lauantai 30. heinäkuuta 2011

Aurinkoista aamua!

Jälleen kerran.... sama litania, kiitos kommenteistanne edelliseen! Tänään aamulla herätessa aurinkoi paistoi niin ihanasti että keittiöstä piti kuvia ottaa. Meillä aamuaurinko paistaa keittiöön (paljastaen mukavasti suht likaisen keittiön ikkunan=)
Nyt ei enää tosin ulkona niinkään aurinkoiselta näytä. Koirain kanssa kävin lehden hakemassa tuolta tienposkesta (siis laatikosta kuitenkin), melkein meinasi vilu tulla, siellähän on vaan +20 astetta lämmintä!
Oikeestaan just passeli ilma ottaen huomioon tämän päivän suunnitelmat. Eli ulkorakennusten siivoiluja olisi tänä viikonloppuna suunnitelmissa. Lainattiin peräkärryä viikonlopuksi niin saa kaatikselle vietyä kaikki turha, rempan jäljiltä vielä jonkin verran kaikkea jätettä on. Samalla sitten ajattelin että katsonpas muutenkin vähän jos jotain roskiinlaitettavaa löytyy.
Teemu saikin eilen jo siivoiltua aitan vierukset. Kun siellä on ollut kaikenlaisia pelti- sunmuita virityksiä ettei tämä
pääse sinne alle ryömimään. Jonkun kerran se siellä kävi, hirvitti aina että jos se ei pääse sieltä pois. Ja kun ei tiedä mitä kaikkee siellä alla oikein on, särkee vielä ittensä. Ja sit ois allekirjoittanut ollut hyvin hyvin vihainen jos se sinne jumiin ois jäänyt ja ois joutunut purkamaan koko tönön=) Nyt on siistit esteet laitettu Phantomia varten=)
Minä kävinkin sitten rentoutumassa kesäteatterin parissa (ja hyvässä seurassa tietenniin!!!=) Kyllähän sitä kerran kesässä pittää kesäteatterissa käydä. Niin ja grillillä;)
***
Sain tunnustukset Satsumalta Hetki uneksien -blogista ja Liisalta Vaniljainen -blogista. Kiitos friidut! Molemmilla aivan ihanat blogit!
Nyt mä lähdenkin tästä blogikierrokselle ja sitten pihamaalle! Aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Ihan kiva sää. kun ei niin kamalan kuuma jatuuli löyhäyttelee muykavasti.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vanhanajan tunnelmaa, nuo leivät on hauska yksityiskohta!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kodikas keittiö teillä! Munkin pitäis nyt urakalla saada kotia kuntoon...mutta missä into viipyy..vaarallista tämä lomailu :))
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus tuota tedän keittiötä...tai tupahan se on...☺

  VastaaPoista
 5. Ihana köökki, käyn aina katselemassa josko olisi meille sopivia ideoita ja nyt ihastusin tuohon katosta roikkuvaan juttuun hellan päällä, jossa roikkuu lusikoita, sopisi myös meidän hellan viereen, kun on hiukka tyhjännäköinen.

  VastaaPoista
 6. On se vaan ihana tuo keittiö ja tuo vanha uuni..voivoi...

  Mekin kasattiin jätekuormaa ja poltettavan osalta jäädään odottamaan lumia ja polttourakkaa.

  Kesäteatterit on kivoja, on kyllä itella sata vuotta edellisestä käynnistä!

  Kivaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 7. Arvaa miks mulla on jokaikisen ikkunan edessä verhot..eikä niitä melkein koskaan vedetä auki !! :))

  VastaaPoista
 8. Voi että miten nättiä teillä siellä köökissä. Aamuaurinko on kyllä ihan parasta :)

  VastaaPoista
 9. Onnea Tunnustuksesta! Olet sen ansainnut!
  Kivoja sisustuskuvia ja ihania yksityiskohtia jokapuolella.
  Nätti koti!

  VastaaPoista
 10. Onnea tunnustuksesta. Aina vaan jaksaa ihailla kotiasi ja keittiö on kodikas ja avara.

  VastaaPoista
 11. Jatkan samaa linjaa kuin muutkin, eli ihana koti ja mahtava keittiö! Meillä olohuone on vanhalla hirsipinnalla, mutta se on vielä sisustukseltaan niin keskeneräinen ettei kuvia viitsi laittaa :D Mutta kunhan pääsemme sisäremonttia tekemään niin ehkä sitten joskus.. Emmehän ole kauaa kerenneet täällä edes asumaan, mutta kun haluaisin kaiken valmiikksi HETI :D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3