tiistai 26. heinäkuuta 2011

Maalaisunelmia

Olipas ihana herätä tänä aamuna sateen ropinaan peltikattoon. Oli yläkertakin vähän yön aikana onneksi viilentynyt niin sai paremmin nukuttua. Aina töissä tällaisina aamuina on miettinyt että oispa nyt ihana olla kotona ja lueskella kirjaa kun on pimmeetä ja sattaa. Oi ihana loma! Niin ja asiasta kukkaruukkuun, tässä taas kuvaa iskän taidonnäytteistä:
Viime viikolla posti kantoi kotiin sellaisen ihanan kirjan kun Maalaisunelmia sisällä ja ulkona, siinä oli ohjeet tuollaisille linnunpönttöhyllyille. Siitä se ajatus sitten lähti=) Piti vaan ylipuhua iskä tekemään mulle samanlaiset hyllyt. Hyvin kävi kuten kuvasta näkyy=)
Hienot tuli. En vaan oikein keksinyt heti mitä hyllyille laittaa... mutta vielä mä keksin. Eilen käytiin ystävän kanssa alennusmyynneissä ja kirppiskierroksella. Aika laihaksi jäi saalis, sentään tällaiset hienot maalaisaiheiset pesuharjat löytyi:
Mutta pääasia oli hyvä seura=) Ja luvassa vielä loppukevennys. Aika pelottava kuva pikku-Pha´sta. Kuin suoraan ovisilmästä otettu kuva:
Mitähän sitä tänään keksis... Kirppistelyä ehkä vähän tänäänkin. Ja illalla jos ei sada niin voisi nurmikkoa suunnitella leikkaavansa. Siinäpä sitä yhdelle lomapäivälle onkin ohjelmaa!

10 kommenttia:

 1. Ihanat hyllyt! Mulla on joku lin tupönttö-kausi menossa, nettipuodeissa ja kaupoissa jos on linnunpönttöjä niitä pitää ihastella... Vielä en oo kottiin niitä ostanut, mutta kait se on pakko kohta joku hankkia... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat hyllyt!:) Ja kylläpä näyttää noissa edellisen postauksen kuvissa kivalta! Hyvä idea laittaa huonekalut niin, että mahdollisimman paljon jää hirsiseinää näkyviin:)

  VastaaPoista
 3. Kivan on hyllyt!
  Miks täällä ei koskaan sada vettä!! Epäreilua! :P

  VastaaPoista
 4. Voi..sateen kuuntelu ja hämärässä kölliminen ja lukeminen..Ihanaa!!

  Onneksi jäi vielä lomaa niin voi syksyn pimentyessä ottaa pienen lomaviikon ja köllötellä. :)

  Hienot hyllyt!

  VastaaPoista
 5. Sympaattiset hyllyt! Isät on kyllä parhaita, suurena apuna noissa nikkaroinneissa täälläkin :)

  VastaaPoista
 6. Kirppistely on sitten mukavaa puuhaa! Isäsi on taitava nikkaroija. Ihanan näköistä.

  VastaaPoista
 7. Missä mä olen muka ollut!??! Nyt kävin sitten maratonvisiitillä punaisessa talossa ja sen ympäristössä ja nautin joka solulla jutuista ja kuvista ja etenkin hunkseista, hih ;)
  Mulla oli mennyt sun ihana arvontakin, pennainen vieköön, sivusuun :( Onnea vaan vielä jälkikäteen voittajille ihanista palkinnoista!
  Teillä on kyllä niin kaunista, ihan piti zuumailla, että näki paremmin kaikki ihanat yksityiskohdat :)
  Nauti loppulomastasikin, kuulostaa aika täydelliseltä tuo lomailusi tähän mennessä!
  Heippa seuraavaan kertaan!

  VastaaPoista
 8. Ja se vielä piti sanoa, että onpa sulla ihanan taitava iskä! Mahtavat hyllyt!

  VastaaPoista
 9. Jostain on minuunkin iskenyt "lintupönttöbuumi" joten kuolaten katselen hyllyjäsi.

  VastaaPoista
 10. Kauheasti taas kaikkea kaunista kuvissasi,kauniita juttuja paljastui myös paketistasi,joka tuli perille tänään,laittelen kuviakin,kunhan ihanuudet löytävät paikkansa=D Kiitos vielä kerran tätäkin kautta!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3