maanantai 25. huhtikuuta 2011

The Pöytä.

Onpahan ollut kelit koko viikonlopun, ihan niinkuin tilauksesta kyllä. Pikkuisen on haiku tällaisen viikonlopun jälkeen palata arkeen, tänään jo mietiskelin että mitenkäs pitkä aika sinne kesälomaan olikaan... No kiitos mainioiden säiden, paljon on saatu aikaan. On saatu tehtyä Pöytä (minä kyllä olin ainoastaan suunnittelussa ja maalauksessa mukana...).
Iskä ja Teemu lauantaina tekivät mulle (meille=) pöydän. Siitä tuli kyllä ihan unelma, just sellainen kuin ajattelinkin. Tai itseasiassa parempikin. Eilen maalattiin pöytä ensimmäisen kerran ja tänään toiseen kertaan, tällä viikolla sen voi jo kantaa paikalleen. Sitten varmaan laitan Pöydästä enemmän kuvia. Tässä ekan maalauksen jälkeen:
On se vaan kiva kun tulee kesä. Tykkään ihan hirveesti kun koiratkin voi olla päivät ja illat pihalla. Onnikin jotenkin herää keväällä "henkiin"=) Se ei nimittäin oikein talvella hirveesti suostu Veetin kanssa pihalla leikkimään, mutta nyt on kyllä leikitty senkin edestä.
Sydän meinaa ihan pakahtua kun näkee niiden leikkivän, ei se näilläkään aina niin auvoista se yhteiselo ole ollut... =) Onni on iso piha jossa saavat juosta sydämensä kyllyydestä, Veeti ainakin toteuttaa tätä sydämensä kyllyydestä juoksemista...
Tänään on haravoitu pihaakin, peräti puolet urakasta ehkä tehty. Saunan puoli pihasta siivottu. Sit mie maalasin ruokasalin seinät, olivat vähän kärsineen näköiset seinät, niin vetäisin siistimmän pinnan. Veetikin tuli viikonlopun aikana trimmattua jotenkuten. Nyt on kädet kipeät. Pakko varmaan särkylääke ottaa yöksi että saa nukuttua... tai jospa se kipu siitä hellittäis kun ulkosaunan lämmössä niitä parantelee. Toivotaan ensi viikollekin aurinkoa!

14 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan pöydän on miehet teille tehneet...taitaa olla puusepäntaidot verissä....joo...ihanat ilmat ollu,meilläkin haravoitu,grillattu,saunottu ja syöty ihan olan takaa....kiva kun tulee kesä ja LÄMMINTÄÄÄÄÄ:)

  VastaaPoista
 2. Ohoh, mikä ihanuus tuo pöytä!! sulla on näppärät miehet siellä työssä. Taidan olla hiukan kade sulle tuosta pöydästä;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten hienon pöydän olet saanut.
  Ihanat ilmat ovat täälläkin päin olleet... on saanut nauttia aurigosta ja lämmöstä..:))

  VastaaPoista
 4. Miks mun mies ei vois olla puuseppä? Tai edes joku seppä? Epäreilua, mä sanon!! :))

  VastaaPoista
 5. Paljon olet saanut aikaiseksi. Upea on tuo tekemänne pöytä. Ulkosalla on täälläkin oltu, nenänpää jo punoittaa uhkaavasti.
  Mukavaa vappuviikkoa!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuli pöydästä, sanotaan hyvin suuniteltu puoliksi tehty.
  Täälläkin on ollut ihanat ilmat.
  Kaikki herää eloon. Mukavaa vapunodotus aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana pöytä! Todella kaunis ja hienosti tehty!:)

  VastaaPoista
 8. Ihana pöytä:)
  Meillä Otto leikki lasten hiekkalaatikolla ja oli vissiin pikku koirasta mahtavaa hommaa,kun partakarvoja myöten oli kuravellissä:)

  VastaaPoista
 9. Hieno pöytä, on sinulla siellä ahkeria ja osaavia miehiä :)

  Mukavaa viikkoa...vappukin sieltä lähestyy :)

  VastaaPoista
 10. Hieno tuli pöydästä ei voi muuta sanoa!
  Kyllä sauna on se ykkönen kipeiden lihasten hoidossa...mitkäs ne kaksi muuta olikaan :).
  Koiruleillakin on kevättä rinnassa, kelläpä ei, on niin ihania kevätpäiviä saatu viettää pääsiäisen aikaan. Toivotaan, että sadaan samanlaisia vielä monta.

  VastaaPoista
 11. Upea pöytä!
  Ja niin lautapöytä:)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Pöytä kiittää kommenteista=) Huomenna saadaan pöytä sisälle!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3