maanantai 29. elokuuta 2011

Kuisti

Heips jälleen! Se on taas viikko pyörähtänyt käyntiin ja eikös se ihan hyvällä mallilla ole kun maanantai alkaa olla taputeltu?! Nyt sitten kuisti alkaa olla astetta valmiimpi. Ovien sipistely on vielä kesken, noihin ikkunoihin olisi tarkoitus laittaa ehkä keskeltä lista, siis silleen vaakasuorassa. Katsotaan katsotaan. Ristikkoa siihen ei varmaan mahdu.
Oven päälle laitettiin hevosenkenkä onnea tuomaan. Nyt sitten kysymys, kumminpäin teidän mielestä tuon kengän pittää olla? Luin netistä että sen pitäs olla toisinpäin, siis uun muotoisena, että sitten se onni pysyttelee tuossa kengän sisällä eikä valu pois=)
Mutta eikös se noin päin tiputtele sitä onnea taloon sisään tulijoille=) Minusta se on jotenkin luonnollisempi noin, mutta katsotaan, jos hyvin rupeaa päin honkia menemään niin pyöräytetään oitis kenkä toisinpäin.
Tuohon alaosaan tulee vielä jotain. Että ei lumet pääse siitä sisälle. Niin ja jos äkkilähtö tulee, vaikka ulkomaille, matkalaukkukin on jo valmiina odottelemassa=) Sitä odotellessa...
Kirpparilta löysin joku aika sitten tuollaisen vanhan marjanpoimurin, sekin siinä vapisee lähtökuopissaan sitä päivää kun minä innostun marjoja poimimaan=) Sitäkin odotellessa...
Tässä vielä kuva talon etupuolelta. Alunperinhän nuo ikkunat oli ihan ylös asti, nyt laitettiin paneelia tuonne ylös että ikkunat olisi samankokoiset vieressä olevan eteisen ikkunan kanssa. Ja sitten valkoiset listat laitettiin ikkunoiden väliin että vähän jakaisi tuota näkymää, eikä olisi yksi iso ikkuna.
No siis tässä havainnollistamaan kuva siitä millainen alunperin oli, on minusta nyt kyllä paljon hienompi! Inhosin ihan hirveesti tuota akvaariomaista ikkunasysteemiä. Minust koko talo näyttää nyt paljon paremmalta. Hui:
Lisäksi vielä maalasin nuo ikkunan pielet ja pellit valkoisella. Kylläpäs nyt onkin paljon paremmat! Että semmoista täällä. Kiitos ihanalle iskälle taas tästä

10 kommenttia:

 1. Mäkin ostin kirpparilta ruosteisen hevoskengän!
  en edes tiedä, mihin sen laitan, mutta jos laitan niin en ainakaan U-muotoisena. Tuntuu jotenkin luonnollisemmalta toisin päin..
  Ja sitten, mä sain kans vanhan marjapoimurin!! Siinä parvekkeella se mua muistuttaa siitä, kuinka kiva ois joskus asua maalla :)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää kuistin ovet ja uudet ikkunat seinustalla.Aah,pariovet..ne olis kyllä minunkin mieleen....Olispa taas isännälle uutta projektia;)
  Kaitpa se tuo hevosen kenkä pitää olla just tuollain miten oot sen laittanut.Valuttaa sitä onnea sitten jokaisen niskaan=))

  VastaaPoista
 3. Mulla on mökillä oven ulkopuolella kans hevosenkenkä ja juuri noin kuin sinullakin.Näyttäisi aika oudolta jos se olisi u-muotoisena.En tiedä,mutta minusta sen kuuluu olla noin menosuuntaan.

  Tykkään noista pariovista.Voi kun meille ne kävisi johonkin,edes sisälle.Pitäisi oviaukkoja suurentaa ja siitäkös se riemu syntyisi jos ehdottaa.=)

  Kiva tuli kuistista.Sekin kelpaisi meille.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva kuistista tuli!
  Meilläkin hevosen kenkä on noin päin koska mielestäni kivempi niin mutta moni kyläilijä on kyllä kommentoinut että nyt siiinä ei onni pysy...en ole kyllä huomannut!
  Onnea on riittänyt murheidenkin keskellä ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuisti<3 Mulla on ihan samanlainen matkalaukku,anoppilan ehtymättömästä aarrevintistä pelastettu=D Nuo ovet on ihan hirmuisen ihanat...

  VastaaPoista
 6. Kiva kuisti! Muutos oli kyllä parempaan päin :)
  Vaikka minullehhan kelpaisi kuisti kuin kuisti. Meillä kun ei sellaista ylellisyyttä ole :(

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Ja mä olen huomannut kans hevosenkengän asettelussa kahta koulukuntaa U ja toisinpäin. Mä ajattelisin, näin käytännönihmisenä, kun on hevosia ja niitä kenkiä itselläkin nurkissa, että nehän laitetaan siis naulaan roikkumaan seinälle nimenomaan "toisinpäin" kun eihän ne muuten roikkuisi :D

  Kupla

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista!

  Kupla: Sulla on kyllä niin hyvät perustelut että päätös pitää ja kenkä saa olla noin päin. Ainakaan toistaiseksi mitään huono-onnista ei ole tapahtunut... =)

  VastaaPoista
 9. No just toisinpäin kengät ovien päälle;). Ihana saunan pukuhuone teillä!

  VastaaPoista
 10. Hevosenkengän pitää olla u-kirjaimen muotoisesti oven päällä jotta onni pysyy sen sisällä. Avonainen puoli alaspäin onni valuu pois.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3