tiistai 31. toukokuuta 2011

Friidut rivissä

...nimittäin tuossa minun uudessa tosihienossa tyynyssä. Sattui silmiini tänään tuo maatuska-tyyny ja pakkohan se oli ostaa. Oli myös vaaleanpunaisella pohjalla sama tyyny ja taitaa käydä kuten friidut kaupassa arvelikin, että pittää se sekin vielä käydä hakemassa=)
Lisää "antiikkia" on taas kannettu taloon=) Jahka rupean tuota yläkertaa laittamaan kuntoon, niin sitten niistä kuvaa. Ideoita on jo pää täys, mutta toteutus tökkii, on ehkä saanut vähän tarpeekseenkin tästä ainaisesta kamojen siirtelystä taas vähäksi aikaa. Verhot sain viime viikolla laitettua tuohon ruokasalin puolelle.
Ja olkkariin. Olkkariin tuli tuo hempeä vaaleanpunainen verho ihan sillä ajatuksella ,että kun tuota ovea pitää auki niin tuon verhon voi vetästä siihen eteen jos se vähän estäis öttiäisten sisääntuloa. Vähän niinkun hyttysverho samalla=) Siis muutenhan en tietenkää vaaleanpunaista verhoa olisi laittanut... en tietenkään...
Viime viikon hienot kirpparilöydöt on vielä esittelemäti. Tämän keltaisen tuolin löysin kympillä, aika manio löytö, on tosi jämäkkä ja ihmeen painava. Alkaa näitä tuoleja olemaan sen verran meillä että istumapaikkoja riittää=)
Niin ja tämä hieno kerrosvati. Ihan täydellinen.
Tänään on otettu taas tyylikkäitä hunks-otoksia. Huh, huomenna paljastuu kesäkuun kuva, maltattekohan odottaa... =) No yrittäkää nyt huomiseen malttaa... Palataan!

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia täällä taas! Selasin nyt kerralla kaikki postaukset, jotka on jääneet näkemättä ja kyllä on sitten ihania kuvia taas! Voi miten haluaisinkin muuttaa vanhaan kotiin:)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihana tuo keltainen tuoli onkaan ja niin edullinen!

  VastaaPoista
 3. Mitämitä, karkottaako vaaleanpunainen väri hyttysiä?? :))
  Tehoako se vaatteissa myös? :D
  Aivan ihana toi kerrosvati :P

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Mäkin himoitsen aina noita vanhoja tuoleja, vaikkei meille mihinkään edes enää mahdu ;)

  Mä täällä kuolaan näitä kuviesi tunnelmia! Siis niiiin tavattoman kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jälleen kerran! Ihana tuoli, on löytö!

  Ihanaa kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Halpa oli tuoli.
  Nuo vanhat huonekalut ovat täyttä puuta ja siksi myös painavia..:)

  VastaaPoista
 7. Kivat löydöt kirpparilta.Tuo tuolihan oli siis vastustamaton.Niitä ei ole koskaan liikaa.
  On niin tunnelmaa siellä,ihanaa sellaista:)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3