sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Värejä värejä!

Sunnuntai-iltaa kaikille! Onkin ollut taas varsin mainiot ilmat, maino sää maalata. Taas. Tällä kertaa en kylläkään maalaillut sisätiloissa vaan ulkoistin itseni tuonne auringonpaisteeseen. Vaalenpunainen maalipurkki tuli melkein kokonaan käytettyä=) Tässä jälleen kuvia meidän ruokasalista. Nyt on muuten joka nurkka siisti.
Olen kyllä niiiiiin onnellinen että täällä on vihdoin siistiä. Eilinen päivä menikin siivotessa sekä ylä- että alakertaa. Ja kyllä lopputulos palkitsi, nyt kelpaa lomansa aloittaa.
Olen ihan hurjiintunut väreihin. Vaaleanpunaiseen kai tällä hetkellä eniten. Olen kyllä miettinyt että moni asia jäisi nyt maalaamatta valkeaksi. Esimerkiksi tuo meidän puusohva voisi olla ihan kiva sellaisena oranssinpunaisena kuin se oli kun se meille tuli=)
Niin kuten kuvista näkyy, meille punaiseen taloon on muuttanut lisää porukkaa. Muutama friidu ja pari lemmikkieläintä lissää. Eipä siinä mittään, kyllähän tänne mahtuu. Tuovat vähän väriä maisemaan=)
Täällä makoilee tällä hetkellä pari suhteellisen väsynyttä koiraa. Ne on nää lämpimät ilmat mitkä väsyttää, kun voivat koko päivän ulkona olla. Sama se on itselläkin. Terassi tuli siivottua tänään ja nyt on mukava sielläkin auringossa paistatella.
Huomenna sitten kirpparikierrokselle. Toivottavasti löytyy jotain värikästä ja muutenkin paaaljon aarteita. On se vaan kivaa tää lomailu=) Toivotaan auringonpaistetta alkavalle viikolle!

12 kommenttia:

 1. Kyllä sinun nyt kelpaa loma aloittaa :) remonttikin valmis ja olet saanut tavaroita järjestykseen!!

  Niiiiin kauniin näköistä on teillä, jotta täällä päässä voi vaan huokailla kun katselee kuvia!

  Mukavia lomapäiviä sinulle ja toivotaan että kirppari reissu on antoisa :)

  VastaaPoista
 2. voi mieletöntä miten ihanan näköistä!!! niin kutsuvan kodikasta! aivan upeaa. kyllä todellakin kelpaa aloitella lomaa. jään odottelemaan jotain vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihanan näköistä! Muakin vaaleanpunainen kiehtoo tällä hetkellä. Just laiton uloskin vaaleanpunaisia pelargonioita. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs onkin siistiä ja kaunista! Lueskelen paremmalla ajalla enemmän, kun ekaa kertaa täällä vierailin :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista on ja oikein ihanaa lomaa sinulle..
  Piti kysyä, että mistä kirjasta olet nuo pullukka tyttöset tehnyt ajattelin et ovathan ne tilda kirjasta?..

  VastaaPoista
 7. Kiitos friidut kommenteista.

  Anja: ovat tilda-kirjasta. Se on se uusin joka ilmeisesti suomenkielisenä ei vielä ole ilmestynyt. Äitini tekemiä ovat pullukkatyttöset=)

  VastaaPoista
 8. Ei voi muuta sanoa kun että täydellistä!! I Love!!

  VastaaPoista
 9. No eihän siinä vaaleanpunaisessa värissä mitään vikaa ole.Kaunis väri kuin mikä!
  Niin on mukavaa siellä lomailla,kun on tavarat löytäneet paikkansa.Toivotaan,että aurinkokin paistaisi,niin saat siellä terasillakin paistatella.Jos ei paista,niin eikun sauna lämpiämään ja nauttimaan lomasta!!!

  VastaaPoista
 10. Kotoisa,lämmin tunnelma ruokasalissanne! <3
  Kaunista on!
  Vaaleenpunanen onkin tosi herkku väri varsinkin kesällä! <3

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3