maanantai 16. toukokuuta 2011

Viikonloppu kylppärissä

Niin, siis ei kylpylässä vaan kylppärissä. Laatuaikaa olen kylppärissä tosiaan viettänyt. Eikä kyse ole edes mistään vatsapöpöstä (onneksi). Nyt se on viimein maalattu! Oli siinä hommaa, kolmeen kertaan piti sutia koska piti pohjamaalikin laittaa. Ikinä mitään pohjamaaleja ole ennen käyttänyt=) 2 päivää maalasin ja kolmantena pesin lattiasta kattoon ihan joka hyllyn ja laatikon. Tässä lopputulosta:
Tässä vielä vertailun vuoksi ennen tuunausta:
Tykkään ihan hirrrveesti muutoksesta. Ihan raikastui koko tila. Muutenkin tykkään tosi paljon meidän kylppäristä. Se on ihan kivan kokoinen tällaiseen pieneen punaiseen taloon. Ja kun siinä on vielä toi suihkukaappi, niin se mahdollistaa tällaisen sisustamisen, kun ei joka paikka kastu suihkussa käydessä.
Sekin vielä on plussaa että pyykkikoneelle ja kaikelle muullekin pyykkisälälle on vielä erillinen pieni huone jonne tuosta kylppäristä pääsee. Meillä ei siis pyykkejä pestä kuitenkaan tuolla pyykkilaudalla=) Meidän sisäsauna on tietenniin vielä tuossa kylppärin yhteydessä.
Naulakkoja on paljon, tai no paljon ja paljon, tarpeeksi ainakin. Nää on tuolta meidän aitan seinästä revitty irti ja otettu hyötykäyttöön. Nyt pittää vaan ostaa jotain kivan värisiä pyyhkeitä, meillä taitaa kaikki olla joko harmaita tai mustia. Ihan tylsiä. Mitähän Teemu tuumais vaaleanpunaisista pyyhkeistä=)
Aitasta otettiin myös tuo vanha seinäkaappi jonka joskus kirpparilta ostin. Tikkaat on pihamaalta aitan kulmalta kannettu sisälle. Niin ja tietenkin kylppäriä pääsi koristamaan tuo talon tyylikkäin kissa=) Täytyisi vaihtaa patterit että rupeaisi tassu taas heilumaan.
Niin... kuten kommentteihin oli kirjoitettukin... mihin sitä joutuisikaan ilman valkoista maalia. Vaikka joku ehkä sanoisikin että tylsää kun kaikki on valkoista, niin on se vaan tosi että kyllä se tällaisissa pienissä tiloissa tuo sitä tilavuuden tuntua. Ja maaleista puheenollen, ihanaa leijonat ihanaa!!!!

12 kommenttia:

 1. Hyvältähän se näyttää! :)
  Tuo kissa on ihan paras, mäki haluisin tollasen! :D Ehkä markkinoilta tai jostai löytys...

  Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Ja on todellinen onni, että voi tehdä tuollaisia ihania löytöjä ja laittaa tavarat uusiokäyttöön, niin kuin olette saaneet tehdä:) Valkoinen väri kyllä avartaa ja piristääkin kovasti!:)

  VastaaPoista
 3. Iiiihana kylppäri!!!

  Ostappa vain niitä vaaleanpunaisia pyyhkeitä,kyllä miehet niihin(kin) tottuu.... sanoo kaiken kokenut...D

  VastaaPoista
 4. Onpas raikasta tosiaan ja valkoinen maali on parasta! Ihania yksityiskohtia olet laittanut myös!

  VastaaPoista
 5. IHANA!! Kyllä vaan valkoinen saa aikaan ihmeitä.

  VastaaPoista
 6. IHANA! Ei voi muuta sanoo *huokaus*
  Ja joo, kyllä miehet tottuu vaaleenpunaisiin pyyhkeisiin, meillä nykyään lähes kaikki pyyhkeet jotain pastellivärisiä ;)
  (uusi lukija ilmottautuu..)

  VastaaPoista
 7. Niinpä.Ja varsinkin pienen tilan se valkoinen maali avartaa.
  Komea on kyllä lopputulos!
  Mukavia suihkutteluja ja saunomisia uuden uutukaisessa kylppärissä:)Kivoja pieniä yksityiskohtia myös ja kylläpä ne urootkin voi ruusupyyhkeisiin kuivatella.
  Mukava aviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kyllä,valkoinen maali saa ihmeitä aikaan.
  Minäkin aina ihmettelen,miksi nykyisin pitää ensin pohjamaali vetää...ei sitä ennen tarvittu...muuten,minä en käytä sitä nytkään,turhaa rahantuhlausta,kun samalla,ohennetulla maalilla saa yhtä hyvää jälkeä....no,maksaahan se ohennettukin maali,joten hmyyy...

  Hip,hei ja kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja valoisaa on teidän kylppärissä! Kivoja yksityiskohtia!

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 10. Onpas kauniin ja raikkaan näköinen kylppäri! Valkoinen on tosiaan aina valkoinen, sopii miltei tilaan kuin tilaan. :)

  VastaaPoista
 11. Hieno muutos: raikkaampi, valoisampi, viihtyisämpi! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos friidut kannustavista kommenteista=)

  PikkuBertta: en miekään normisti pohjamaaleja käytä. Tuossa en uskaltanut riskeerata että tippuu maali seinästä kun kyse kuitenkin kylppäristä. Ja vaikka suihkukoppi onkin niin aina siellä vähän suihkun jälkeen ainakin kosteutta on.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3