torstai 25. elokuuta 2011

Jäähyttelyä

Heips! Linjoilla jälleen. Niin se on taas viikko kohta hurahtanut. Viikko alkoikin varsin riitaisissa merkeissä, hunkseilla nimittäin meni niin sanotusti sukset ristiin. Muutamaan vuoteen ei olekaan sitä tapahtunut. No mutta kun kyseessä on terrierit (ja miehet) taisi lopputulos olla vaan paljon melua tyhjästä. Tosin äijät on jäähyllä. Vähän ainakin.
Uhkasin kyllä hunkseille, että laitan tänne blogiin ilmoituksen että annetaan kaksi hunksia yhden hinnalla. Tai ilmaiseksi. Mutta en taida raaskiakaan=)
Tännepä ei mitään (muuta) uutta. Jonkinlaista syyssiivousta suunnittelen viikonlopulle. Pitäisi vähän mattoja vaihtaa ja tekstiilejäkin. Ja jos tuikkusysteemit kaivais vihdoinkin esille. Katsotaan nyt löytyykö inspistä, on nimittäin luvattu aika kesäisiä säitä, ei yhtään syksyistä.
On vähän takki tyhjä, mutta eiköhän se tästä taas. Ei oikein sisustelutkaan innosta, pitää vaan yrittää lauantaina lietsoa ittensä siihen innostuksen tilaan. On sitten parempi mielikin kun on vähän vaihtelua täällä ja siistiä. Ja sitten eikun tuikut tulille!

7 kommenttia:

 1. Sittenhän kaikki sujuu, kun saa kunnon inspiksen päälle. työ käy kuin tanssi. Eilen illalla syttyi meillä ensimäinen tuikku palamaan, siitä se sitten taas alkaa.

  VastaaPoista
 2. Mitäpä sitä pakottamaan, ehtii sitä sateillakin! Itse aion ainakin viettää nämä ihanan raikkaat kesätunnelmaiset kelit ulkona! :)

  Sopuisaa eloa sinne! ;)

  VastaaPoista
 3. Naatiskele vaan ☺
  Kaiva tuikut esiin ja siivoa sitten joskus -mä kokeilin tänään, eikä se ollut oikeastaan yhtään kivaa!
  Paitsi lopputulos...

  Hunksit, perhanat ☺☺

  VastaaPoista
 4. Voi, jos miehetkin pystyis pistämään tarpeen tullen tuosta noin vaan jäähylle, tai myymään pois... :D
  No mutta sitten tarkemmin ajatellen, en mäkään raaskis :D

  VastaaPoista
 5. Minä oon kanssa sitä mieltä,että koska nää kesäkelit on kohta kuitenkin taaksejäänyttä tältä vuodelta,niin nautiskele=D Sadepäiviä kyllä varmasti tulee piisaamaan niitä puuhasteluja varten... Tänne on luvattu 24 asteta,mökille lomps taitaa käydä meidän tie:)En usko että hunksit sun uhkailuja uskoo,kun tietävät että oot lovena niihin!

  VastaaPoista
 6. Nautitaan nyt vaan vielä kesästä, onhan se vielä elokuu.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kyllä se inspis sieltä taas tule kun on tullakseen :))
  Ymmärrän kyl ton fiiliksen... Mä olin jo ihan aseinnoitunut syksyyn, kynttilöihin ja suunnilleen joulua aloin suunnitella, kun heitti helteitä tänne! Bikinit niskaan ja aurinkoon! Nautitaan kesästä, kun saadaan, ehditään sitä syksyäkin sitten ihan tarpeeksi potea vielä :))

  Hunkseille viesti, että olkaahan koiriksi, ettette joudu kiertoon, ei ole kuulema hääppöstä kiertolaiselo hunkseilla ;DD
  Pieni jäähy auttaa varmasti pistämään pojat ruotuun :)

  Hyvää viikkistä!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3