torstai 28. huhtikuuta 2011

Tyhjät huoneet

Hiphei! Meidän remppa alkaa olla valmis. Lukuunottamatta niitä ikkunoita jotka ei vielä ole tulleet. Ja keittiöstä pari jalkalistaa puuttuu, mutta muuten! Voi miten näyttääkin hyvältä, huomenna saadaan ruokapöytä sisälle. Se se kuulkaa on luksusta kun voi aamupalansa syödä pöydän ääressä istuen.
Maalaamatta on vielä yhtä sun toista kynnystä ja nurkkaa, sitä sipistelyä pitäis tehdä=) Niin ja siivota. Olkkarista kun saa kaiken ylimääräisen roinan pois niin pittää ihan kunnolla siivota ja laittaa joku puhtaampi matto lattialle. Luksusta jälleen. On ne vaan ihanat noi lankut. Ja listat. Ja hirsiseinä.
Keittiöön tuli tuollainen hieno huuva. Raikastui koko näkymä, meillähän oli tuossa melkein hellassa kiinni sellainen ikiaikainen ruskea liesituuletin ja sen päällä maustehylly. Alakaappien ovet ei vielä ole paikallaan, tarkoitus on maalata noi kaappien rungot ensin.
Tämä päivä muuten on ollut aika karmea. Liekö joku stressireaktion purkautuminen tai jottain kun tuntui tuossa päivällä että kipeäksi tulen, makasin sohvalla ja olin aivan jäässä. Kylmi niin pirusti. Ja eipä muutenkaan mitenkään hehkeältä tuntunut. Nyt pikkuhiljaa parempi olo, mutta aivan älytön väsymys on päällä. Onneksi huomenna vapaapäivä niin voi laitella täällä näitä paikkoja. Ja kuvia varmaan laittelen sitten=) Illanjatkoja!

7 kommenttia:

 1. Teillähän on nopeasti remppa edistynyt.... ja hienoa tullut.
  Nauttikaa aamupalastanne...:)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!Kyllä se palkitsee,kun kituu hetken rempan keskellä:)

  VastaaPoista
 3. Sikapaljo jännittää, et millaista siitä tulee, kun kaikki tavarat on paikoillaan.. :))

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä siellä jo valmiilta...on se kiva vappusimat nauttia "uudessa kodissa",uuden pöydän ääressä.

  Iloista vappua vain teille:)

  VastaaPoista
 5. Loppu häämöttää jo!! Ja hyvältä näyttää! kohta voit vaan naatiskella.

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 6. nopeaa toimintaa-eikös olekin kiva kun tulee valmista

  VastaaPoista
 7. Varmaan ihanaa kun remontti alkaa olla pian valmis, ihana ruveta laittamaan tavaroita paikoilleen ja siivoilla paikat kuntoon...

  Hyvää vappua sinne !!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3