keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesä!

Kesä näyttää taas parhaita puoliaan, on ollut aika kivat ilmat viime päivinä. Töissä tarkenee ja kotonakin tarkenee=) Otin tuossa ulkona kuvia meidän tiluksilta ja yritin saada kesän tunnelmaa vähän talven varalle kuviin. Tässä näkymä miun lempipaikalta, eli terassin kiikusta, pikku-Pha siinä paistattelee päivää. Niin, ja hoitaa vartijakoiran hommia... =)
Loman alkuun enää reilu viikko. Voi voi kun näitä ilmoja riittäisi omalle lomallekin! Ihana käydä sitten iltaisin uimassa ja uittamassa koiria ja veneilemässä, vailla huolen häivää! Ja muutenkin, olen päättänyt ottaa tämän loman enimmäkseen lomailun kannalta. Ei hirveästi ole varattu tekemistä.
Tässä tämä taas on, meidän ulkosauna. Siihen ei vaan kyllästy koskaan. Niin jos sitä lomalla saunois vaikka keskellä yötä ja nukkuis sitten aitassa. Aitassa on pakko nukkua kesälomalla. Viime kesänä nukuttiin yksi yö kun saatiin niin myöhään kesästä siivottua aitta, ei mennyt ihan putkeen se juttu... kuuden maissa aamulla luovutin ja kampesin sisälle nukkumaan (tuli kylymä!).
Kyllä hunksitkin tarkenee näillä keleillä. Hengailevat vaan nurtsilla ja ihailevat maisemia. Välillä pittää ottaa aina sisälle viilenemään ettei tule liian kuuma. Tässä kuvassa hunksi kertoi toiselle vitsin... minä en vitsiä kuullut, liekö ollut minusta jottain.... mutta aika makiasti ainakin naurattaa:
Arvontaan vielä kerkiää. Kiitokset ihanat kommenteista, niitä on ollut mukava lukea. Uusia lukijoitakin on tullut mukkaan, tervetuloa! Taidankin tästä kammeta tuohon kiikkuun lukemaan kirjaa, nyt siinä kärsii jo istuksia kun ei ihan niin kuuma enää ole. Aurinkoista viikon jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Tuo sun Hunks-kuva alhaalla irrotti hyvät naurut ☺☺☺

  VastaaPoista
 2. Hyvän vitsin onkin koira murjaissut, kun noin ilo repeää toiselta. Ihania koiria!. Tulin juuri sisälle kun ulkona parveili turhan paljon siivekkäitä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva koirulaisista... selvästi kujeet mielessä...☺

  VastaaPoista
 4. Siitä pakollisesta aitassa nukkumisesta tuli mieleen, et kun yks kesä (tai se tais olla itseasiassa melko kevät vielä) minunkin oli ihan pakko nukkua yö teltassa! Siis aivan pakko,koska teltassa nukkuminen kuuluu kesään. Koko yö en saanut unta, kun kuulin outoja ääniä ja maan kylmyys tunkes makuupussin läpi. Seuraavan viikon olin kipeenä. Sen jälkeen en olekaan teltassa nukkunut. :)

  VastaaPoista
 5. Onpas koiruleilla hauskaa!! =D Voisivat jakaa sen hauskan jutun, olis niin mukava nauraa yhtä makeasti.

  Ihania kesäkuvia, niitä onkin mukava sitten katsella ilmojen viiletessä.

  VastaaPoista
 6. Ihania pihakuvia.
  Keinussa onkin hauska lueskella.
  Voi noita koiruuksia!!!

  VastaaPoista
 7. viiminen kuva ihan paras :D sai itekki kunnon naurut!

  VastaaPoista
 8. Kyllä noissa maisemissa passaa lomaansa ja vapaa-aikaansa viettää...aittaan meinaamme mekin jo ensiyöksi kammeta...sisällä alkaa olla kuuma nukkua....

  Ihania kesäilmoja :)

  VastaaPoista
 9. Hauskoja koiria :) Kyllä näitä ilmoja varmasti riittää!

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa ihanilta lomasuunnitelmilta, varsinkin se lomailun kannalta ottaminen. Ihan vaan oleminen on lomassa parasta.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3