lauantai 14. toukokuuta 2011

Maali.

Se voisikin olla tämän viikonlopun sana. Maali. Täällä on maalattu ihan urakalla, nyt on kädet ja hartiat niin kipiät että hirvittää. Eilisen urakan aloitin maalaamalla töiden jälkeen rappuset. Ne näyttävät tänään toisen maalikerroksen jälkeen tältä:
Sipistelyä on vielä tehtävä kaiteiden kanssa ainakin. Se on muuten aika muikea juttu, että kun yhden kohdan maalaa, niin sitten ne kaikki muut kohdat alkaa näyttää epäsiisteiltä. Eilen pohjamaalasin myös kylppärin paneelit ja parin tunnin tauon jälkeen vedin vielä pintamaalin. Kuvia laitan kunhan saan kylppärin kuntoon, mutta hyvältä näyttää jo nyt!
Itseasiassa maalisuti on aika kiitettävästi heilunut koko viikon. Ylläolevassa kuvassa näkyykin meidän uusista listoitetuista ikkunoista vähän, maalasin viikolla myös nuo ikkunalaudat. Ja hienot tuli! Nyt kun me ollaan yläkertaanmenokiellossa oltu rappusten takia tämä viikonloppu, ollaan tyylikkäästi nukuttu ruokasalin lattialla. Huomenna muuten olisi tarkoitus käsitellä tuo puupinnalla oleva hirsipaneeli jota tuossa kuvassa vähän näkyy. Kolmas purkki, jokohan nyt sattuis väri kohdalleen... Onneksi olen hukkapaloille kokeillut kahta ensimmäistä vaihtoehtoa=)
Eilisen Suomen pelinkin takia voi tämän viikonlopun sanana olla maali. JEEEE!!! Oli pikkasen jännittävä peli. Ihan vähän kävi kierroksilla vielä pelin jälkeenkin, onneksi oli niin rättipoikkiväsynyt maalaamisesta että uni tuli heti. Normipäivän jälkeen olisi varmaan silmät pyörineet päässä muutama tunti pelin jälkeen=) Toivottavasti huomennakin saadaan monta maalia=) Minä ainakin jatkan maali-linjalla vielä huomenna.
***
Allidaalialta sain tunnustuksen. Kiitos paljon Allidaalian ihanaan blogiin! Nyt keskitytään hereillä pysymiseen, jos vaikka jaksais viisuja katsoa. Leppoisaa lauantaita!

15 kommenttia:

 1. Hitsi, kun te ootte ahkeria! Näyttää niin raikkaalta vaikka tuoksu ei taida olla yhtä raikas. Viisuja täälläkin odotellaan ja kohennetaan paikkoja.

  VastaaPoista
 2. Kyllä teille tulee kaunis koti...Onnea teille sinne!

  VastaaPoista
 3. Kaunista tulee. Olette taitavia ja ahkeria.

  VastaaPoista
 4. Sinähän olet kuin pesselineito,niin ahkera, että toivoisin samaa tuossa maalamisen saralla itselleni. Olis yksi pöytä ainakin maalattavana..huoh...mutta kun tuo puutarha menee kaiken edelle tällä hetkellä.
  Minäkin yritän sivu"korvalla"kuulostella euroviisuja, kyllä suomen kappale oli hyvä...:D peukut pystyyn.

  Mukavaa ja touhukasta viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tuija sanoi että oot pensselineito, mie sanon että oot pensselipeto;)

  En jaksanut katso viisuja kuin numero 15:sta asti ja sitten menin nukkumaan, minusta vuosi vuodelta huonompi taso! Ei ollut suomen kappalekaan hääppönen:(

  No, tänään on pakko jännittää Leijonien peliä!!

  VastaaPoista
 6. Maaleja, maaleja-niitä toivotaan täälläkin! Itelläkin pitäisi saada ovet maalattua, mutta miten se onkin niin vaikeaa aloittaa..
  Sulla näyttää sujuvan ja kaunista tulee!

  Toivottavasti Suomella tosiaan on kanssa maalit mukana illan pelissä!

  Jännittävää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Hienolta näyttää! Olette olleet todella ahkeria. Mihinkä me joutuisimme ilman valkoista maalia ;)
  Mukavaa Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Tupsahdin tuolta Allidaalian blogista tänne vierailulle. Olen kyllä ennenkin piipahtanut, mutta nyt pitää jäädä lukijaksi. Voi että, teidän kotinne on aivan täydellinen ihanuus <3

  Leppoisaa Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Valkoinen maali saa ihmeitä aikaan:)
  ja toivottavasti illalla musta kiekko sujahtaa Ruotsin maaliin monta kertaa.Ainakin useammin kuin Suomen maaliin.Jännittävää iltaa sinne punaiseen taloon!

  VastaaPoista
 10. Onpas siellä maalipensseli heilunut urakalla...kyllä se tuo valkoinen väri antaa sitten niin ihastuttavan ja puhtaan ilmeen :)

  Jännittävää kiekko iltaa sinne, toivotaan että suomi voittaa!!!

  VastaaPoista
 11. Ollaanpas siellä todellakin oltu ahkerana!

  Täälläkin katsottiin viisut ja pelit. Jännitettävää riitti koko viikonlopuksi. Hyvä Suomi!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista. Tosiaan, kovin raikas ilmasto ei täällä ole ollut=)

  Uudet lukijat tervetuloa joukkoon!

  Pelit on jännätty ja olipas loistava päätös eiliselle illalle.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Ihana kun löysin blogisi. Todella kaunis koti Sinulla. Millä maalilla rappuset maalasit? Yhden illan ihastelin kotiasi....

  VastaaPoista
 14. Hei Kaisa! Kiitos kommentistasi!

  Maalasin rappuset lattiamaalilla betolux... ovat nimittäin kovassa käytössä kun koirat juoksevat ylös ja alas=)

  VastaaPoista
 15. pakko kysäistä tuosta lattian sävystä, mikä mahtaa olla..? itselläni lattianmaalausprojekti edessä, mutta oikeaa sävyä ei tahdo löytyä millään:/

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3