lauantai 23. huhtikuuta 2011

Virallinen Valvoja

Niin... rempan tekeminenhän on hauskaa. Vaikka onkin rankkaa asua sekasotkun keskellä, niin kuitenkin tosiaan lopputulos palkitsee. Ja onhan se aina kiva saada ympärilleen kaikkea uutta ja ihanaa. Remppoihin kuuluu kuitenkin sellainen pakollinen kuvio, joka voi nostattaa tuskanhien rehellisimmänkin rempantekijän pintaan. Nimittäin kun kylään tulee tarkastuskäynnille...
VIRALLINEN VALVOJA! Aivan.... Tämä tyyppi on varmaan tuttu Teille rempan tekijöille, on varmaan käynyt teilläkin!??! Tämä valvoja tarkastaa lopputuloksen. Listat, seinät, katon, lattian, maalaukset... kaiken! Mikään ei jää tältä tyypiltä huomaamatta. Niin ja sitten kun se tulee vielä yllätyksenä, ettei pysty yhtään edes etukäteen valmistautumaan. Ensin pikainen kierros:
Sitten jo syynätään tarkemmin. Siinä jo talon väelläkin nousee tuskanhiki pintaan; mistäköhän tulee sanomista... Ensin lattiat.... näyttävät kestävän kovempaakin hyppimistä. Lattiat on siis ainakin tehty Virallisen Valvojan standardien mukaisesti.
Seuraavaksi oli listojen vuoro. Niitähän ei vielä kaikkialla ole, ne joista listat puuttuivat käytiin yhdessä valvojan kanssa läpi.
Sitten tarkastettiinkin jo työvälineet. Ihmetystä herätti useampi imuri, mutta rempassahan niitä todellakin tarvitaan. Tämä Virallinen Valvoja on innostunut itsekin imuroimisesta, joten vaarassa oli että toinen imureista olisi lähtenyt valvojan mukaan. Onneksi sain kuitenkin vakuutettua että molemmilla on täällä kyllä vielä käyttöä.
Voisi sanoa että joka nurkka syynättiin melko tarkkaan ja kysymyksiä sateli jatkuvasti. Kattokin herätti kysymyksiä, niihin vastattiin parhaamme mukaan. Keittiön kattoonhan ei tässä remontissa ole edes koskettu, mutta tämä valvoja olikin tarkka.
Lopuksi istuttiin alas käymään kierroksella esiin tulleita asioita läpi. Huh, saimme huokaista helpotuksesta. Virallinen valvoja oli sitä mieltä että työn jälki on erinomaista. Ainoastaan yleisestä sekasotkusta tuli pieni huomautus, mutta sitä ei kirjattu edes ylös, ainoastaan sanallista palautetta asiasta tuli.
Ei kai sitä valvojan lahjomiseksi voi sanoa, jos lopuksi pistetään koko homma ihan leikiksi!??!
Huh mikä päivä. Aina yhtä pelottavaa, mutta vaikka tämä valvoja olikin tiukka, aiheestahan sitä sanomista ainoastaan tuli. Reilu valvoja siis. Sitä aina miettii että ei ikinä remonttia meille enää, mutta eihän tämä niin kauheata olekaan. Onkos teillä jo käynyt Virallinen Valvoja?

12 kommenttia:

 1. Ihan Puuha-Pete teillä virallisena valvojana...:))

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus!! Kyllä hymyillyttää :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja ihana valvoja teillä!! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ei ole kyllä noin tehokasta virallista valvojaa näkynyt?! :D Mutta teidän valvojalla taisikin olla homma hyvin hallussa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus:) Meillä oli neljä virallista valvojaa, ilmeisesti yksi ei riittänyt. Kaikkia valvojien huomauttamia epäkohtia ei ole edelleenkään korjattu ja niistä on tullut jo monta muistutusta;) Ihana valvoja teillä kävi!:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä - suupielet korvissa luin :D

  VastaaPoista
 7. Kyllä,virallisella valvojalla on ollut tärkeä tehtävä....onneksi tuon(kin) valvojan voi varmasti lahjoa vaikka pääsiäismunalla....ja läpi menee täysin:)

  Aurinoa valvojalle ja valvottavalle:)

  VastaaPoista
 8. Mukava postaus valvojasta.
  Meillekin on noin suloin valvoja tervetullut.

  Mukavaa jatkos sinulle!

  VastaaPoista
 9. Meillä ei valvojaa ole näkynyt,mutta neljä testaajaa on.Jos remontoitu kohde kestää tunnin testaamisen x4 niin sitten se kestää kaiken,myös luonnonvoimat:)

  VastaaPoista
 10. Kääk, teillä on käynyt virallinen tarkastaja!! Onneksi sentään ei ollut huomautettavaa tällä valvojalla, muuten olisi tupenrapinat teille;)

  VastaaPoista
 11. Juu aina sitä Virallisen Valvojan tuloa jännittää yhtä paljon... =)Onneksi ei löytynyt huomautettavaa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3