torstai 14. heinäkuuta 2011

Lomalla olon vaikeus

...Niin ajatelkaa, sekin voi olla vaikeeta. Onkohan edes olemassa asiaa josta minä en sais vaikeeta=) No siis kun koko ajan on sellainen tunne että pitäspitäspitäs tehdä jotain. Nytkin vaan istun tässä vaikka pitäs maalata kaiteita ja vähän seinääkin. Ja pitäs siivota autotallia. Ja vois vaikka lähteä jonnekin tekemään jotain. Plääh. Auttaakaa nyt vähän!!
Mikä siinä on niin kauheeta jos nyt onkin tekemättä sen kummempia. On mulla aika hektinen kevät ollut, että sen puoleen eikai se niin hirveetä ole jos vaikka ihan hyvällä omallatunnolla istun muutaman päivän ja luen kirjaa. Tai teen mitä huvittaa, tai olen tekemättä yhtään mitään jos ei huvita.
No ensimmäiset päivät meni ihan ookoo, istuin pihalla ja luin kirjaa. Nyt tulee se sellainen olo että kääääk viikko kohta mennyt enkä oo tehnyt mittään. Toisaalta, kun ei huvita lähteä yhtään minnekään. Jo pitkän aikaa ennen lomaa oli sellainen olo että en lähe koko lomana omalta pihalta yhtään minnekään=) Ja vähän sellainen olo on vieläkin. Vaikeeta.
No on tässä onneks kaikkea mukavaa tiedossa vielä. Kummipoika (vanhempineen) tulee kaupunkiin pariks viikoks, helteet hellitti joten jos sitä kaupunkilenkille pääsis hyvässä seurassa;), kirpparikierroksia eri paikoissa olisi suunnitteilla ja kaikkee muuta pientä. Niin ja veneilemään. Yks ilta oltiin veneilemässä ja toinen hunkseista oli mukana (yksi hunksi kerrallaan, muuten saattaisi mennä liian jännäksi koko juttu=)
Hunkseja on helteellä käytetty uimassa. Veetiä joutuu uittamaan hihnan kanssa kun meinaa innostua liikaa ja uida ulapalle. Niin ja eilenhän me sentään käytiin kaupungilla ostoksilla. Ostin tuollaisen retroradion, onpas muuten hieno! Ja hyvin kuuluu. Niin jospa sitä vaikka meniskin tuonne pihalle istuskelemaan ja olis tekemättä yhtään mittään. Tai vaikka kuuntelis uutta hienoa radiota=)

16 kommenttia:

 1. Tee sillälailla sopivasti kumpaakin: maalaa ensin pari kaidemetriä ja sitten taas lukemaan hyvää kirjaa hetkeksiaikaa, ei tressiä, saa sitä vain ollakin :) Aivan superhieno tuo sun radio!

  VastaaPoista
 2. Ihana radio, saako udella mistä? ;)
  Kotona on hyvä olla, ota ihan rauhassa loma äläkä ressaa! Mukavia suunnitelmia, nauti! Mä kävin tänä aamuna kirppiskierroksella (voiko niin sanoa kun kävin kahella kirppiksellä???) ja aika laiha tulos; yks kulho ja pari vaatetta Ruusalle....

  VastaaPoista
 3. Kiitos friidut.

  Marika: Ihan hyvä neuvo, noin kai sitä pitäs ajatellakin, vähän kerrallaan... =)

  Senni: Radio on Clas ohlsonilta. Siellä oli myös ihan valkeita.

  Kotona tosiaan on hyvä olla. Hyvähän se vaan on=)

  VastaaPoista
 4. Hih, tutulta kuulostaa tuo ;) Mustakin tuntuu aina, että nyt kun on lomalla, niin pitäis tehdä se ja tuo asia...ja toisaalta haluis vaan olla ja rentoutua. Mutta pääasia, että tekee kivoja asioita, sellasia mistä tykkää, sillon kun huvittaa :)

  Ihana toi radio! Muakin kiinnostais mistä se on kotoisin?

  Leppoisaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli ihan samalainen ahdistus lomalla, et pitäis/haluais tehdä jotain, mutta motivaatio ja inspiraatio oli nollassa.
  Ja niin näyttää monella muullakin olevan.
  Silloin vasta kun työt alkaa, palaa innostus ja tekemisen halu. :)
  Kyl se varmaan tarkoittaa sitä, että lomalla ei kuulukaan luonnon lakien mukaan tehdä mitään :)

  VastaaPoista
 6. Taitaa kaikilla olla vähän sama tunne. Kun saisi huilia, ei osaa huilia, jotain pitäisi puuhata koko ajan. muuten ikäänkuin aika menee hukkaan.

  Ihana radio, kauniin värinenkin.

  VastaaPoista
 7. Tuttu tunne.Parasta kuitenkin on,ettei tarvihe kello kaulassa juosta.Hiljaa hyvä tulee ja jos ei tuu,niin so what?
  Nautiskellaan lomasta-ilman sitä kelloa ja aikatauluja:))

  VastaaPoista
 8. Woe kökkö -meidän Olssonilla ei o enää noita :/ just joku päivä sitten kysäisin kun pitäis tönöönkin saada radio! En raaskis millään kotoa viedä...

  Älä hyvä ihminen tee mitään jollei huvita ☺
  Pitäis, jos, sitten jos, sitten kun....kamalia sanoja!
  Sitä tehdään tai ei. KISS! kuten Tamminen sanois ☺

  VastaaPoista
 9. Ota nyt vain lunkisti ja lue kirjaa ja kuuntele tuota hienoa radiota.
  Sitten syksyllä taas kerkiät tekemään vaikka mitä.
  Mutta, mutta, hyvähän mun on neuvoa toista, samalta täälläkin joskus tuntuu.

  Mukavaa loppuviikkoa ja kesän jatkoa sinulle ja hunteille!

  VastaaPoista
 10. Tutut tunteet! Tuo radio on soma, kuuntele vaan sitä ja anna ajatuksen lentää.

  VastaaPoista
 11. Tutut tunteet! Tuo radio on soma, kuuntele vaan sitä ja anna ajatuksen lentää.

  VastaaPoista
 12. Kyllä se tekemisen puuska vielä tulee:)
  Ihana radio!

  VastaaPoista
 13. Hih,se on kyllä kumma, kun pitäs oikeastaan tehdä sitä joutenoloa niin se tuntus ehkä paremmalta ;)

  Laitoin sulle hassua sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 14. Jos tuntuu, ettei jaksa lomalla tehdä mitään, kannattaa olla tekemättä mitään - ihan hyvällä omalla tunnolla. Kyllä sitä sitten taas alkaa tapahtua, kun kroppa ka mieli on levännyt tarpeeksi, usko pois:D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3