perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kaapin paikka

Heissan! Hellettä pittää=) Ja hyvä niin. Vaikka ei oikein mitään pysty sen kummemmin tekemään kun on niiiiin kuuma niin hyvä silti että helteilee. Talvella saa sitten viilennellä ihan senkin edestä. Noh, meillä on ihan vähän vaihdettu kaapin paikkaa. Astiakaappi onkin seilaillut viimeaikoina aika tiuhaan.
No siis ajatus lähti taas siitä kun halusin että tuo hirsiseinä on mahdollisimman paljon näkyvissä, tuntu että liian paljon tavaraa on sitä peittämässä. Tuo ovi oli aikaisemmin kellonurkassa ja astiakaappi oven paikalla. Nyt on ennenkaikkea suora näkyvyys tästä sohvalta suoraan hirsiseinään=)
Paljon parempi siis näin. Rukin edusta näyttää kyllä ruuhkaiselta, pittää tuo pikkujakkara viedä jonnekin muualle. Tällaista pientä säätöä täällä=) Eilen säädettiin vähän olkkarissakin, siitä sitten myöhemmin joskus.
Tähän lomalla oloon näillä keleillä voisi vaikka tottua=) Autotallia on saatu onneksi vähän siivottua, eilen vietiin laatikkokaupalla kirpparille tavaraa, pahvinkeräykseen pahvia ja lehtikeräykseen lehtiä. Ehkä mahdollisesti syksyllä micrankin saa sinne mahtumaan=) Siis ei lehtikeräykseen/kirpparille vaan autotalliin.
Kaikista mukavinta tässä lomailussa kai onkin se että ei ole sen kummempia suunnitelmia, sen mukaan mennään miltä tuntuu. Joka ilta on valvottu yömyöhään ja minä silti aamulla herään ennen ysiä. Mutta mikäs sen mukavampaa kun päivällä ottaa päikkärit=) Jaksaa taas valvoa. Se vähän karmii miten pimeetä illalla /yöllä jo on...
Kiitoksia kommenteista edelliseen ja edellisiin. Taidan tästä lähteä pihalle kirjaa lukemaan. Sääennusteet on lupailleet sateita ja ukkosia. En oikein välitä enää ukkosista kun omakotitalossa asutaan, aina saa vähän pelätä. Rivarissa se oli vaan kivaa=) Toivotaan että ei pahasti paukuttele. Aurinkoista päivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!! <3
  Lomailu ilman kummempia suunnitelmia on parasta! <3 Ja ne päikkärit!:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista on :-)
  Mutta itse siirtäisin oven ikkunoiden välistä johonkin toiseen paikkaan. On jotenkin niin hallitsevan oloinen tuossa ja vie huomiota liiaksi pois kauniista ikkunoista ja upeasta hirsiseinästä.

  VastaaPoista
 3. Vitsit, näitä kuvia kun katselee, niin tekee mieli maalata keittiön seinää taas valkoiseksi. Sit mäkin voisin ostaa vaaleanpunaisia- ja sinisia sisustusjuttuja. Mutta tohon mun nepalin syvään-sävyyn ei vissi meinää sopia.. :)

  VastaaPoista
 4. Niina: Kiitos! Sulla myös ihana blogi ja koti!

  Anonyymi: Joo, olen kyllä miettinyt ihan samaa. Syy oikeestaan siihen että ovi siinä on kun siinä alla ei ole oikeeta hirsiseinää vaan siinä ennen oli ikkuna joten jouduttiin tekemään samannäköistä seinää. Yritän kai sitä vähän peitellä. Katsotaan nyt kuinka ovelle käy=)

  Maanvaiva: Vastahan sä sen seinän maalasit=) Ja siitä tuli hieno!

  VastaaPoista
 5. Niin tulikin.. :) Mul pitäis olla itseasiassa kaksi keittiötä. :D

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää. sulla on niin kaunis koti että.!!

  VastaaPoista
 7. Mä lapsena pelkäsin kamalsti ukkosta, sitte jossain vaiheessa opin siihen että se on kiva juttu. Mutta nyt kun se on tänäkin kesänä monen monta tulipaloa sytyttänyt oon alkanut pelkäämään sitä :/ Toivottavasti ei viime vuotinen asta mysrky ota uusinta kierrosta tänä vuonna!

  Ihanan näköistä teillä, upeaa!!!

  VastaaPoista
 8. Helteelläkin sitä me jaksetaan tehdä siirtelyjä ja muutoksia.Hyvä me:)Hiki valuu solkenaan,mutta ei haitta mittään.
  Rytmit on kyllä meilläkin ihan vinkisin vonksin,mutta lomalla saa ollakkin.
  Kaunista teillä siellä.
  Mukavaa viikon loppua ja toivotaan ettei kamalia ukkosia tule.

  VastaaPoista
 9. Hirsiseinä on sitten kaunis ja parasta mitä voi olla.

  Täällä hiukan sataa nyt vettä, sitäon odotettukin. mutta viileys ei varmaankaan oo kun hetkellistä:(

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3