lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vapputunnelmissa

Täällähän alkaakin vapputunnelmat kohota kattoon=) Tänään nimittäin saatiin vihdoin se pöytä sisälle jonka päälle sitten pystyi laittamaan serpentiiniä, jee vappu on tullut punaiseen taloon! Muuten ei tunnelma kovin katossa olekaan ollut, jonkinlainen pöpö on vaivannut pari päivää ja eilinen menikin sohvan pohjalla maatessa. Tulipahan katottua telkkarista häät. Vieläkään ei vielä kunto ole kohillaan koska suklaa ei edelleenkään maistu...
Meillä onkin aika värikäs tuolikavalkadi tuossa pöydän ääressä, ehkä ei ihan noin kirjavaksi lopputulos jää. Mulla on tuoleja tuolla autotallissa jotka odottaa pientä pintalaittoa ja ne varmaan jossain vaiheessa tuohon pöydän ääreen otan. Vaikka onhan tuo nyt tosi iloisen näköinen ryhmä=)
Tykkään ihan hirveästi nyt tuosta ruokasalista. Ja tuosta pöydästä noin päin, on paljon isomman tuntuinen koko huone. Tähän takan puoleiseen huoneen osaan ajattelin tehdä vähän sellaisen oleskelutilan. Jahka vielä saamme ikkunat paikalleen ja pelargoniat ikkunalle niin oih ja voih, tuosta tullee ihan täydellinen.
Keittiöönkin kannettiin jo tavaraa, tämän astiakaapin paikka onkin nyt keittiössä. Ja kuten kuvasta näkyy, listoja vielä pikkuisen puuttuu... Olipas ihana tänään piiitkästä aikaa tehdä pitsaa keittiössä, se on kuulkaas luksusta. Ei siinä oikein ruokaa ole voinut tehdä kuukauteen kun kaikki on ollut pahvien ja papereiden peitossa. Ja pikkasen on vieläkin tavarat hakusessa...
Huomenna onkin sitten virallinen sipistelypäivä. Aion maalailla ja sipistellä kaikki kohdat mitkä vielä on vaiheessa. Ja noi keittiön kaappien rungotkin ois toiveissa saada maalattua niin vois ruveta tavaroita laittelemaan paikalleen. Meneehän se vappu niinkin=)

9 kommenttia:

 1. Ihan mukavalta näyttää tuolit uuden upean pöydän äärellä.Kyllä onkin hieno pöytä.

  Muutenkin teidän remontti näyttää edityneen,varmasti työtä on vielä.Toivottavasti pöpö ei haittaa sipistelyjä.

  Hauskaa Vappua punaiseen taloon.

  VastaaPoista
 2. Nopsastihan tuo teidän remontti etenee. Ja tuo pöytä on kyllä hieno ja lattia myös :)

  Uusia kuvia odotellessa toivottelen punaiseen taloon iloista Vappua!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo erillaiset tuolit..:))

  Oikein hyvää vappua teille!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on teillä!! Älä nyt vaan tule kipeeksi kovin *puhallan parantavia säteitä*

  Iloa vappuun.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanalta ja söpöltä näyttää nuo erilaiset tuolit tuon komean pöydän ääressä!:) Iloista vappua!

  VastaaPoista
 6. Hieno on pöytä ja ihanat eriparituolit! Sattumalta löysin tänne blogiisi ja tulen toistekin - vanhojen talojen ja terriereiden ystävä kun olen itsekin :)

  VastaaPoista
 7. Mukavia sisustus ja maalaus touhuja sinne punaiseen taloon:)
  Ja paranemisia ja uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ihanaa!!! Ihan mahtavan näköstä teillä! Ja miten nopeasti kaikki kävi, vaikka ehkä teistä ei tunnu ihan siltä ;)

  Mukavaa toukokuun alkua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3