonen, että iloitsi ulkona vesisateesta (lumet lähtee!!), sit tää nuuski puhdasta pyykkiä (miten se onkin niin ihanaa!) ja sit tää teki ruokaa-hyvää ruokaa.

  Siinäpä ne hai laitsit! ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä maanantaina porataan reikiä betoniseinään. Toi ääni on aina vaan niin ihana, sillä tarkoittaa sitä, että jotain uutta saadaan seiniin roikkumaan. Tällä kertaa siis telkkari :)

  VastaaPoista
 3. Täällä maanantai on mennyt tihkusateessa, harmaudessa ja työn touhussa, mutta oli sentään ylä- ja alakaapit paikoillaan, kun kotiuduin. Niin ja jääkaappikin oli omalla paikallaan..:))

  VastaaPoista
 4. Ruusa: kuulostaa hyvältä sun maanantai=) Hyvä ruoka ja puhdas pyykki, kivoja juttuja.

  Maanvaiva: Teilläkin siis "remontoidaan" =)

  Irmastiina: Oi miten kivalta kuulostaa sielläkin maanantai. Ylä- ja ala- ja jääkaappi paikallaan, luksusta!

  VastaaPoista
 5. Ihana koiruus korissa:) Ja sadetta riittää!

  VastaaPoista
 6. Hyppäsin melkein metrin ilmaan,kun alkoi satamaan vettä.Nyt saa lumet kyytiä.Töipäivän merkeissä meni tämä maanantai,nopeasti kävin sitten uimassa ja pienet nokkaunet sitten nukuin sohvalla.

  Mukavalta nayttää teillä,niin remontilta.Mutta kyllä se siitä,onhan nyt vasta maanantai.Päivitä sitten taas ensi maanantaina miltä näyttää.

  VastaaPoista
 7. Sullahan on ollut varsin erilainen maanantai!! Värikkäästi osasit kertoa maanantain tunnelmista =D

  VastaaPoista
 8. Maanantai on aina maanantai.Tylsä ja pirun pitkä:)
  Ihana Pikku-Pha:)

  VastaaPoista
 9. Mäkin olin iloinen vesisateesta, koska lumet saa kyytiä! Olin iloinen siihen saakka, kun jäin autoni kanssa jumiin meidän portin väliin, kun lumet oli sulaneet sohjoksi. Kauhean työn jälkeen (jota joutui tekemään vesisateessa) saimme auton irti, sitten oli jo kiire töihin, mutta bensa oli niin lopussa, että oli pakko käydä tankkaamassa ja mä myöhästyin töistä.

  Illalla olin niin väsynyt, että nukahdin kuuden jälkeen sohvalle, jonka seurauksena valvoinkin sitten puolille öin ja nukuin tänään pommiin.

  Muuten eilen oli ihan kiva maanantai. Onneksi se on kerran viikossa vaan! :D

  VastaaPoista
 10. meillä oli sellainen siivous maanantai :). ihana koira korissaan.

  VastaaPoista
 11. Kiva että teidänkin maanantai oli kiva! Nyt jo naurattaa. On ollut vielä kivemmat tiistai ja keskiviikko. Ja toivottavasti vaan paranee loppuviikkoa kohti=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3