keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Maisemat muuttuu

Melko väsynyt tervehdys täältä meiltä. Tänään on oltu super-ahkeria. Suurin kunnia taitaa mennä Teemulle joka maalasi tuon meidän katon. Tässä ennen maalausta:
Onneksi meillä täällä apuna oli myös äiti siivoamassa ja iskä lenkitti koirat. Iso kiitos. Tuntuu että koiraparat jää vähän vähemmälle mutta sille ei voi nyt mittään. Toukokuussa kun tämä revohka on ohi otan lomaa ja pyhitän sen koirille=) Ja vähän itsellenikin.
Olohuone tyhjennettiin tänään ja laminaatit revittiin sieltä pois. Ja olohuone siirrettiin tähän ruokasalin nurkkaan. Ja kun sisustaminen on verissä niin olihan tästä nurkasta tehtävä edes jollain tavalla viihtyisä=) No vois se olla viihtyisämpikin mutta näillä mennään:
Ette usko miten muikeasti väsyttää. Pölyä on ihan kaikkialla, koira-parkakin on ihan pölyinen. Sekin joutuu pesulle ihan just=) Tässä onkin seuraaville päiville ohjelma valmiina: maalausta, maalausta... ainiin ja maalausta. Mutta kyllä tää jo nyt näyttää niin hyvältä että ihan varmasti kannattaa.
Meillä on varsin tyylikkäästi hirsiseinät peitetty lakanoilla ja vaikka millä räteillä. Varjelen noita hirsiä hengelläni, pelotti että kun kattoa maalaa jos vaikka lentää maalia seinäänkin=) Kohta saunan kautta unten maille. Kiitos kommenteistanne ja tsempeistä, illanjatkoja!

13 kommenttia:

 1. voi miten kaunis tuli katosta!
  Ja näyttää viihtyisältä nurkkaukselta jo...
  hyvää saunailtaa!

  VastaaPoista
 2. Juu,lissää vaan tsemppiä sinne.Koettakaahan muistaa levätä välillä.

  Mukavalta jo näyttää.

  VastaaPoista
 3. Katosta tuli tosi hieno ja antaa valoa huonelle...
  Jatkakaa vain samaan tahtiin... siis voimia remonttiin...D

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuli mahtavan näköinen katto!:) Voimia remonttiin edelleen!

  VastaaPoista
 5. Tiedän tarkalleen, millaista on asua remonttipölyssä! Mutta kyllä se tuska sitten unohtuu kun kerran on valmista :) Nykyään kun itse asustele vuokrakämpässä, niin ei paljon tarvii pölytellä,remontissa riittää, kun heittää maalit seinään. :P

  VastaaPoista
 6. Hieno laipio, niinkun meillä päin sanotaan sisäkatosta. Sauna rentouttaa ja kunnon unoset päälle niin taas jaksaa. Tarmokasta viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Huh, onpa teillä urakkaa! Mutta lopputulos palkitsee. Ihanat noi kattoparrut. Ja koirat onneksi pärjää välillä vähän vähemmälläkin. Itsellä ainakin on koko kevään ollut huono omatunto omieni takia, mutta ei ne sitä jälkikäteen muistele. Sitten kun kerkiää taas kunnolla touhuamaan niin ainakin virtaa riittää ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana katto, kyllä kannatti maalata.
  Remppa on raskasta..jo pelkästään siksi, että kaikki tavarat on kateissa ja joka paikka sotkunen.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 9. Kyllä näyttää tosi hyvälle. Wautsi!! Vaikka remppa on raskasta ja tooosi pölyistä, lopussa kiitos seisoo. Koeta jaksaa vielä!

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihana!!! oijoi!!!

  Ja voi kyllä, remonttipöly ym sekasotku on ihan syvältä! pah!!

  Tsemiä!!:)

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää jo.Tsemppiä remontin keskelle!

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanista kommenteista friidut. Kyllä se vaan tää vertaistuki täällä blogimaailmassa auttaa tähän remppaväsymykseen=)

  VastaaPoista
 13. Kyllä näyttää hienolta tuo teitin olohuoneen katto..Hirsi on vaan kaunista sisustuksessa. Remontti intoa ja auringon paistetta!!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3